Hur man blir en baseball scout

En baseball Scout är en utbildad talangsutvärderare som reser uteslutande för att titta på basebollspelare. Baseball Scouts avgör om spelarens färdigheter och talanger representerar vad som behövs av organisationen som scouten representerar. En baseballcout ska vara aggressiv, organiserad, passionerad om baseball och villig att spendera långa timmar på vägen. Om du vill bli en baseballcout, följ dessa steg.

Steg

Del 1 av 3:
Lär dig om jobbet
  1. Bild med titeln vinner ett basebollspel Steg 28
1. Titta på baseball med en spejkar öga. Först, uppdatera din kunskap om spelet av baseball om det behövs. Du måste ha en stark förståelse för spelets strategier och mekanik. Det är värdefullt för en associerad scout att veta så mycket som möjligt om att spela spelet av baseball så att han kan relatera till utsikterna..
  • Baseball är på något sätt en mycket teknisk sport, vilket innebär att baseballscouter behöver ha ett ögonblick och noggrann uppmärksamhet på detaljer. När du tittar på ett spel, öva den typ av beteende som scouts gör genom att uppmärksamma saker som batting medelvärden, löphastigheter och pitchingtekniker.
  • Om du tycker det är bra, läs upp, både med böcker och online, på strategier och mekanik i baseball, liksom statistiken och attribut som går i att bestämma vad som skiljer en bra spelare från en bra spelare.
  • Bild med titeln Spela Baseball Steg 19
    2. Spela baseboll. Även om det finns gott om spejkar som har lite erfarenhet faktiskt spelar spelet, kan det säkert hjälpa. Att spela Baseball ger dig den typ av förstahandsupplevelse med hur spelet spelas och vad som gör en bra spelare som du inte kan få från att titta på. All erfarenhet av spelet från spelarens perspektiv kommer att ge dig ett ben upp när det gäller att analysera dem från andra sidan.
  • Du behöver inte år av semi-professionell upplevelse eller en college baseball karriär. Leta efter en rekreationsbaseballgrupp i din stad, eller lägg en tillsammans själv.
  • Bild med titeln HANDLE FAME STEG 11
    3. Ta en kurs på scouting. Det finns kurser som alla kan ta det som lär grundarna för hur man ska vara en scout. De är utbildningsprogram som är utformade speciellt för en aspirerande spejder. Sök online för att hitta Scout kurser nära dig.
  • MLB har sin egen officiella scoutskola, men var medveten om att de bara håller program i några stater, och positionerna är begränsade.
  • Bild med titeln Bli en högskoleprofessor Steg 32
    4. Förstå hur det är att vara en scout. Scouting Baseball är inte särskilt glamorös jobb. Det handlar om konstant resa, långa perioder hemifrån, vaknar tidigt och en ansträngande mängd arbete. Scouts har mycket information i huvudet när de är ute på jobbet, allt från namnen på tränare och spelare i deras område till batting medelvärden och pitchhastigheter. Som en scout ser du oändliga hotellrum, gymnasiet och högskolanspel, flygflyg och hyrbilar. Dina verktyg är inget annat än en radarpistol, en anteckningsblock, och en mängd kunskap om minutens detaljer om vad som gör en basebollspelare bra.
  • Bild med titeln Vinn ett basebollspel Steg 12
    5. Känna skillnaderna mellan scouting olika ligor. Den viktigaste skillnaden mellan Scouting High School-spelare och scouting college-spelare är att med gymnasiet måste en scout möjlighet att kunna projicera sina färdigheter längre i framtiden. College spelare har redan förbättrat sin hastighet, styrka och skicklighet, tack vare både mer erfarenhet och bättre, mer specialiserade tränare. Med det sagt är High School Scouting det viktigare av de två, eftersom de spelare du kommer att titta på på college kommer att vara de som du identifierade som värt att titta på gymnasiet.
  • Del 2 av 3:
    Bli en associerad scout
    1. Bild med titeln vinner ett basebollspel Steg 29
    1. Hitta en praktik med ett lag. Många högt upp ledande befattningshavare i MLB var en gång scouts, och många började som obetalda praktikanter innan det. Obetalda praktikplatser kräver vanligtvis lite till ingen erfarenhet, vilket gör dem till ett idealiskt första steg i en organisation som MLB.
    • Du kan söka efter praktik på nätet, eller genom att helt enkelt gå in i närliggande lag och fråga om de letar efter några positioner.
  • Bild med titeln Vinn ett basebollspel Steg 20
    2. Lär dig om jobbet från en baseballcout. Hitta en baseballcout på lokala basebollspel. De brukar hålla en radarpistol, som används för att mäta hur snabbt en baseball kastas och bär saker som klippplattor eller bindemedel med logotypen för deras professionella baseballlags arbetsgivare på dem. Närma sig dem och diskutera dina önskemål.
  • Kom i vanan att gå till lokala spel i ligor som spejder kommer att titta på, som amatörlöter, semi-professionella ligor och college baseball.
  • Undvik att komma till stark. När du försöker göra en anslutning till en baseballcout, var medveten om att alla är annorlunda, och vissa människor kommer inte att öppna för att hjälpa till med en aspirerande scout. Du måste vara utåtriktad och vänlig och veta när du ska skära dina förlorade.
  • Bild titled trick någon steg 6
    3. Leta efter associerade scoutöppningar. Som Associate Scout är en obetald position som rapporterar till en baseballcout. Associerad Scout ansvarar för att ge Scout information regelbundet avseende basebollspelare i ett utsetts geografiskt område. Associate Scouts arbetar vanligtvis i de områden där de bor.
  • MLB En egen karriärmöjligheter sökmotor på sin officiella hemsida. Kontrollera det här regelbundet för att se om några associerade spejderpositioner nära dig dyker upp.
  • Ett annat alternativ är att lära känna spejder i ditt område, antingen genom att gå till spel och slå upp konversationer med dem, eller genom att göra anslutningar och nätverk från din praktik med en organisation. Om du gör din önskan att bli en associerad scout klar, och du är en hård arbetare, kommer du att märkas så småningom.
  • Del 3 av 3:
    Förbättra din karriär
    1. Bild med titeln Beräkna baseballkrig Steg 5
    1. Arbeta på dina spelare utvärderingsförmåga. Som associerad scout måste du känna igen spelare som har de färdigheter som krävs för professionell baseball. Var uppmärksam på råd från din övervakningsscout och läser böcker om spelare utvärdering. Dina spelare utvärderingsfärdigheter kommer att förbättras mestadels genom ren praxis. Genom att se smet efter smet, krukor efter kruka och catcher efter catcher blir du långsamt bättre på att märka minutskillnader mellan sina tekniker, färdigheter och resultat.
    • En scout måste inte bara veta hur man ska utvärdera en spelares nuvarande färdigheter, men ännu viktigare, hur man ser potential i spelare och projekt där deras färdigheter kommer att hamna. För att göra det, scouts domare position spelare i fem grundläggande områden, kända som de fem verktygen. En spelare som är bra i alla fem verktyg anses vara en femverktygsspelare, och är en scouters dröm. Dessa verktyg är:
    • Slår medelvärde, vilket avser hur konsekvent en spelare kan slå bollen och slå den exakt.
    • Hitting Power, som hänvisar till hur hög och långt en spelare kan slå bollen.
    • Fielding, som hänvisar till en spelares effektivitet på fältet, hans smidighet, fotarbete och snabb reaktionstid.
    • Armstyrka, som hänvisar till en spelares styrka när man kastar en boll.
    • Hastighet, som hänvisar till en spelares körhastighet.
  • När scouting krukor sitter spouts alltid bakom hemplattan, så de kan få en bra utsikt över plattan från smeten och krukans perspektiv. De letar efter hastighet först och befäl av bollen andra, för vanligtvis kan kommandot förbättras genom träning mycket längre än hastighetsburk.
  • Bilden med titeln vidta åtgärder för att stoppa kränkningar av de mänskliga rättigheterna Steg 6
    2. Förbättra dina rapporteringsförmåga. Associate Scouts måste anmäla hur spelarna fortskrider och beskriver kompetensen hos nya utsikter i tid. Du behöver veta betygssystemet för spelare inifrån och ut. Scouts ger två nummer för varje kategori i sina rapporter, en för deras nuvarande betyg och en för deras potentiella framtida betyg. Några av kategorierna SCOUSs rapporterar om att ta med makt, pitchinghastighet, fältförmåga och körhastighet.
  • Scouts använder en 20-80 skala för att betygsätta spelare på de fem verktygen. Femtio och högre är Major League-status. Scouts söker generellt efter spelare som är över stora liga status i minst två av de fem verktygen.
  • För krukor, scouts betygsätter spelarens hastighet med var och en av sina platser, med att deras Fastball är den viktigaste. Det beror på att Fastball färdighet är mycket mer medfödd, medan man kan förbättra sin skicklighet med en kurveball eller förändring. Dessutom mäter Scoutes en spelares befäl av bollen, och deras kontroll. Kommandot är deras förmåga att sätta bollen där fångaren vill ha det. Kontroll är deras förmåga att konsekvent slå strejkzonen.
  • Bild med titeln vidta åtgärder för att hjälpa till att stoppa kränkningar av de mänskliga rättigheterna Steg 8
    3. Främja till ett områdescout. Visa din övervakningsscout och organisationen Han jobbar för att du har det som krävs för att vara en professionell scout. Att vara bra att fatta beslut, prata med människor, gräva upp information och att vara organiserad och aggressiv kan öppna en betald position som en områdescout.
  • Förstå att det kan ta ett antal år att främjas till en områdescout eftersom positionerna öppnar sporadiskt. I denna position är du ansvarig för att granska alla amatörbasebollspelare i en geografisk region, som Oklahoma och Kansas eller Northern Florida och Georgia.
  • Bild med titeln Vinn ett basebollspel Steg 24
    4. Framsteg i din karriär som baseballcout. När du officiellt blivit en scout, finns det utrymme för framsteg. Om du fortsätter att förfina din förmåga att välja ljusa, unga baseballstjärnor, kan din nästa kampanj vara till områdeshandledare och så småningom nationell cross-checker. Nycklar till framgång inkluderar din förmåga som en scout, din passion för jobbet, hur bra du gör anslutningar inom branschen, och din ambition för framsteg.
  • Tips

    Lär känna baseballtränare i ditt angivna område. Vid varje nivå av scouting, lära känna tränaren är viktig. Tränare ger nödvändig scouting information om spelarnas färdigheter, attityder och konditionering.
  • Att bli en scout är utmanande. De flesta baseballcouter har anslutningar. Många har fungerat som chefer eller spelare i professionella ligor innan de blev spejder. Om du inte har erfarenhet av en professionell baseballförbund, kan det vara svårare att bli en baseballcout, men inte omöjligt.
  • Om du har grundlig kunskap och erfarenhet av spelet men är inte säkra på att bli en scout, kan du också överväga en karriär som baseballmeddelare eller domare.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande