Hur man lägger till makt till din baseball swing

Varje basebollspelare skulle älska att kunna slå för makt, men inte varje basebollspelare är en naturlig som Bryce Harper. Det finns många saker som går in i en kraftfull baseballgunga, och ingen svängningsmetod eller form är rätt passform för alla hitters. Det finns dock några "Grädde och klart"-GRATIS sätt som kan hjälpa alla spelare att lägga till ström. Med strategin och förberedelsen kan du utveckla både ditt sinne och kropp för kraft som slår såväl som att förbättra din blankett oavsett din föredragna hållning eller swing.

Steg

Del 1 av 2:
Gör sig redo att slug
  1. Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 1
1. Gå till gymmet. Du kommer inte att kunna köra en boll över smetens öga i mittfältet bara läser artiklar online hemma. Du måste komma in i gymmet och arbeta med att bygga upp och förstärka den viktigaste nyckeln till din swing - din kropp. Medan ett massivt bröst, breda axlar och bulging biceps ser imponerande, kräver en kraftfull swing faktiskt andra muskler.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 2
    2. Stärka dina ben. Medan svängningen verkar göras av din överkropp, är din överkropp mestadels ett fordon för att leverera den kraft som benen genererar. Arbeta med att förbättra lägre kroppsstyrka. Kraftfull, multi-fog rör sig som squats, lunges och rensar är ett bra sätt att bygga upp funktionell nedre kroppsstyrka.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 3
    3. Försumma inte din kärna. Abs, obliques, och dina nedre ryggmuskler är nödvändiga för att stabilisera din överkropp och leverera strömmen som genereras av benen genom kontakt med bollen. En svag kärna kommer att äventyra den kinetiska kedjan från din underkropp till batets huvud.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 4
    4. Bygg ditt grepp och underarmar. Medan biceps kan se bra ut på stranden, gör de lite för din baseball swing. Starka handleder och ett starkt grepp, å andra sidan, tillsätt både stabilitet och BAT-hastighet till din swing. Försumma inte dem.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 5
    5. Fokusera på flexibilitet. Det finns en anledning till att idrottare från All-Star Baseball Sluggers till NFL-körbackar och mottagare tar yoga och dansklasser för att ge dem en kant i sina sporter. Du borde göra detsamma.
  • Fokusera på flexibilitet genom övningar som yoga, som bygger kärnstyrka och stabilitet samt ökar rörelseområdet.
  • Genom att göra din kropp mer flexibel ökar du din reaktionstid och BAT-hastighet förutom att hålla din kinetiska kedjvätska och kraftfull.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 6
    6. Lär dig att slappna av. Medan effekterna av att lära sig att slappna av är fysiska, är processen mental. Vissa idrottare använder meditation eller yoga för att koppla av, några upprepade lugnande fraser eller mantras. Sluggers och träffande tränare vet att försök att slå ett hemlöpning med varje swing är ett säkert sätt att starta en slump.
  • Hitta vad ditt sinne behöver för att hjälpa dig att koppla av och vara fokuserad.
  • Avkoppling kommer både att eliminera distraheringar från ditt sinne och låta din kropp vara lugn, lös och kraftfull genom din swing, vilket gör att din bat kan piska genom strejkzonen med ökad hastighet.
  • Del 2 av 2:
    Genomföra grunden
    1. Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 7
    1. Överför din vikt smidigt när du svänger. Medan du försöker generera makt måste du hålla din balans genom din swing. Smidigt överföra din vikt framåt medan du genererar ström från benen tillåter maximalt vridmoment på påverkan med bollen. Ju mer vridmoment du genererar, desto mer energi kommer att överföras till bollen.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 8
    2. Håll händerna i. Oavsett om du har att göra med en gunga eller en yttre gunga, är det viktigt att hålla händerna nära din kropp. Det mesta av din swing genereras i dina händer och handleder. Om dina händer förlängs kommer din BAT-hastighet att sakta och din makt kommer att falla. Palm av din dominerande (topp) hand bör förbli vänd uppåt genom kontakt för att köra genom bollen.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 9
    3. Styr din swing. Inte övergunga, eller försök att lägga extra ström i den. Det mesta av kraften i en gunga genereras genom dina höfter och handleder. Låt den strömmen strömma genom din kropp smidigt. Försöker svänga extra hårt kommer att skada snarare än att hjälpa dig.
  • Försöker att "muskel" Genom bollen kommer vanligtvis att resultera i din kroppsstramning, vilket äventyrar din naturliga kinetiska kedja och förhindrar att dina handleder snappar in i din swing så snabbt.
  • Lätta muskler är snabba muskler. Täta muskler är långsamma muskler.
  • Bild med titeln Lägg till ström till din baseball swing steg 10
    4. Följa igenom. Ordentligt efter det är viktigt av flera skäl. Det hjälper inte bara dig att lägga till allt viktigt avstånd som genererar backspin till bollen, men det kommer att hjälpa till att påpeka några brister i din swing. I de flesta fall vill du att händerna är att avsluta höga vilket säkerställer att fladdermusen stannar genom träffningszonen så länge som möjligt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Håll ögonen på bollen hela vägen. Den mest kraftfulla gunga i världen kommer inte att göra dig en ounce av bra om du inte kan slå bollen.
  • BAT-hastigheten är mycket viktigare än BAT-vikt. Ted Williams och dussintals andra Hall of Fame Sluggers visade sig för år sedan.
  • Ladda din swing genom dina höfter, och låt dina händer följa. Din underkropp som slänger din bagage och armarna kommer att generera mer kraft än dina armar och axlar ensam. Lås upp dina höfter kommer att låsa upp din BAT-hastighet.
  • Bli inte upprörd på misslyckande. Fokusera på att lära sig från det. Även de bästa Big League Hitters misslyckas med att få en hit ca 70% av tiden. Kontrollera vad du kan styra och oroa dig inte för vad du inte kan.
  • Tryck på knoppen på ballen som kommer att hålla händerna inuti.
  • Medan vissa nybörjare hitters tror att svänga ner på bollen kommer att producera markbollar och linjestationer denna resonemang är för enkel. Du har inte bara mer makt som slår ner på bollen, men om du slår i mitten eller nedre halvan av bollen kommer du att generera backspin, vilket är väsentligen för avstånd.
  • Sväng inte ner på bollen. Den backspin du får från att göra det uppväger inte utgångshastighetsförlusten som uppstår som ett resultat. Det bästa sättet att få avstånd är att svänga upp genom bollen. Om du lite undergrävar bollen på det sättet, får du backspin samtidigt som du uppnår en bättre lanseringsvinkel och upprätthåller så mycket utgångshastighet som möjligt. Avancerad analys visar att det mest effektiva sättet att slå hemlöpningar är att svänga med en angreppsvinkel som är något mindre än den perfekta lanseringsvinkeln.
  • Varningar

    Använd en ordentligt viktad fladdermus som du enkelt kan svänga. BAT-hastigheten är mycket viktigare än BAT-vikt. Skulle du slå en boll ytterligare om du svängde ett träd? Nej.
  • Använd alltid en hjälm för säkerhet. Du kommer ändå att bära en i ett spel, så du kan lika bra träna med det.
  • Gör dynamiska sträckor och övningar innan du slår. Du kommer att undvika skada och förbättra prestanda.
  • Sväng inte så fort att du förlorar din balans. Efter din swing borde din kropp fortfarande vara balanserad och redo att springa.
  • Gör inte steroider eller droger. Medan "Grädde" och den "Klar" är det enklaste sättet att lägga till billig makt som de föll ur mode på 1990-talet tillsammans med fallskärmsbyxor och plattformsneakers. Ta inte tillbaka dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande