Hur man blir en skollärare

Undervisningsskolan är en av de roligaste och givande jobben där ute, men det är säkert att få den licensen och det första jobbet. Det kan vara en skrämmande uppgift. Det finns dock några sätt att göra det en lättare åktur.

Steg

Del 1 av 2:
Få en utbildning
  1. Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 1
1. Graduate Secondary / High School. Du måste åtminstone ha en sekundär / gymnasieexamen för att få den ytterligare utbildningen som är nödvändig för att bli lärare. I vissa länder är vissa betyg från dessa skolår nödvändiga. Med andra ord desto bättre gör du, desto bättre är dina chanser.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 2
    2. Få erfarenhet av att arbeta med barn. De flesta undervisningsprogrammen kommer inte ens att överväga att erkänna dig om du inte har en rimlig mängd erfarenhet som arbetar med barn. Volontär i ett klassrum, gör stora bröder, stora systrar, eller få jobb på en daghem eller annan barnvänlig anläggning.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 3
    3. Examen från universitetet. Du måste få en högre grad utöver den grundläggande sekundära / gymnasiet. Detta bör helst vara en examen i utbildningen, men vissa länder och stater har lite av en leeway på det. Ta reda på kraven för ditt område. Igen, desto bättre är dina betyg, desto bättre är dina chanser.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 4
    4. Få lärarcertifiering. Det finns vanligtvis en serie test som du måste slutföra utöver din examen, vilket gör det möjligt för dig att bli lärare. Fyll i dessa test och allt annat som behövs för att få din certifiering.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 5
    5. Slutföra andra krav. Vanligtvis är en period av studentundervisning nödvändig innan du kan få din certifiering. Det kan också finnas andra krav också, dock. De flesta områden kommer att kräva, till exempel, en bakgrundskontroll och fingeravtryck. Alla nödvändiga krav kommer att klargöras för dig efter avslutad certifiering.
  • Del 2 av 2:
    Beslutar var du ska undervisa
    1. Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 6
    1. Lär dig på en offentlig skola. Detta är den grundläggande, statliga finansierade skolan där majoriteten av studenterna kommer att hittas. Detta kräver mest ansträngning och utbildning men tenderar att leda till säkrare anställning och fördelar.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 7
    2. Lär dig på en riskskola. At-Risk skolor är låginkomstskolor där eleverna riskerar att falla i ett liv av droger eller brottslighet, aldrig avsluta skolan och i allmänhet på mycket hårda liv. Ofta har dessa skolor studenter som är andra språklärare (Ells). Undervisning på skolor som dessa kan vara mer givande men är också mer utmanande och farlig. Om du fortsätter att lära på skolor som dessa, finns det möjlighet att din studentskuld är förlåtna. Många program som dessa är på plats över hela världen.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 8
    3. Lär dig på en privat skola. Privata skolor är de som drivs av företag eller kyrkor som ofta kräver en bättre utbildning men ofta färre hoops att hoppa igenom. En formell certifiering är kanske inte nödvändig, men en hög grad är det ofta. Dessa undervisningsjobb kan betala bättre och eleverna kommer i allmänhet att bli bättre beteende.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 9
    4. Lär dig på ett college. Om du upptäcker att kanske inte är rätt för dig, kan du undersöka på ett college istället. Detta kräver vanligtvis minst en magisterexamen, och de flesta gånger en doktorand. Lönen är ibland bättre, men lärarna har färre resurser tillgängliga för dem.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 10
    5. Lär dig på en online-skola. Om du vill undvika att få rätt behörighetsuppgifter, men du har en examen på ett lämpligt fält, kan du få ett jobb som lärare på en online-skola. Detta kommer förmodligen inte att betala också, det kommer att bli mindre arbetssäkerhet, och du får inte ha tillgång till förmåner, men du kan arbeta hemifrån och ditt schema kan vara mer flexibelt.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 11
    6. Var en privat handledare. Om du upptäcker att dessa rutter är alltför utmanande för dig, kan du också vara en privat handledare. Du kan gå med i ett handledningscenter eller du kan arbeta för dig själv. Detta betalar inte bra men ger mycket mer flexibilitet och en-mot-en-kontakt.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 13
    7. Har träna som lärare, hur du planerar att hantera problem och annan information om din process.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 14
    8. Skriv ett avsiktsförklaring. Detta är ett brev som du skriver med din önskan att ansöka om en viss position. Bara inkludera detta om det är ombedd.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 15
    9. Ha en lista över referenser. Dessa är avgörande för att få jobb. Har dina referenser skrivits ut och formateras ordentligt. Se också till att alla dina referenser vet att du använder dem som referens!
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 16
    10. Kompilera prover av ditt arbete. Få prover av lektionsplaner du har skrivit, ditt elevernas arbete, provobjekt som du har använt i lektioner och böcker du gillar att arbeta med i ditt klassrum. Skolorna vill se detta material.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 17
    11. Se upp för andra krav. Varje skola, område och land har olika krav för att tillämpa lärare så se efter andra material som kan krävas i ansökan.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 18
    12. Ansök om positioner. Du kan hitta positioner via distriktswebbplatsen, ideella organisationer, jobbmässor och andra platser också. Det beror på vilken typ av position du letar efter. De flesta undervisningsprogrammen kommer att ha resurser för att hjälpa dig att hitta ett jobb när du examinerar.
  • Bildbeteckningen blir en skollärare Steg 19
    13. Ess dina intervjuer. Det här är viktigt. Gå i att se ut som ett proffs och gör ett bra intryck. Du kan vara den mest kvalificerade läraren i världen, men om du har en jätte fläck på framsidan av din tröja och du dyker upp sent, får du inte jobbet.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    När du övar eller fortfarande lär dig i skolan, skriv ner saker du kanske har gjort annorlunda om du var den som talade på framsidan av rummet. Du kan till exempel gilla ett uppdrag som läraren gav ut och när du går vidare (efter att du blivit en) kan du ge samma uppdrag.
  • Delta i stat, regionala eller nationella konferenser medan du fortfarande är student. Priserna är djupt diskonterade, och du kommer att göra värdefulla kontakter. Du kommer att lära dig mycket om nya undervisningsmetoder, och du kommer att bli inspirerad. Det ser också bra ut på ditt CV senare.
  • Gå med i en professionell organisation som specialiserat sig på lärarkarriären. Var noga med att få studentrabatten och prenumerera på tidskrifterna. Du kommer att lära dig mycket, få idéer och inspiration, och imponera på människor i skolan och jobbintervjuer om du håller på det senaste i ditt yrke.
  • Varningar

    Det är verkligen inte så illa eller så underbart som olika människor kommer att göra det till. Det bästa sättet att ta reda på om det verkligen är för dig är att få lite erfarenhet.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande