Hur man uppnår rätt grepp i golf

För att göra en ordentlig golfgunga måste golfaren ha rätt grepp på klubben. Gripet är grunden, eller det som kallas, uppdragets uppdrag av golf swing. Denna artikel kommer att lära dig lämpliga steg för att uppnå rätt grepp för en högerhandgolfare.

Steg

  1. Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 1
1. Se till att clubface är kvadratisk till målet. Innan du gör någonting med dina händer, se till att clubface är kvadratisk till målet. När du lägger dina händer först och sedan flytta klubbans ansikte till en fyrkantig position, förstör du faktiskt ditt korrekta grepp och du måste kompensera i din golf swing. En golfgunga händer extremt snabbt, (ca 2.5 sekunder) så vi vill se till att vi har allt rätt innan vi faktiskt börjar swing.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 2
    2. Gör vänster handgrip. När du har clubface-torget till målet, börja lägga din vänstra hand på klubben. För att få rätt vänstra grepp, ha klubbens grepp i roten till våra fingrar, där fingrarna möter palm. Det felaktiga vänstra handgreppet ligger vanligtvis för mycket i mitten av våra fingrar i vänster hand. Anledningen till att du vill klubben i fingrarna är att palm skapar mer av en platt handledsåtgärd. Fingrarna kommer att skapa en cupped vänster handled och det kommer att ge en inkonsekvent strejk på golfbollen.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 3
    3. Gör vänster tumme och hand sys ihop. Den stora Jack Nicklaus sa en gång att han önskade att Gud hade satt sina tummar på handen. När vi har greppet i vår vänstra hand mer mot roten till våra fingrar, vill vi se till att det inte finns något gap mellan vår tumme och vår hand. Det borde känna som om du försökte få byte ut ur din byxa. När det inte finns något gap mellan tummen och handen, placera tummen på ca 12:30 ovanpå greppet. Som du ser i dessa bilder, låtsas att "Golf Pride" på mitt grepp är klockan 12.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 4
    4. Gör den korta vänstra tummen. Nu när vi har känslan av vänster tumme och hand sys ihop, vill vi nu se till att vi har en kort vänster tumme mot en långvarig tumme.En kort vänstra tumme tillåter dig att använda benen i vänster arm på toppen av golfsvängningen. En långvarig tumme kommer att vara mindre stabil över hela gungan.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 5
    5. Kontrollera dina knogar och "V". För att se till att vår vänstra hand är korrekt, borde du kunna se ditt index och långfinger knogar ur din synvinkel. Om du ser 3 knogar, har du greppat klubben till stark. Om du bara ser en knä, har du greppat klubben för svag. En annan kontrollpunkt för att se till att ditt grepp är korrekt, är tummen och handen kommer att skapa en "V" form. Det där "V" bör peka på din högra axel. Om det pekar på hakan, är ditt grepp igen för svagt. Svaga grepp ger svaga skott.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 6
    6. Hur händerna ansluter. Det finns tre sätt att ansluta vänster och höger sida. Det första sättet är att få din högra pinky överlappa ditt vänstra pekfinger. Det andra sättet, skulle vara att ha ditt rätt pinky och vänster pekfinger låsning med varandra. Det tredje sättet, skulle vara att ha alla 10 fingrar på klubben, som ett baseball grepp.Försök att göra antingen överlappningen eller låsningen. Om du har små händer, gå med mer av ett lås. Om dina händer är medium till stora, gå med överlappningsgreppet.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 7
    7. Gör handgreppet. Den högra handen ligger under vänster hand på greppet. Motsatt till vänster hand, vi vill ha greppet att lägga mer i fingrarna på våra fingrar i höger hand. Gud drog linjer på våra händer av en anledning så låter vi använda dem i det här steget. Lägg klubbens handtag på sista raden av fingertopparna. Du vill då klämma klubben någonsin så lite med fingertopparna tills köttet av din handflata berör klubben, (visas i den första bilden).
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 8
    8. Suga rätt tumme tillbaka. När vi har fingrarna och köttet av handflatan som rör klubbens grepp måste vi suga den högra tummen tillbaka som ett vakuum och vika det över vänster tumme.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 9
    9. Kontrollera höger hand "V". Precis som den vänstra kontrollpunkten, vill vi se till att "V" I den högra handen pekar också på höger axel. Om "V" Pekar på rätt läge, handtaget på klubben kommer att sitta mellan tummen och höger pekfinger som en sadel på toppen av backswing.
  • Bild med titeln Uppnå rätt grepp i Golf Steg 10
    10. Du är nu i perfekt läge för att starta din takeaway.
  • Tips

    Den högra handplaceringen är den svåraste delen i ditt grepp. Vänligen kopiera och klistra in länkarna nedan för att titta på videor på hur du uppnår rätt höger handgrip.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande