Hur man kör en golfboll

Oavsett om du är ny på golf, har inte spelat på ett tag, eller bara ute efter att räta ut ditt spel lite, det finns flera steg att ta för att köra en golfboll väl. Att sätta ditt tee shot i spel är en kombination av att känna din utrustning, hur man står, mastera din swing och hålla ett tydligt huvud. Dessa taktik hjälper dig att lära dig att köra en golfboll ordentligt och förbättra ditt spel. Och med lite övning på kursen och intervallet kan du vända de boggierna till hål i en.

Steg

Del 1 av 3:
Få rätt utrustning
  1. Bild med titeln Kör en golfboll Steg 1
1. Välj en förare med rätt loft. Sedan sporten om sporten och utrustningen har utvecklats, välj en förare med 9 eller 10 grader av loft i stället för en äldre 7 eller 8 graders förare. Amatörspelare kan optimera bollens bär genom att välja en förare med 1-3 fler grader av loft än turnéproffs.En högre lofted förare ger dig mer bär som kan hjälpa dig att hålla dig mer konsekvent i dina skott.
  • Lanseringsvinkeln (bestämd av loftet på klubbhuvudet slår bollen), den hastighet som bollen kommer från klubbansiktet (bestämd av klubbhuvudshastigheten när det slår golfbollen) och spinnet av Golfbollen (bestämd av de tidigare 2 faktorerna såväl som några andra faktorer, inklusive spåren på klubbansiktet, oavsett om det gick mellan klubbans ansikte och bollen vid slag mm.) Låt bollen vara kvar i luften (bära).
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 2
    2. Välj rätt klubb. Medan du för det mesta använder en förare från tee för en par 4 eller par 5, har du alternativ för ett annat trä eller järn. Du kommer inte alltid använda en förare När du kör en golfboll. Vissa hål kommer att ställas in så att du måste använda en 3, 5 eller till och med 7 trä, eller en av dina strykjärn, säg om du är på en par 3.
  • Redogöra för designen av hål du spelar såväl som ditt eget spel när du väljer en klubb. Till exempel, om du slår ditt 3-trä längre än din förare och tror att du kan använda ett 8-järn till den gröna Efter att ha slagit bollen med 3-träet kanske du vill välja 3-träet för att ta ditt första skott om du gör det bra med 8-järnet.
  • Du kan använda din swinghastighet för att bestämma vilken klubb du behöver av ett tee shot. Säg att du slår dina 7 järn 150 meter, din swinghastighet är mest sannolikt runt 95-104 mph. En 8 eller 9 järn kommer att vara omkring 105-115 mph.
  • Irons har ett högre loft än skogar och i fallet med ett par 3-hål, kommer du att sträva direkt för det gröna, vilket innebär att du vill ha mer bära och mindre roll. Om den gröna är mindre än 200 meter (183 m) bort, kommer du att vilja använda ett järn.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 3
    3. Vet vilken typ av boll du använder. Plocka rätt golfboll för ditt spel kan vara lite av huvudvärk. Du måste faktora, hårdhet, avstånd, och viktigast, känna. Tyvärr finns det ingen "gyllene boll" som har alla svaren för dig.
  • Det bästa sättet att bestämma rätt boll för dig är att gå till din lokala golfbutik och prata med en professionell om vad du vill ha i ditt skott. De kan arbeta med dig för att bestämma din klubbhastighetshastighet och hjälpa dig att välja golfbollar med rätt tjocklek på locket och densiteten hos kärnan för din golfstil. Slå några bollar och lita på hur de känner. Golf är en de mest mentala spelen där ute och känner sig bekväm i det du slår mycket på att påverka ditt skott.
  • Observera att professionella regler förbjuder dig från att använda olika typer av bollar under samma runda. Men om du spelar med vänner, ta med flera typer av bollar och experimentera för att hitta som fungerar bäst för dig.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 4
    4. Välj rätt tee. Numera har allt i golf flera alternativ att välja mellan, inklusive den tee du använder. Med många moderna förare som har stora huvuden, uppstod behovet av att göra högre tees, vilket resulterade i tees av varierande längder. När du tar ett skott, ska golfbollen vara tillräckligt hög för att toppen av förarklubbans ansikte dissecerar "ekvatorn" på golfbollen.
  • För att undvika att slå marken innan du slår upp golfboll, använd en högre tee. På samma sätt, om du är på en lång par 4 eller par 5 och måste krossa bollen för att slå den gröna inom par, är en högre tee för din förare vanligtvis vägen att gå.
  • Men en högre utslagsplats är inte alltid det bästa alternativet när du använder ett järn som du kan tee bollen för hög och skära under bollen. När du använder ett järn, tee upp bollen så det verkar vara vilande på gräset. Bara botten /4 till /10 tum (0.64 till 0.25 cm) av bollen måste vara över marken.
  • Del 2 av 3:
    Komma i position
    1. Bild med titeln vara en bättre golfare steg 12
    1. Justera din kropp med en vertikal markör i avståndet. Välj en vertikal markör som ett träd eller en stående person direkt förbi den horisontella punkten där du vill ha bollen landet. Det är bättre att använda en vertikal markör än en horisontell. När du väl hittar din markör, rikta din kropp för att ställa in det målet. Du kan rita en osynlig linje från markören till en plats några varv framför golfbollen för att hjälpa dig att anpassa dig själv.
    • Om du har en tendens att böja din vänstra arm tidigt, det kommer att hindra avstånd - håll din "V" så länge som möjligt innan det böjer sig i din swing och du kommer att hitta dig mycket mer avstånd.
    • För många golfare är det lätt att välja någon form av markör som är inline med var du vill ha bollen på fairwayen. Du vet ungefär hur långt du ska slå bollen, så välj en plats och leta efter ett träd eller något förbi ditt mål för att sikta på, eftersom ett objekt är lättare att sikta på än en plats på marken.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 7
    2. Ställ fötterna i rätt position. Eftersom en golfgunga har både en horisontell och vertikal funktion, kommer mitten av din swing ett par inches på målsidan av ditt bröstmunna. Placera bollinjäsen med hälen på din främre fot, eller där fickan eller logotypen är på din tröja (om du är rättig).
  • Undvik att placera bollen mot framsidan av din ståndpunkt, eftersom det kan göra det svårare att göra bra kontakt och slå bollen före marken. Placering av bollen mot framsidan av din ståndpunkt kan också förvärra problem med skivning eller blekning.
  • Placera dina fötter ca 1.5 ft (0.46 m) ifrån varandra om du använder ett strykjärn eller 2 ft (0.61 m) från varandra för en förare.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 8
    3. Justera dina armar. Du vill att dina armar ska vara raka och bilda en "v" -form när du ställer in din hållning. För en körning, tänk på din kropp som att göra en omvänd "K". Grepp klubben så framkanten av den är platt på marken. Lägg händerna 2.5-3 handbredder framför insidan av din främre lår. Med dina armar på plats för din swing bör du stå ca 8 tum (20 cm) från greppets rumpa på adressen.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 10
    4. Använd det ordentliga grepptrycket. Även om du kanske tror att gripande hårdare och svängande hårdare ger bättre resultat, är det inte är fallet. Ett grepp som är för hårt kan hindra din förmåga att uppnå konsekvent avstånd. Instruera Legend, Phil Galvano introducerade först idén att du kommer att upptäcka att de stora spelarna indikerade att grepptrycket skulle likna att hålla en fågel utan att krossa det, men inte heller låter det gå. Den strängare du håller klubb, Ju mindre det kommer att släppa igenom hela bollen. Dina händer bör vara fria från spänning.
  • Prova olika greppstyrkor i intervallet och titta på resultaten. Märka när din klubb inte ansluter sig bra, för att du griper för lös, eller du skall bollen eftersom du griper för hårt.
  • Om du är rättig, vill du greppa klubben med din vänstra hand där fingrarna möter handflatan. Om du är en vänster, gör det samma med din högra hand.
  • Curl dina fingrar runt klubben och sedan utan att flytta greppet, rulla handen över så din tumme är på toppen av greppet.
  • Gör detsamma med din andra hand (höger hand om du är rättig och lämnade om du är en vänster). Placera klubben mellan fingrarna och palm och placera din pinky på knogen mellan ditt index och mittfingrarna. Du kan också låsa upp dem om du föredrar.
  • Rulla din tumme över tummen på din andra hand.
  • Del 3 av 3:
    Exekvera en ordentlig gunga
    1. Bild med titeln Kör en golfboll Steg 11
    1. Vet vilken typ av swing du använder. Du borde ha två gungor, en för makt och en för kontroll.Inte alla hål kommer att tillåta dig att krossa bollen så långt du kan. Vissa hål kan ha en vattenfara som skärs genom det eller dogleg till höger eller vänster, så du måste också styra avståndet på ditt skott.
    • För en strömgunga vill du placera huvudet och axeln något tillbaka bakom bollen med en något bredare hållning.
    • För ett kontrollskott, begränsa din hållning något, placera bollen något längre tillbaka i din ståndpunkt och choke ner på klubben lite.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 12
    2. Börja din backswing.Din förare swing kan vara skillnaden mellan birdie och bogey.
  • När du går till din backswing, bör du flytta din vikt bakåt. Detta kommer att ge din swing mer kraft.
  • Många gånger din instinkt kan vara att ha ett snabbt backswing och tänker att det kommer att ge dig mer makt att krossa bollen. Detta är en fälla som svängande för fort kommer att ta dig ur anpassningen.
  • Stanna platt. Ditt körträ ska stanna längs marken, eller bara kyssar gräset - du vill inte köra den till marken - i minst 20 till 25 procent av din gunga. Om din klubb lyfter upp, kommer du att popa bollen upp och inte få den långa, smidiga enheten som du ser att proffsen träffas regelbundet.
  • Ta en stadig backswing och paus längst upp för att återställa innan du börjar din nedgång. Det betyder inte att stoppa som det kommer att kasta av din momentum. Tänk på det som svävar något innan du går ner.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 13
    3. Håll början på din nedgång lugna och unhurried. Detta gör att du kan bygga upp hastighet så att golfklubben fortfarande accelererar när den når bollen.
  • Din nedgång ska vara en enda rörelse som utnyttjar hela kroppen samtidigt. Men rusa inte här när du går ut på planet om du gör det.
  • En mycket viktig faktor på din downswing är att hålla huvudet ner och på plats. Allt detta händer mycket snabbt och du kan vara upphetsad att se hur långt du har slagit bollen. Men att flytta huvudet kommer att flytta hela din kropp och förstöra ditt skott.
  • Du kan bli frestad att försöka hjälpa bollen upp genom att höja dina armar. Men håll din swing konsekvent och lita på att din klubb kommer att göra jobbet.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 14
    4. Håll vinkeln på din ledande hand. Många amatörer tenderar att vända händerna framåt i ett försök att få bollen i luften, vilket besegrar syftet med att ha bra utrustning och en korrekt inställning. Den främsta handen (vänster hand för de flesta spelare, höger hand för lefties) ska vinklas ner mot bollen på nedgången.
  • Tänk på det som att slå bollen med baksidan av ledande hand. Om din hand blinkar ner på nedgången kan du slå marken före bollen eller bara slå toppen av bollen. Att hålla vinkeln startar bollen låg och låter den klättra på egen hand genom din genererade makt.
  • Bild med titeln Kör en golfboll Steg 15
    5. Avsluta golfen swing genom att följa igenom. Klubben ska svänga över din vänstra axel (för högerhandade golfare) eller höger axel (för vänsterhandade golfare). Igen, var inte i en rush att titta upp och se var bollen gick. Om du gjorde det här korrekt, kommer bollen att resa vart du vill ha det.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Västra stater som New Mexico, Nevada, Kalifornien och Arizona har några av de bästa väder året runt för att träna golf.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande