Hur man blir en golfbana designer

Golfbana design är en spännande karriär som börjar med träning i landskapsarkitektur och civilingenjör. Utöver vanliga landskapsdesignkunskaper måste en golfbana designer lära sig att utforma underhållsfria gröna som har bra dräneringsflöde och säkra trafikmönster tillsammans med en utmanande och visuellt tilltalande kurs. För att bli en golfbana designer, få rätt grad, få erfarenhet under college genom jobb och praktik, och sedan ta provet för att få din licens.

Steg

Metod 1 av 3:
Få rätt erfarenhet
  1. Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 1
1. Få en landskapsarkitekturexamen. Det är inte nödvändigt att få en examen på något fält för att bli en golfbana designer, men några olika grader kan hjälpa dig att starta dig på din karriärväg. Den vanligaste graden är i landskapsarkitektur. Vissa design eller arkitektoniska skolor kan erbjuda kurser bara för golfbana design.
  • Med en landskapsarkitektur, kommer du att lära dig ekologi, miljödesignsteori, planering, implementering och grundläggande designteori.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 2
    2. Överväga en examen i civilingenjör eller agronomi.En annan grad bana du kan ta är i civilingenjör eller agronomi. Civilingenjör hjälper till med planering, konstruktion och jordmodellering, och agronomi hjälper dig att lära dig om geologi, mark, dränering och miljöhänsyn.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 3
    3. Få en praktikplats. Medan du arbetar på din grundutbildning, få praktikplatser eller bli en lärling. Försök att få en praktik med ett golfdesignfirma eller åtminstone en arkitektur eller designfirma. Prata med din rådgivare om att hitta praktikmöjligheter. Om de inte känner till någon, börja kontakta lokala golfdesign eller arkitektoniska företag i ditt område.
  • Om möjligt borde du hitta ett företag som behandlar utomhus- eller sportdesignprojekt.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 4
    4. Få praktisk erfarenhet genom golfrelaterade jobb. Jobbupplevelse runt golfens sport kan hjälpa dig att få erfarenhet, förstå spelet och vara mer marknadsförbart för framtida arbetsgivare. Leta efter ett jobb på en lokal golfbana, med en golfprofessor eller ett golfbanans företag.
  • Det spelar ingen roll vilken typ av jobb du får. Under den här tiden försöker du göra anslutningar, träffa människor som har golfrelaterade karriärer och bygger ett CV. Ofta kan du börja på en postnivå eller deltidsposition och flytta upp därifrån när du får mer erfarenhet.
  • Du kan också prova ett företag som hanterar liknande landskapsdesign, som parker, atletiska fält eller underhållningskomplex.
  • Metod 2 av 3:
    Utveckla dina färdigheter
    1. Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 5
    1. Ta upp golf som en hobby. Du gillar förmodligen redan golf, varför du vill bli en golfbana designer. Att vara en golfare kan hjälpa dig att vara en bättre golfbana designer eftersom du förstår spelet och vad som behöver vara på en kurs. Du kan också få idéer om vad du vill se i en kurs som du inte hittills har.
    • Att förstå spelet kan hjälpa dig att tänka som en spelare så att du kan designa kurser som de vill spela på.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 6
    2. Utveckla de nödvändiga färdigheterna. Medan din utbildning är viktig finns det andra färdigheter som hjälper dig att lyckas som en golfbana designer. Du måste ha problemlösning, tillsammans med analytiska färdigheter. Detta hjälper till att lösa eventuella problem som du stöter på när du designar och arbetar runt begränsningar av byggmaterial och landskapet.
  • Du måste också ha bra skriftliga och verbala kommunikationsförmåga. Som en golfbana designer kommer du att kommunicera med administratörer, statliga tjänstemän, byråkrater och andra anslutna till ditt projekt.
  • Dator- och teknikkunskaper är också viktiga eftersom du kommer att arbeta med olika tekniska enheter.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 7
    3. Lär dig att använda programvara relaterad till landskapsdesign. Programvara är en stor del av golfbana design. Du måste bli bekant med datorstödd design (CAD) -programvara. Du kommer också att använda grafikprogramvara när du bygger dina kurser. Grundläggande kunskaper om dessa typer av program är viktigt.
  • Många landskapsarkitekturprogram erbjuder klasser i datordesign och 3-D-modellering. Du kan också lära dig att använda dessa program på egen tid.
  • Metod 3 av 3:
    Hitta ett jobb
    1. Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 8
    1. Ta landskapsarkitektens registrering. Detta test erbjuds av rådet för landskapsarkitektoniska registreringsstyrelser. Den innehåller fyra sektioner som syftar till att testa din kunskap, färdigheter och förmågor. Du måste passera alla fyra avsnitten för att få din licens.
    • Avsnitt 1 omfattar projekt- och bygghantering, avsnitt 2 omfattar lager och analys, avsnitt 3 är design och avsnitt 4 behandlar betyg, dränering och konstruktionsdokumentation.
    • Du kan ta avsnitten vid olika tidpunkter. Det föreslås att ta avsnitt 1 och 2 nära ditt examensdatum och vänta med att ta avsnitt 4 efter några år av praktisk erfarenhet.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 9
    2. Få din landskapsarkitektonisk licens. Licensur krävs för en landskapsarkitekt som arbetar i USA, såvida de inte arbetar för regeringen. Krav varierar beroende på stat, men kräver i allmänhet en kombination av arbetslivserfarenhet och utbildning från en ackrediterad skola. I USA kommer licensen att tas emot genom landskapet för landskapsarkitektoniska registreringsstyrelser.
  • Forskning Vad din individuella statliga eller lands licensieringskrav är.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 10
    3. Börja arbeta i en lärling eller praktik. Ofta, även om du har haft praktik när du får din examen, kan du inte hitta ett jobb efter att du har examen. Istället börjar många människor sin karriär genom att ansöka om lärling eller praktik på ett golfdesignfirma. Dessutom kräver många tillståndslicensieringskrav upp till fyra års arbetslivserfarenhet som lärling innan du söker licens i landskapsarkitektur. När du har examen, ansöka om lärling eller praktik med ett golfdesignfirma.
  • Ofta erhålls lärlingsplatser och praktikplatser via nätverksanslutningar som du gör genom din grundutbildning, college praktikplatser eller college jobb.
  • Bild med titeln Bli en golfbana designer Steg 11
    4. Gå med i en professionell organisation. Om du bor i Förenta staterna är det amerikanska samhället för golfbana arkitekter en professionell organisation som kan hjälpa dig att ge dig information och nätverksmöjligheter. Organisationens webbplats erbjuder informations- och inlärningsverktyg tillsammans med information om hur man blir en golfbana designer. Det har också en medlemskatalog där potentiella arbetsgivare och kunder kan hitta dig.
  • I Europa kan du gå med i European Institute of Golf Course Architects, och i Australien, gå med i Society of Australian Golf Course Architects.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande