Hur man hittar pengar

Vi behöver alla lite extra. Oavsett om du vill hitta några extra förändringar och räkningar för att bulka upp din plånbok, eller om du vill lära dig mer om att hävda pengar från regeringen, kan du lära dig att hitta pengar på olika ställen.

Steg

Metod 1 av 2:
Hitta lösa pengar
  1. Bild med titeln Hitta pengar Steg 1
1. Titta på golvet nära kassan. En av de mest tillförlitliga ställena att hitta lite förändring är på golvet nära utcheckningen av någon restaurang, närbutik eller annat ställe du måste gå upp till ett fönster och betala. Människor kommer ofta att släppa några mynt och inte tänka två gånger om att plocka upp dem. Håll ögonen ut när du är i fönstret.
  • Massor av människor betalar med kort nu, men banken handlar fortfarande alltid om pengar. I stället för att titta på banktäljaren, kolla ut marken under den långsamma där du anger pengarna.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 2
    2. Kontrollera myntsluckor i automater. Det händer för alla, du betalar med en dollar och glömmer din förändring i slitsen. Göra en vana att regelbundet kolla in myntens retur på automater för att se om någon gjorde samma misstag. Du kan också kolla under varuautomater eller var som helst runt området ett mynt kan rulla ur sikte.
  • Tryck på myntet tillbaka ett par gånger, bara för att se om något kommer lös. Ibland kommer någon att ha laddat lite pengar utan att köpa någonting. Detsamma gäller för arkadspel, liksom.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 3
    3. Kolla in tvättomaten. Titta i botten av tvättmaskinen och torktumlaren på offentliga tvättstugor. Ofta kommer människor att lämna lite pengar i sina fickor, och det kommer att lossna medan de gör en tvätt. Du kan göra en hel del reservförändringar som gör en körning genom tvättstugan.
  • Kolla också lintfälla, för papperspengar som kan ha blivit fast. Även om det ser ut hårt upp, kan du fortfarande använda den.
  • Detta kan också vara en varning till dig, men se till att du rengör dina fickor innan du gör en tvättstuga.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 4
    4. Kolla golvet i badrummet. Ibland kommer någon att släppa sin plånbok eller handväska i badrummet och förlora lite extra förändring eller ett par räkningar. Naturligtvis är det inte mycket, men det är något. Var inte rädd för bakterier, myntet har mer bakterier än golvet i badrummet du är i.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 5
    5. Kolla under blekare på sportstadioner. Allt är dyrare i ett stort sportspel, och nästan alla betalar i kontanter. Eftersom du är ute och vinden blåser och ibland dricker människor, får mycket pengar. Men det behöver inte gå vilse för alltid.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 6
    6. Kolla in botten av staket. Medan människor inte kommer att släppa pengar med staket, om ett par räkningar blir blåst, är staket bra för att fånga pengarna. När du går runt staden, håll ett öga för räkningar som kan ha blivit blåst bort och fångas av ett kedjelänkstaket.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 7
    7. Titta under soffkuddar. Soffa kuddar är en klassisk penningfälla. När människor lutar tillbaka till en mjuk soffa, kommer pengarna bara att tumla ut och in i soffan. Ibland kan du hitta räkningar, men mestadels hittar du massor och mycket förändring. Och också förmodligen några smulor.
  • Kontrollera också med soffan. Ibland kommer människor att släppa några och det kommer att falla hela vägen genom soffan till under.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 8
    8. Samla burkar och returnera dem. I många stater kan en läsk kan returneras till en återvinningsupptagningsstation och bytas ut för en viss mängd. Du måste bara hitta en mataffär eller närbutik som har soda kan maskin. När du hittat en, kommer du att ge maskinen alla dina läskburkar. Då kommer det att belöna dig med ett kvitto som du sedan tar med till kassör eller gästtjänster för pengarna.
  • Vänta tills återvinningsdagen och gör en tidig morgon genom grannskapet, ta tag i alla burkar från "skräp." Någon kan lika bra tjäna pengar för det. Du kan också gå runt en sjö, vandringsväg, trottoar eller någon annanstans och leta efter sodaburkar.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 9
    9. Hålla sig undan. När du går ner på gatan på väg till skolan, jobba, ett datum, en konsert eller när på en parkeringsplats. Fortsätt glans på gatan. Leta efter glänsande saker och bara plocka upp det om det ser halvt sätt lovande. Se till att du ser en titt på gröna färgade saker bland beige trottoaren, det är okej om du hittar ett blad-du kan lägga till det i din samling."
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 10
    10. Rapportera alltid stora summor pengar. Vissa människor med stora staplar av kontanter gör anteckningar av serienummerkombinationerna på räkningarna, om vissa är stulna. Om du hittar en stor summa pengar, bör du alltid kontakta en närliggande polisstation. Om ägaren har rapporterat att deras pengar har blivit förlorade, kan du komma in i allvarliga problem.
  • Var noga med att ha serienumret läs för dig innan du lämnar räkningen ut. Om en stor summa pengar hittas och en ägare har rapporterat det, men inte har serienumren till hands, så låt dem åtminstone berätta mängden i förhand som är ifråga.
  • Om egendom aldrig hävdas, eller kan spåras till ingen rättmätig ägare, så är pengarna rättvist din.
  • Metod 2 av 2:
    Hitta oclaimed pengar
    1. Bild med titeln Hitta pengar Steg 11
    1. Förstå vad oanmälda pengar är. Ibland är du skyldig till en summa pengar av regeringen, som inte försöker mycket svårt att göra dig medveten om din rätt att samla. Så många som en miljard dollar om året går oanmälda till följd av pensioner, avkastning, investeringar och andra skäl. Om du tror att du kan vara skyldig lite pengar, kan du lära dig var du ska titta och hur man samlar in det.
    • Tekniskt sett är det pengar som redan är din. Du kan inte hävda pengar på uppdrag av någon annan som inte samlar in det, om du inte är namngiven som mottagare. Varje typ av pengar kommer dock att vara annorlunda, och variera statligt tillstånd.
    • Du kan söka efter det stat du bor i, för att hitta oclaimed pengar, genom att klicka på här.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 12
    2. Kontrollera om du är skyldig pension. Om du var avskedad, eller ditt företag gick ut ur affärer, kan du bli skyldig till en pension som du inte känner till. Oavkallade pensioner kan sökas via webbplatsens webbplats för pensionsgaranti (PBGC), genom att söka efter namnet på arbetsgivaren eller namnet på verksamheten.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 13
    3. Se till att du får din skatteåterbetalning. I vissa fall kan du ha haft skattepengar som hålls kvar från dina lönecheck, men var inte skyldiga att betala skatt på grund av din speciella konsol. I det här fallet är du skyldig till en skatteåterbetalning som du kanske inte är medveten om. Du kan kontrollera statusen för din retur från vilket år och hitta alla rätt formulär och instruktioner på formuläret och publikationssidan på IRS-webbplatsen. Du kan också ringa 800-skatteformulär (800-829-3676).
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 14
    4. Kolla om att få en hypotekslån återbetalning. Om du vid något tillfälle har haft en federal bostadsmyndighet (FHA) försäkrad hypotekslån kan du vara berättigad till återbetalning från Institutionen för bostads- och stadsutveckling (HUD). För att ta reda på om du är skyldig, kan du kontakta avdelningen på (800) 697-6967, eller e-post på sf_premiums @ Hud.gov.
  • Det är också möjligt att söka efter ditt fall och namn på deras hemsida direkt.
  • Bild med titeln Hitta pengar Steg 15
    5. Var försiktig med bedrägerier. En gemensam internet-era bluff är att låtsas vara en slags statlig myndighet som utfärdar återbetalningar eller oanmälda avkastningar, i utbyte mot en viss "beskatta" eller annan avgift. Om du någonsin är ombedd att betala matar upp för att tjäna din "vinster" För någon typ av oclaimed retur, är det här en bluff. Federala anställda och byråer kräver aldrig uppbetalningar för skyldiga pengar.
  • Betala aldrig för ett pris, inklusive a "lotteri" eller en falsk skuld. Torka aldrig pengar till någon du inte vet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande