Hur man chaufför

I den här artikeln hittar du all information du behöver för chaufför någon från dina barn, dina bästa vänner eller en person med hög stående.

Steg

  1. Bild med titeln Chauffeur Steg 1
1. Förbered dig. Se till att din hygien är "Perfekt". Sätt på en fin kostym, raka och använd lite parfym om du är en kvinna.
  • Bild med titeln Chauffeur Steg 2
    2. Öva. Ta mycket tid på att träna uppgifter som parkering en stor bil på en tight parkeringsplats eller parkeringsplats, försiktigt accelererar / vrider och bromsar "chaufför" bil. Bli bekant med bilen du ska använda.
  • Bild med titeln ChaufFeur Steg 3
    3. Se till att du använder den bästa bilen för vad du behöver. Nedan är några exempel:
  • Om du chaufför dina barn eller vänner runt varje dag behöver du förmodligen inte något speciellt transportfordon - din dagliga familjebil kommer att passa affären.
  • Om du chaufför din fru / flickvän / mor till helgen på korta avstånd, kommer din dagliga familjebil att passa affären perfekt en gång till.
  • Om du åker på en längre resa och du har en bil som tillhör "touring" bilkategori, till exempel BMW 5/7-serien, en AUDI A6 / A8, eller en Mercedes E / S-klass, eller den här typen av fordon, föredrar den här eftersom de har en bekvämare körning. De erbjuder ett bra utbud av utrustning om det är för säkerhet, komfort eller underhållning.
  • Bild med titeln Chauffeur Steg 4
    4. Köp det perfekta chaufförfordonet. Om du planerar att köpa en annan bil för att vara chaufför bil, titta på dina behov och den tillgängliga budgeten först.
  • För en låg till medellång budget finns det massor av bilar där ute som är mycket bekväma, säkra och byggda "äta" kilometer / kilometer. Sökmärken som har en lång historia rekord på lyxkryssare, eftersom dessa företag vet hur man bygger mycket bra kryssare.
  • Om du har ett medium till hög budget, överväga bilar som BMW 7-serien, Audi A8, Mercedes s klass, Lexus LS-serien, etc.
  • Om du har en budget som är högre än den genomsnittliga höga budgeten, överväga en GT (Gran Turismo), eller kategori bilar som Aston Martin Rapide, Aston Martin DB9, Bentley Continental Flying Spur, Bentley Mulsanne, Ferrari 612 Scaglietti, Ferrari FF , etc. Kom ihåg att det finns tusentals bra skick som används lyxiga eller hyper-lyxbilar som är århundradet.
  • Bild med titeln Chauffeur Steg 5
    5. Förbered bilen. Den bil som används ska alltid vara så ren som möjligt, fylls helt med gas och väl underhållen så att den inte kommer att bryta ner eller göra konstiga ljud under enheten. Det är också viktigt att göra de vanliga kontrollerna som vätskenivå, däcktryck och annat vardagligt underhåll.
  • Bild med titeln ChaufFeur Steg 6
    6. Skräddarsy din hälsning till den person du pratar med. En typisk hälsning (som du alltid skulle hälsa dem) är okej. Om du också kommer att ha någon i bilen som är en främling för dig eller någon som är mycket äldre än du, gör en gentlemanhälsning och öppna dörren för honom. Om du chaufför någon med högt rykte (du kommer förmodligen att vara en chaufför för att leva i det här alternativet) hälsa dem igen som en gentleman och öppna dörren för honom.
  • Bild med titeln Chaufför Steg 7
    7. Under enheten, gå från framsidan av bilen, öppna dörren försiktigt, få in som en gentleman (faller inte i sätet som en tegel faller från himlen), starta motorn, stäng dörren försiktigt, sätt din Säkerhetsbälte på och kör snyggt och försiktigt. Försök att köra med trafikflödeshastigheten och undvik konstant övertagning. Var noga med att stoppa försiktigt och kör även försiktigt. Vid överhoppning. Försök att inte accelerera för hårt eller golv det eftersom höga hastigheter kan skrämma några passagerare.
  • En V8 är bra entrénivåmotor, eftersom den har bra lågt och medium ändmoment, så du behöver inte nedväxla eller accelerera för hårt. V12-motorn är chefen i dessa bilar eftersom den har mycket vridmoment, så du behöver nästan inte nedväxling. Du måste bara trycka lite mer på acceleratorn. V12-motorer är också extremt släta och tysta på det sätt som de levererar både kraft och vridmoment. Om du är chaufering av din familj och vänner kan du visa dem vad din V8-laddare eller BI-Turbo V12 S600 kan göra, men undvik att göra det när du transporterar en främling. Du kan accelerera lite snabbare från tid till annan och, om du ser att han / hon gillar det, så är det okej om du kör lite snabbare, speciellt om det kommer att göra ritten lite mer spännande. Men du borde fortfarande lyda trafiklagar och aldrig bryta hastighetsgränsen.
  • Bild med titeln ChaufFeur Steg 8
    8. Anländer till din destination. Om du överför din familj / vänner slutar så nära din destination som möjligt, låt dem gå av bilen så att du inte behöver bära dem med dig när du letar efter en tom parkeringsplats. Om en äldre passagerare eller passagerare med speciella behov kräver hjälp, ge den. Om du har en viktig passagerare (minister, stjärna, sångare etc) i bilen, stoppa, slå på farans lampor och öppna dörren för dem. Hittar du en plats att parkera bilen.
  • Tips

    En förare ska aldrig passera runt fordonets framsida. Flytta alltid på baksidan.

    Varningar

    Håll dig borta från bilar som är svåra att komma in och avsluta.
  • Alltid lyda trafiklagar.
  • Undvik bilar som har billig inredning eller är inte ett respekterat varumärke om du ska transportera högt rykte människor.
  • Håll dig borta från superbilar eller sportbilar.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande