Hur man undviker en trafikbiljett

Tiotals miljoner trafikbiljetter utfärdas varje år, raking i stora intäkter för statliga och lokala kuponger.För bilisten kan även en hastighetsbiljett höja dina försäkringspremier i flera år, och flera överträdelser kan driva dina priser genom taket. Lyckligtvis kan många biljetter undvikas med att följa några enkla riktlinjer.

Steg

Metod 1 av 5:
Kör säkert
  1. Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 1
1. Lyda reglerna på vägen. Bryt inte trafiklagar, och du får inte ticketed.Okunnighet är ingen ursäkt. Trafiklagar varierar också från stat till staten och även från staden till stan, så gör lite forskning om du kör hemifrån.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 2
    2. Öva defensiv körning.Aggressiv eller oregelbunden körning kan irritera andra förare och sätta er båda i fara.Även om du inte bryter några lagar, kan vävning i och ut ur körfält och stoppa eller accelerera snabbt ge dig oönskade uppmärksamhet från polisen. Överväga att ta en defensiv körkurs.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 3
    3. Använd ditt säkerhetsbälte. Det är lagen ganska mycket överallt, och en järnklädd ursäkt för en skarpögd officer att dra dig över.
  • Metod 2 av 5:
    Kör osynligt
    1. Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 4
    1. Stå inte ut.
    • Behålla ditt fordon.Krackade vindrutor, brända baklyktor, och andra mindre underhållsfrågor kan få dig en biljett.
    • Se uppmärksam.Att vara den i förpackningen med en mobiltelefon vagga på nacken och en burgare å andra sidan är inte en bra sak.
    • Om du köper en ny bil, välj en vanlig sedan med ekonomin styling över en sportig kupé med ljusa, ögonpoppande färger och / eller anpassat utseende.Det finns massor av ekonomiska utseende små bilar med snygga kraft-till-viktförhållanden och säker, utmärkt hantering.
    • Täck inte din bil i iögonfallande klistermärken och / eller kontroversiella slogans, oavsett hur arg eller glad en politiker gör dig.En polis kan vara en stor fan av den kille du loathe mest, eller loathe killen du är fan av mest.
    • Ta bort licensplåtramar och återförsäljare klistermärken som identifierar dig som från staden, vart du än än går i ditt tillstånd.Människor som reser långt är mindre benägna att dyka upp i domstol att bestrida en biljett. Dock, täcka inte upp din licensplatta - du kan dras över för denna överträdelse.
    • Kör inte en rullande gris.Alla fönster ska erbjuda obegränsad syn på föraren.
    Metod 3 av 5:
    Fånga poliser
    1. Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 5
    1. Titta på potentiella bakhåll.Ständigt skanna vägen framåt för parkerade bilar och poliskryssare på vägen.Du kan inte bara leta efter den klassiska polisbilen, men - avdelningar överallt blandar sina flottor, så att SUV eller sportbil uppåt kan vara problem. Några tips att upptäcka dessa bilar:
    • Leta efter takbelysning. Din hjärna ska dyka upp en röd flagga när som helst, det ser någon form av skräp ovanpå en bil.
    • Leta efter en strålkastare på fordonets förars sida.Endast polispaketfordon har det här alternativet.
    • Enligt lag får officerare inte stödja någon ideologi eller grupp på sina bilar. Bilarna ägs av staden, så du är hårt pressad för att hitta en polisbil med en "Total prinsessa" Klistermärke på stötfångaren.
    • Polisens licensplattor görs annorlunda än vanliga plattor. I vissa fall kommer de faktiskt att säga undantagna. Ta reda på vad deras licensplattor faktiskt ser ut i ditt tillstånd.
    • Var uppmärksam på bromsljuset som de flesta bilar har i det övre mitten av bakrutan.Cops centrumljus är större eftersom de fungerar som blå och vita ljus också. En enkel giveaway är om det centrala bromsljuset är synligt men tänds inte rött när bromsning.
    • Cruisers har ofta flera antenner på dem.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 6
    2. Få en radar / laser detektor. Om du är avsikt med att vara en hastighetsdemon, kan en kombinationslaser / radar detektor hjälpa dig att slå bromsarna i tiden.Var försiktig, men: Detektorer är olagliga att ha i ditt fordon i Virginia, Washington, D.C., Amerikanska militära baser och i många länder.De är långt ifrån 100% effektiva, och om du får dras över, tjänar du inte några Brownie-poäng när tjänstemannen ser detektorn.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 7
    3. Kom ihåg att du inte alltid kan se polisen längs vägen. Det är försiktigt att sakta ner lite innan potentiella gömningsfläckar, såsom utgångsramper, blinda kurvor eller trädstativ och vara särskilt försiktig kring potentiella hastighetsfångar, såsom sträckor av väg som genomgår arbete eller platser där den upplagda hastighetsgränsen minskar.När du ser en minskning av hastighetsgränsen, se till att du saknar den nya gränsen innan du når skylten: Polisen vet att detta är ett av de bästa platserna att hitta Speeders.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 8
    4. Se upp för hastighetskameror. Fler lokaliteter antar fotradar, ett system som automatiskt fotograferar licensplattan och förarens ansikte på ett fordon som radar bestämmer är snabbare.Dessa system är ibland monterade i en van som kommer att parkeras vid sidan av vägen, eller de är ofta monterade permanent på problemfläckar, som korsningar som har mycket olyckor.
  • Kameror används också för att fotografera fordon som kör röda lampor eller resor i Carpool Lane utan passagerare.Du kan vanligtvis se dessa kameror om du ser tillräckligt hårt, speciellt om du ofta reser på samma väg.
  • Du kanske kan hitta platsen för permanenta kameror i ditt område via kommunala webbplatser eller Internet-sökning.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 9
    5. Var medveten om andra bilar. Det värsta att göra efter att du snubblar att undvika polisen med en laserpistol är att flyga förbi nästa cop körning på samma väg som du. Var medveten om varje bil i din närhet.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 10
    6. Titta inuti de misstänkta bilarna om du kan. Du kan se en bur som skiljer fram och baksäten. Eller du kan se officerens uniform.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 11
    7. Lär känna de vägar du regelbundet reser. Polisen väljer ofta samma gömställe om och om igen, så gör en mental anteckning när du ser en kryssare parkerad längs vägen och se till att du följer hastighetsgränsen nästa gång du kommer till den punkten.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 12
    8. Akta dig för flera kryssare.Om du ser en annan bilist stoppad av en poliskryssare, antar inte kusten är klar.Sakta ner till hastighetsgränsen, och håll dig så på en annan mil eller två.Det är allt vanligare att polisen ska inrätta fartfällor med flera officerare som kluster på kort väg.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 13
    9. Kontrollera ofta din backspegel. Detta kommer att minimera chansen att en patrullbil kommer att smyga på dig. Också, Ifanofficerpulls upp bakom dig på natten med hans eller hennes strålkastare, är att han / hon är på väg att dra dig över, så var förberedd tostop.
  • Metod 4 av 5:
    Specifikt för att påskynda
    1. Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 14
    1. Därefter kör hastighetsgränsen. Vet emellertid att den upplagda gränsen endast gäller idealiska förhållanden. Kör 5 eller 10 mph (8.0 eller 16.1 km / h) Under om det regnar eller det finns snö / is på marken.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 15
    2. Stanna ut ur "snabb körfält."Förare i" Fast Lane "(den vänstra körfältet på dig.S. Multi-Lane motorvägar) är mer benägna att vara biljetterade inte bara för att de vanligtvis kör snabbare, men också på grund av det psykologiska elementet: de verkar gå fortare bara för att de är i "snabb körfält".Dessutom har många jurisdiktioner lagar som kräver att du kör i den högra körfältet om du inte passerar, så du kan vara biljetterad för cruising i vänster körfält.
  • Bild med titeln Undvik en Traffic Ticket Steg 16
    3. Gå med flödet av trafik. Om du kommer att fart, är du mindre sannolikt att vara biljettad om alla andra gör det.(Men om du dras över överstiger hastighetsgränsen, "går med flödet av trafik" kan inte användas som en ursäkt för att ta emot en hastighetsbiljett.) Det är inte ovanligt i många områden för den upplagda hastighetsgränsen för att vara något av ett skämt.Om alla går 80 på 70, är ​​chansen att du kan komma undan med det - faktiskt, om du går betydligt långsammare, kan du vara en fara - men om du behandlar det som en licens att gå 85, gissa vem som ska få nabbed.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 17
    4. Var uppmärksam på ledtrådar från andra bilister, särskilt truckers.Om du ser bromsbelysningen framåt, särskilt på den bilen som bara blåste av dig, kan det finnas en hastighetsfälla, bara ur din vy, eller en radardetektor kan varna föraren framför dig. Det lönar sig att titta på truckers beteende, i synnerhet, eftersom truckers längs vägen kan använda CB-radio för att varna de bakom dem. Dessutom kan bilisterna den motsatta riktningen blinka sina lampor på dig för att varna dig om en polis.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 18
    5. Hitta en marsvin. Ta del av någon som kör ungefär samma hastighet som du och låt dem få ett bra avstånd framåt, och titta på dem för plötsliga stopp eller annat beteende som kan indikera en hastighetsfälla.
  • Metod 5 av 5:
    Få dras över
    1. Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 19
    1. Var artig och känna protokollet. Om du får dras över kan du fortfarande kunna komma undan med en varning om du är artig.
    • När tjänstemannen kommer till ditt fönster, hälsar han eller henne med respektfulla ord, som "God kväll, officer." Använd inte slang. Säga "vill" istället för "vill," och vad du än gör, Hänvisa inte till poliser som poliser. Att följa dessa tips kommer att göra dig verkar utbildad och förnuftig. Officeren får inte ge dig en biljett bara för att du inte verkar buzzed eller du verkar som en respektabel person som gjorde ett litet fel.
    • Börja inte argument eller agera irriterad eller kriglig, och gör inte dumma ursäkter.
    • Var snäll och du kan få lite synd. Om du redan har brutit en trafiklag, kan du inte göra saker bättre genom att vara en jerk.
    • Få polisen att känna sig säker om du dras över.Poliserna har ett farligt jobb, och de vet att alla rutinmässiga trafikstopp kan vända livshotande.Om du kan lägga en tjänsteman, gör det sitt jobb lite mindre stressigt och han eller hon kan tacka för det genom att låta dig med en varning.
    • Dra över när du ser polisens signal för dig att dra över. Leta efter ett säkert område där tjänstemannen kan stå bredvid din bil och inte riskera sitt eget liv med att skicka trafik.
    • Dra in en parkeringsplats om du kan - men alltid signalera till tjänstemannen för att visa att du inte undviker honom. Detta kan åstadkommas genom att flippa på din högra blinker. Om du måste dra över till sidan av vägen är den högra axeln nästan alltid säkrare för både dig och tjänstemannen.
    • Parkera ditt fordon så att du inte kan köra framåt. Dra till exempel upp till en vägg. Då kan tjänstemannen parkera strax bakom dig utan att oroa dig för att du kommer att försöka köra och fly.
    • Stäng av din bil och eventuellt ta bort nycklarna från tändningen.
    • Om det är natt, sätt på så många inre lampor som möjligt.
    • Stanna kvar i bilen.Flytta inte för att lämna bilen när som helst under stoppet om du inte blir ombedd att göra det.
    • Sitt fortfarande med din säkerhetsbälte och lägg händerna på toppen av ratten, i vanlig syn.Fidget inte innan tjänstemannen närmar sig fordonet eller när som helst under stoppet.
    • Officeren kommer att begära ditt körkort, registrering och försäkringskort.Lämna dina händer ovanpå ratten.Beskriv till den officer där papper är och fråga tillstånd att få dem.När tjänstemannen tillåter det, rör dig långsamt och medvetet för att hämta dokumenten.Undvik plötsliga rörelser som kan göra tjänstemannen känner att du når ett vapen.
    • Om en tjänsteman säger att du var snabbare, är det OK att artigt fråga hur de vet. Om tjänstemannen säger att han använde en radarpistol, be om att se den. De flesta officerare släcker av misstag en gång när du är stoppad - raderar hastighetsintaget.
    • Om du har en biljett via en radarpistol, be om att se officerarna Daily Log. Han eller hon skulle behöva ange att de kalibrerade enheten innan de började sin patrull.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 20
    2. Undvik antagning av skuld (eller inte).När tjänstemannen frågar dig om du vet varför du drogs över, erkänna aldrig någonting om du tänker senare slåss till biljetten. Om du får en biljett kan din antagning användas mot dig i domstol.
  • Om du tror att du kan komma undan med en varning, kan du försöka vara helt ärlig.Officeren kan uppskatta din ärlighet och vara mer benägna att släppa dig med en varning.Det är ett tufft val att göra, men gör ditt bästa för att analysera situationen och officerens demeanor, och förhoppningsvis ska du göra rätt beslut.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 21
    3
    Tävla en biljett. Om du inte kan undvika en biljett, överväga att kämpa det genom det rättsliga systemet. Ibland visar du att du bara visar att du är mer ansvarsfull än andra bilister. Klä väl, och var beredd att argumentera din sida av fallet utan känslor och med så mycket stödjande material som du kan erbjuda.Beroende på domaren och jurisdiktionen kan domaren ge dig någon förmånlighet.
  • Bild med titeln Undvik en trafikbiljett Steg 22
    4. Tänk inte att polisen är osannolikt att visas i domstol om du utmanar din biljett. Många jurisdiktioner betalar övertid eller mer för tiden i domstol. Under vissa omständigheter, eftersom tjänstemannen betalas övertid för att vara i domstol, kan han eller hon agera till din fördel för uppsägning av biljetten - det vill säga om du var artig och respektfull när du mottog citatet.
  • Tips

    Se till att ditt körkort är med dig och ditt giltiga bevis på försäkring och registrering är aktuella och i din handskfack för enkel åtkomst.
  • Om du har en medicinsk nödsituation och verkligen behöver komma till sjukhuset, fortsätt att visa polisens respekt, men begära en polis eskort till sjukhuset.
  • Trafikkonserverkameror kan ibland detekteras med radardetektorer.På de flesta ställen, om ditt ansikte är dolt (med en hatt och solglasögon, till exempel) när din bild tas, kan du få biljetten avskedad i domstol. Ett antal juridiska utmaningar har ställts till automatiska biljettsystem, många framgångsrikt, så om du är otur nog att fångas av ett av dessa system, har du en bra chans att slå citatet i domstol.
  • Ljuga inte. Poliserna gör det många gånger varje dag och ditt kroppsspråk kommer förmodligen att ge dig bort.
  • Kom inte upp med några lama ursäkter - polisen har hört dem alla, och några av dessa ursäkter kan enkelt bli till ytterligare biljetter.Till exempel, hävdar att du var "endast" kusten ner en kulle är faktiskt en ytterligare överträdelse i många jurisdiktioner."Distraherad körning" är också en växande ny kategori av potentiella bonusbrott.
  • Kom ihåg att polisen gör jobbet du vill ha honom eller henne att göra. Du kanske inte gillar att du är på den mottagande änden av hans eller hennes arbetsuppgifter, men de är viktiga uppgifter.
  • Försök att se så ledsen som möjligt. Säg inte något av dina problem - låt bara ledsen att visa på ditt ansikte. Det kan bara vara tillräckligt för att ta dig av med en varning.
  • Titta på däckmärken på motorvägen - det här kan vara ett säkert tecken på att en förare slog bromsarna för att sakta ner.
  • Om du tillhör en polisföreningsförening (PBA), kan du kanske använda ditt medlemskap för att komma ut ur en biljett. PBA finns för att visa stöd eller uppskattning för tjänstemän, och gå med i brukighet innebär viss grad av välgörenhetsgivande. Var diskret: Håll kortet under din licens när du lämnar det till tjänstemannen.
  • Om du känner till en lokal polis, kan du försöka använda officerens namn casually i konversationen.Det finns en chans att tjänstemannen som slutade dig kan ge dig en paus.Tack alltid den officer vars namn du använde.Poliserna diskuterar dessa saker på basen.
  • Var respektfull och kooperativ. Du kan bara gå av med en varning.
  • Varningar

    Var försiktig med att försöka flirta dig ut ur en biljett. Vissa officerare kommer att spela med, medan andra kommer att förolämpas och komma ner hårdare på dig för det här spelet.
  • Att vara oförskämd, motbjudande eller krävande hjälper aldrig. Visa respekt. Försök att chatta med tjänstemannen och vara artig.
  • Var medveten om att i de flesta jurisdiktioner går 15 mph (24 km / h) över hastighetsgränsen inte bara som påskyndande, men kvalificerar dig för en signifikant dyrare hänsynslös körning.
  • Hotar inte polisen med kommentarer som "Jag ser dig i domstol."
  • Informationen i den här artikeln är inte juridisk rådgivning och varken WikiHow eller bidragsgivarna till denna artikel som strider mot trafiklagar.Det bästa sättet att undvika att få en biljett är att köra inom lagen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande