Hur man kör i storbritannien

Den här Wiki-guiden ska hjälpa alla utomeuropeiska besökare till Storbritannien med några körproblem.

Steg

  1. Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 1
1. Kom ihåg att köra på vänster sida av vägen. Om du kör till höger kommer du sannolikt att vara inblandad i en allvarlig kollision, eller dödas och kommer att arresteras för farlig körning som är ett brott och kan sluta med en frihetsstraff.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 2
    2. Lära sig språket. Bonnet, boot, vindruta, däck, stötfångare, växellåda, mobil, biluthyrning, rondell, motorväg, a-road, b-road, rta, glidväg, dubbla körbanor. Se till att du vet vad dessa betyder innan du kör på brittiska vägar.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 3
    3. Kom ihåg att majoriteten av bilar i Storbritannien är manuell överföring. Om du inte kan köra en manuell bil måste du hyra en automatisk bil eftersom du inte kommer att vara kvalificerad att köra eller försäkras för att köra en manuell bil. Om du har en olycka samtidigt som du kör en manual som du inte kan använda, kan du arresteras för farlig körning som kan leda till en tung fin och kanske en frihetsstraff.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 4
    4. Ge alltid plats åt höger, inte vänster som i USA eller kontinentala europeiska länder.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 5
    5. Gör några nödvändiga ändringar i dina strålkastare för att justera strålen för att undvika bländande motgående förare om din bil är från ett land som normalt kör på höger sida av vägen. Ofta finns det lim eller statiska sköldar som kan appliceras på strålkastarna.Vissa bilar har även en enkel mekanism under motorhuven för att justera strålmönstret.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 6
    6. Drick aldrig alkohol, eller använd droger och kör.Storbritannien har mycket strikta drycker och drogerregler och många poliser drar över bilar för att utföra drycker och drogtest på slumpmässiga drivrutiner. Polisens synvinkel och domstolarna är att alkohol omedelbart gör dig skyldig i en olycka, även om det inte var ditt fel. Att vägra att ge ett andetag eller urinprov när du blir ombedd att göra det är ett brott självt och kommer att resultera i din arrestering.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 7
    7. Om du slutade av polisen, vänta på instruktioner innan du gör någonting. Gör alltid som du får veta utan en dålig attityd och antar aldrig att om du är artig kommer du att gå av något brott som du har begått. Ge alltid ID när du frågas.
  • Du bör alltid bära ett giltigt körkort och bevis på fordonsförsäkring när du kör. Det är ett brott att vägra eller ge falska detaljer som kommer att leda till arrestering.
  • Till skillnad från i USA och kanske andra länder behöver den brittiska polisen inte tillstånd eller en anledning att sluta och söka dig, dina tillhörigheter (handväska, ryggsäck eller fickor) eller ditt fordon om det slutas under körning. Försök inte stoppa dem som du kommer att bli kvarhållen eller arresterad.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 8
    8. Tänk före överhoppning. Vet att överkörning på motorväg eller dubbelkörning på insidan (känd som åtagande) inte är olagligt, men det kan vara en giltig anledning till att du stoppas av antingen en omärkt polisbil eller en polisbil med dekaler.
  • I Storbritannien anses den vänstra körfältet den "långsamma filen" och vissa förare kan dra över utan att kontrollera ordentligt vilket kan orsaka en olycka.
  • Var medveten om att med hjälp av en motorvägs hårda axel för att genomföra fordon kommer också att leda till en eventuell arrestering.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 9
    9. Var medveten om att Storbritannien har hastighetskameror med automatisk nummerplåtigenkänning. Dessa är fasta kameror, mobila hastighetsfångar och är också fastsatta till de flesta polisfordon. Dessa automatiska system i polisbilar kan också bekräfta huruvida fordonet är försäkrat eller inte.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 10
    10. Känna till de lagliga kraven. Kontrollera med polisen om eventuella lagkrav för att köra din bil / lastbil i Storbritannien, eftersom det kan variera för olika typer av fordon. Se alltid till att du har rätt motorförsäkring, underlåtenhet att göra det kommer att resultera i att ditt fordon beslagtagits och du arresteras. Se till att fordonet är väg Juridiskt med brittiska standarder, misslyckande att göra det kommer att upphäva någon försäkring och resultera i att fordonet beslagtagits.
  • Om du kör en väns fordon får du alltid tillstånd och kontrollera din egen försäkring för att du ska kunna köra andra fordon.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 11
    11. Var inte snabba. Hastighetsgränserna på motorvägarna är 60mph (96km / h) för godsfordon över 3.5 ton, 60mph (96km / h) för bussar och tränare och 70mph (112km / h) för bilar.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 12
    12. Tänk på kostnaden för bränsle. Var medveten om att bränslepriserna i Storbritannien är nästan tre gånger högre än i USA, och att hyra en bil kan också kosta mer.
  • Bild med titeln Drive i Storbritannien Steg 13
    13. Titta på bussbanor. Var medveten om att i vissa städer finns det bussbanor (indikeras av vägskyltar, orden "BUSSFIL" I stora bokstäver över vägen, och ibland kommer asfalten att bli röd röd). Endast offentliga bussar och akuttjänstfordon får använda den här körfältet (taxibilar, motorcyklar, cyklar kan om teckenupplagt) vid de tider som visas. Utanför driftstimmarna kan vem som helst köra i bussbanan. Någon annan kommer att fotograferas (automatiska kameror) och böter £ 60 för att använda den här körfältet när bussen är i drift. (Ungefär $ 100 USD).
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var artig, tvinga dig in i en ström av trafik på en väg som du tänker att vända på anses vara oförskämd.
  • Polisen i Storbritannien kan inte bara stoppa och söka dig utan anledning! Polisen måste vara mycket specifik med anledningen till att de slutade dig.
  • De Motorvägskod är den brittiska motsvarigheten till DMV: s Drivers Handbook och det rekommenderas att du köper och Läs detta innan du kör på brittiska vägar.
  • Föraren är lagligt skyldig att identifiera sig själv och endast om den slutade lagligt.
  • Varningar

    Dra inte över och parkera på den hårda axeln, eftersom det bara är för nödsituationer.
  • Om du känner dig sömnig medan du är bakom ratten, öppna fönstret för att tillåta kall luft att blåsa in för att hålla dig vaken tills du kan hitta ett säkert ställe att sluta och vila. Om du är på motorväg, lämna motorvägen och parkera på en parkeringsplats eller servicestation för att vila.
  • Kör aldrig om du är trött. Highway-koden rekommenderar att du tar en paus efter varannan timmes körning.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande