Hur man är fotogen (män)

Ser bra ut i bilder är tufft, för män lika mycket som kvinnor. Det är inte en bra känsla att se tillbaka på ett foto som inte fånga din goda sida, men genom att betala lite extra uppmärksamhet på dina ansiktsuttryck, din kamera poserar och ditt allmänna utseende kan du göra dig ut i varje foto och ser bra ut det.

Steg

Metod 1 av 3:
Accentuera ditt ansikte
  1. Bild med titeln är fotogena (män) steg 1
1. Le genuinly för kameran. Försök att inte visa dina nedre tänder, eftersom det kan ge extra uppmärksamhet åt munnen och gör det att visas större i bilder. Bortsett från det, tänk inte för hårt om det och försök bara visa din mest äkta lyckligt ansikte. Om du fortfarande befinner dig ler obehagligt framför kameran, försök munnen ordet "torsdag" snarare än "ost", eftersom det skapar en mer realistisk leende munform.
  • Om du vill visa ditt mest äkta skrattande leende, berätta ett skämt eller tänka på något roligt innan fotot är taget, och ditt ansikte kommer att tändas naturligt!
  • Medvetet sätter din tunga bakom tänderna när du ler kan hjälpa till att få ditt leende att bli mer fullt och mer äkta i bilder.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) steg 2
    2. Städa upp ditt hår och städa upp ditt ansiktshår. Det är viktigt att vara preparat för foton och för att se bra ut i det dagliga livet också. Se till att ditt ansiktshår är uppbyggt snyggt och använd en elektrisk rakhyvel för att raka av alla ragged straggler hår.
  • Om du har långt hår, försök att hålla det borta från ditt ansikte och överväga att sätta upp det i en hästsvans eller trendig man bulle för att inte komma i vägen för dina funktioner.
  • Om du vet att din bild kommer att tas i framtiden, överväg att få en hårklippning för att öka ditt förtroende för ditt utseende.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) Steg 3
    3. Titta bort från kameran för att visa din sidoprofil. Facing the Camera Head-On kan få din käftlinje annorlunda än det kan i det verkliga livet. Vänd huvudet ca 10 till 15 grader bort från kameran - din haka och käke kommer att visas mycket starkare, och du kommer att ha ett uppriktigt utseende på bilden.
  • Du kan luta huvudet ner något för en liknande effekt. Detta bidrar till att föra fokus från ditt ansikte och belyser din haka.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) Steg 4
    4. Undvik att titta direkt i linsen på kameran i bilder. Kandidatstilfotografering kan göra ämnet att känna sig mer mystisk och unsealing. Oavsett om du står inför kameran eller tittar bort något, vilket innebär att din blick från kameralinsen kan göra underverk för att få dig att se mer "i stunden" på ett foto och ta betraktarens uppmärksamhet på andra funktioner än dina ögon.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) steg 5
    5. Ta hand om din hud regelbundet. Skincare är en vana män tenderar att passera för att se robust, men det är viktigt att ha ett välvättat ansikte och att uppmärksamma fläckar och märken. I den moderna eran av HD-kameror i allas ficka kan även mindre problem dyka upp mer framträdande på ett foto.
  • Överväg att köpa ett dagligt ansikte tvätta eller betala mer uppmärksamhet åt att skrubba ditt ansikte i duschen varje dag. Du kommer att förvåna dig med hur mycket ditt hudtillstånd förbättras på bara några veckor.
  • Metod 2 av 3:
    Var uppmärksam på din stil
    1. Bild med titeln vara fotogen (män) steg 6
    1. Plocka ut kläder som matchar ditt utseende. Ta bilder med en vit T-shirt, fraktbyxor och kardborreband kommer inte att göra några gynnar i det fotogena spelet. Försök hitta kläder som går bra med kläder du redan äger, och var inte rädd för att prova något annat. Ibland är sorten livets krydda.
    • Kläder kan vara det enklaste sättet att förbättra ditt utseende i allmänhet, men kommer inte alltid att räcka för att göra dig fotogen.
    • Bär kläder som får dig att känna sig självsäker och snygg är viktigare än att plocka ut de trendigaste stilerna.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) Steg 7
    2. Välj färger som accentuerar dina funktioner. Om du har rött hår, till exempel, bör du försöka undvika grön och blå, eftersom dessa färger kollar med apelsin, medan färger som brun och grå inte distraherar från ditt färgglada hår. Om du har lätt hud kan mörka färger fungera bra för att kontrastera din hud, medan om du har mörk hud kan ljusa färger skapa en liknande effekt.
  • Vita kläder och lättare färger tenderar att göra sin bärare att visas mer fylld och rekommenderas för mager och tunna män.
  • Svarta kläder och mörkare färger har en bantningseffekt och rekommenderas för plusstorlek och större män.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) steg 8
    3. Testa nya utseende och träning i spegeln, ingen tittar på! Om du slutar köpa en ny outfit, få en annan frisyr, eller bara vill testa ett par olika uttryck och poserar i spegeln, se hur ditt utseende kommer tillsammans innan du tar ut det i världen.
  • Metod 3 av 3:
    Perfekt din kamera posera
    1. Bild med titeln vara fotogen (män) Steg 9
    1. Stå tryggt med dina axlar tillbaka. Stå så lång som du kan, och tryck ut ditt bröst lite med dina axlar tillbaka. Detta gör att du verkar längre men också starkare i bilder, som en framträdande bröst och korrekt stående hållning kan förmedla en förtroende.
    • Att ha rätt hållning är viktigt för att visas självsäker och fotogen på kamera. Öva varje dag för att förbättra din hållning, inte bara för kameran, utan också för din egen fysiska hälsa.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) steg 10
    2. Stå inte för nära kameran i gruppfoton. I gruppfoton verkar den som står på framsidan av att alltid vara mycket större proportionellt än sina vänner, även om det inte är fallet.
  • Alternativt, om du är en mindre person, står närmare framsidan kan göra dig mer framträdande på bilden. En större person bör alltid sträva efter att vara i ryggen.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) Steg 11
    3. Ta bilder från ovan när det är möjligt. Be den person som tar bilden för att ta det som står upp medan du sitter. Att ta bilder från nedan kan få folk att verka enorma och få nacken att verka fett, medan bilder från ovan kan minska detta och uppmärksamma din käke och haka.
  • Om du tar en selfie, ta det inte rakt på. Istället lyfta telefonen något ovanför din eyeline och luta huvudet mot kameran något för samma effekt.
  • Bild med titeln vara fotogen (män) steg 12
    4. Försök att förutse kameran, och blinka på förhand. Blinkande under bilder är nummer 1-sättet att förstöra din kamera närvaro. Försök att blinka några gånger några sekunder innan alla verkar redo för fotot, och du kan rädda dig både tid och förlägenhet genom att inte behöva ta ett annat skott.
  • Tips

    Gå över äldre bilder av dig och vara kritisk mot ditt utseende. Ler du för mycket i en, eller börja få en glaserad titt på en annan? Var uppmärksam på de saker du kan förbättra och långsamt ta steg för att göra dina framtida bilder det bästa de kan vara.

    Varningar

    Nya kläder, hårklippningar och utseende kommer inte alltid att vara tillräckligt för att du ska känna fotogen varje gång. Den verkliga hemligheten har självförtroendet att äga ditt utseende, oavsett det, och kontinuerligt gör justeringar till dig själv.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande