Hur man hittar en trummis för ditt band

Att hitta rätt trummis för ditt band kan vara tufft.En trummis måste kunna spela ditt bands unika stil, ansvarig för att delta i repetitioner och visar i tid och en bra passform för ditt bands kultur. Lära sig hur man nätverk, annonsera, och auditionsprospektiva musiker kommer upp dina chanser att hitta den perfekta trummisen.

Steg

Del 1 av 3:
Nätverk
  1. Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 1
1
Skaffa vänner med andra musiker. Ofta börjar det första steget att hitta en stor trummis med att lära känna andra musiker i ditt område. Även i de mest sprawlande städerna är chanserna att möta en musiker som kan hänvisa dig till en tillgänglig trummis fortfarande ganska hög. Ta reda på där lokala musiker spenderar tid utanför att spela visar och slå upp en konversation!
  • Tänk på att trummare är vanligtvis i högre efterfrågan än gitarrister eller andra musiker. Även med effektivt nätverk kan det ta lite tid innan du har träffat en bra kandidat.
  • Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 2
    2. Var aktiv i din lokala musikscene. Ett av de bästa sätten att nätverket med andra musiker är att delta i sina shower. Att delta visar ofta dig i direkt kontakt med flera band på en gång, för att inte tala om de andra lokala musiker som kan vara i publiken.
  • Tillvägagångssätt band efter deras uppsättning och berätta för dem hur mycket du tyckte om deras prestanda. Att vara uppskattande och stödjande är inte bara artig-det är en effektiv nätverksteknik. Fråga sedan om de känner till några tillgängliga trummis. Det är så enkelt!
  • Fråga bandmedlemmarna om de känner till någon annan i närvaro som kan hjälpa dig att hitta en trummis. Chansen är att de har varit i dina skor innan och kommer att vara mer än villiga att ansluta dig med någon som kan hjälpa till.
  • Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 3
    3. Komma utanför din komfortzon. Många trummare spelar i mer än ett band och blandar ofta genrer. Bara för att du spelar i ett surfbandet betyder inte att du inte kan gå till en jazzshow för att rekrytera en trummis. Gå till shower på ett brett utbud av klubbar och arenor för att ge dig så många möjligheter att träffa trummis som möjligt.
  • Del 2 av 3:
    Reklam
    1. Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 4
    1
    Posta önskade annonser uppkopplad. Att använda webbplatser som Craigslist kan verkligen öka dina chanser att hitta en trummis. Musiker patrullerar ofta dessa webbplatser regelbundet för att hitta spelningar eller permanenta positioner. Sök på internet för att ta reda på om det finns några forum eller meddelandekort som skickar önskade annonser speciellt för trummis i ditt område.
    • När du gör din annons, var tydlig om vem din idealiska kandidat är och vilken musikstil som de ska spela. Inkludera även information om betalning, tidsåtagande och andra användbara detaljer.
  • Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 5
    2. Annonsera i klubbar och arenor. Gör några pappersflyer för att posta i olika musiklokaler runt om i staden. Distribuera dina fliers liberalt - ju fler annonser du har där ute desto mer sannolikt är du att få ett svar. Som med nätverk, skilj inte bort från reklam i en klubb bara för att du är obekant med den.
  • Fråga alltid ledningen om det är okej att posta flyger på deras arena. De flesta klubbar kommer att ha en anslagstavla specifikt för detta ändamål, men det är alltid en bra idé att checka in innan du skickar fliers.
  • När du skickar pappersannonser, var respektfull för andra bands annonser och täcker inte dem. Det är en bra tumregel att bara använda en annons per plats för att spara utrymme för andra annonser eller visa affischer.
  • Många musikbutiker har också anslagstavlor där du kan skicka annonser.
  • Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 6
    3. Vara kreativ. Din annonsering behöver inte stiltad och alltför professionell för att vara effektiv. Försök att komma över tanken att du tar musik på allvar, men har lite kul med annonsen. Överväga att inkludera några bilder av bandet som spelar visar eller bara goofing runt. Du vill inte ha potentiella trummare att hoppa över din annons eftersom det inte tog sin uppmärksamhet.
  • Tänk på att använda ljust färgat papper för att göra din annons att stå ut mot havet av andra annonser på en klubb eller plats.
  • Del 3 av 3:
    Intervjuer och auditionering
    1. Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 7
    1. Var professionell, men inte överbärande. Drummers svarar inte bra på en bandledare som spelar Hardball innan de lär känna dem. Strukturen är bra och visar att du är seriös om vad du gör, men försök att skapa en avslappnad atmosfär som sätter alla tillfreds. Din prospektiva trummis är mycket mer benägna att spela sitt bästa i en miljö där de känner sig uppmuntrade snarare än hotade.
  • Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 8
    2. Planera din audition i förväg. Poängen med en audition är att ta reda på hur din trummis passar in med resten av ditt band och hur adept de är att spela din musikstil. Kom upp med några övningar som testar din trummis skicklighet. Detta kan vara allt från att spela välkända låtar till att trummisen ger dig en kort demonstration av sina talanger.
  • Överväg att skicka trummisen en länk till några av dina låtar så att de kan få en känsla för din stil.
  • Kom tillsammans med dina bandkamrater och skriv ner några frågor för att fråga trummisen under auditionen.
  • Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 9
    3. Håll auditionen. Se till att du är i tid och hälsar din potentiella trummis varmt - kom ihåg, det här kan vara din framtida bandkamrat! Ta dig tid att prata och lära känna varandra innan du går vidare till auditionen. Introducera trummisen till dina andra bandkamrater, koppla av och chatta ett tag, gå vidare till det schema du planerade för auditionen.
  • Leta efter saker som Tempo-konsistens och hur effektivt trummisen kan återkomma efter en paus. Dessa färdigheter är Telltale tecken på en trummis som har övat och utvecklat goda vanor.
  • Det är en bra idé att testa dina trummis gränser och mångsidighet, men också be dem att visa alla speciella färdigheter som de kan ha-du kan upptäcka att de har en intressant teknik som du vill integrera i din musik.
  • Bild med titeln Hitta en trummis för ditt band Steg 10
    4. Tack trummisen för sin tid. Efter auditionen, tack Drummer för att delta och låta dem veta att du kommer att vara i kontakt. Du kommer att vilja ge dina bandkamrater innan du fattar ett slutgiltigt beslut. Det är viktigt att vara artig och uppskattande av din potentiella trummis oavsett vad du äntligen bestämmer. Om du fokuserar på att smida ett bra förhållande med trummisen, är de mycket mer benägna att hänvisa till andra musiker.
  • Ta reda på auditionen innan du fattar ett beslut. Var trummisen tekniskt skicklig nog? Kom de fram i tid? Verkade de komma överens med dina andra bandkamrater?
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Måste avbryta ditt första möte? Var respektfull och låt din potentiella trummis veta före tiden.
  • Var flexibel när du intervjuar och auditionerar nya trummare. Om du är för stel i dina förväntningar, kommer trummisen inte ha möjlighet att visa upp sina unika färdigheter.
  • Varningar

    Var försiktig när du först möter nya musiker, speciellt om du är under 18 år. Mötas på en allmän plats som en kafé eller musikbutik, helst på dagtid.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande