Hur man undviker trafik runt washington, d.c

Som med någon stor stad, trafiken i Washington, D.C. kan vara en mardröm, särskilt under rusningstid. Oavsett om du arbetar i staden eller bara besöker är det naturligt att vilja veta hur man ska undvika trafik runt Washington, d.C. Planera dina resor före tid, förbereda dig för förseningar och trafikstockningar. Använd teknik, som GPS-enheter och mobilappar, för att räkna ut de snabbaste rutterna. Om du hamnar fast i trafiken, håll dig lugn och arbeta genom situationen.

Steg

Del 1 av 4:
Planerar dina resor
  1. Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, D.C steg 1
1. Ändra tiden du kör. Ibland kan en enkel tidsförändring påverka svårigheten hos din morgon pendling. Försök att lämna före eller efter rusningstid för att undvika trafik och skära ner på körtid.
  • Vanligtvis är morgonen pendling svår i större städer. Därför väljer du att lämna Anhour tidigare än vanligt. Det kan ta ett tag att anpassa sig till förändringen i dina sovmönster, men det kommer att vara värt att göra det att fungera i tid och undvika rush. Att komma ut ur ditt grannskap kan en förändring på 15 minuter i din avgångstid göra en stor skillnad i din pendling.
  • Du bör också planera för att undvika rusningstid. Eftersom många människor tenderar att gå av arbetet runt 5, kan du förvänta dig mycket trafik från 5 till 6. Om du vill göra kvällsplaner, planera att göra dem för senare på natten för att undvika att fastna i rusningstid. I Washington arbetar ett enormt antal personer för den federala regeringen. Fedsna har flex tid och några människor som kommer i extra tidigt kan gå på 2:30 eller 3:00. Rush Hour börjar tidigare och slutar senare. Byggnadsarbetare börjar också tidigt och lämna tidigt också. Detta kan vara ett lokalt eller grannskapsproblem.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, d.c steg 2
    2. Prova alternativa rutter. Populära motorvägar, som I-95 och I-70, kan vara packade under vissa tider på dagen i DC. I stället för att gå på dessa motorvägar finns det alternativa rutter du kan ta det som kan få dig till din destinationFaster. Vara rörlig. Använd flera suppleanter eftersom fler personer använder alternativa rutter.
  • Många måste köra fråni-270 till I-70 väster till I-68 väster för att fånga en av utgångarna på I-68. Eftersom trafiken kan bli dålig här, försök istället ta väg 44 och alternativa 40. Detta borde få dig i ungefär samma område, och mycket av vägen är historiskt bevarat. Inte bara är det mindre trafik, du får en bra utsikt när du kör.
  • Om du försöker komma till DC: s Chesapeake Expressway / I-464 / Route 17 finns det en alternativ rutt du kan ta istället för att gå igenom stora motorvägar. Prova att ta tagoute 17 söder vid avfart 126 och ta den till I-64. Detta kommer att hålla dig från den stora motorvägsstödningen.
  • Du kan också försöka ta huvudvägar över motorvägarna på dagar där trafiken är särskilt överbelastad.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, d.c steg 3
    3. Lämna tidigt eller sent på fredagar. På fredagar kommer vägarna att vara särskilt packade som förare går av arbetet. Människor som pendlar från förorterna kan täppa till motorvägen efter arbete. Från 5 till 6 pm är det en dålig idé att ta några större motorvägar i DC. Om du behöver träffa någon runt 6 eller 7 på fredag, ta kollektivtrafik eller välja en rutt som inte kräver körning på motorvägarna. Bättre än, lämna sent på en torsdag. Runt större helgdagar ordnar människor sitt schema att lämna tidigare och tidigare. Om du är upp till det kan sen nattkörning vara bäst, även om du kanske måste strida mot folk som lämnar barerna för att gå hem.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, d.c steg 4
    4. Var beredd på förseningar på tisdag morgon. I stora städer, som La, New York och DC, tisdag morgon tenderar att vara det värsta. Därför, lämna tidigare än vanligt på tisdagar för arbete eller andra förpliktelser. Du bör också sträva efter att hålla sig av stora motorvägar om möjligt på tisdagar. Du kan upptäcka att den tyngsta trafiken kan inträffa på andra dagar för din rutt eller grannskap. Federal Flex Time och Arbeta hemma hjälper trafiken något men om inte fler företag tillåter att arbeta hemifrån, fortsätter situationen att förvärras.
  • Del 2 av 4:
    Med hjälp av teknik
    1. Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, D.C steg 5
    1. Lyssna på trafikuppdateringar på radion. Ibland är trafikmönster oförutsägbara. Medan saker som rusningstid och morgon trafik har något mönster, kan saker som olyckor och konstruktion fördröja trafik på oväntade sätt. Det är en bra idé att stämma på en trafikradio i ditt område.
    • WTOP i DC erbjuder trafikrapporter och uppdateringar om olyckor och konstruktion. Du kan stämma in i sin radiostation under körning, och du kan också snabbt kolla webbplatsens trafikavsnitt innan du går ut genom dörren på morgonen.
    • I händelse av ovanliga omständigheter, som en bilolycka, försenar trafik, kan du snabbt planera en alternativ väg för att undvika trafik. Vara uppmärksam på speciella evenemang - sportspel, politiska händelser - även de minsta protesterna kan få en stor effekt på trafiken. Saze. Waze är en smart telefonapplikation som varnar dig för trafikuppbyggnad. Det kan omdirigera din resa i händelse av att dålig trafik kommer att orsaka förseningar.
    • Waze varnar vanligtvis dig där en trafikuppbyggnad är belägen. Det markerar också ovanlig trafik genom att placera röda band över fläckar av motorväg som är överbelastade av bilar. Det kommer då att berätta hur mycket förseningen kommer att vara och erbjuda dig en alternativ rutt om det behövs.
    • Förutom att varna dig om trafik kan Waze också veta var du sannolikt kommer att hitta poliser på väg. Detta kan hjälpa dig att undvika snabba fällor och biljetter.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, D.C steg 6
    2. Kontrollera Google Maps. Google Maps ger också tidsberäkningar baserade på trafiken. Vanligtvis, när du slår i din destination, erbjuder Google Maps flera olika rutter. Tidsuppskattningarna för denna rutt är baserade på den aktuella trafiken. Använda Google Maps kan du se var du sannolikt kommer att stöta på trafik och justera din resa i enlighet med detta.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, d.c Steg 7
    3. Sirius / XM-radio har stationer dedikerade till trafikrapporter i vissa större städer. Du behöver inte vänta på "Trafik på fivlarna."
  • Del 3 av 4:
    Försöker alternativa resealternativ
    1. Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, D.C steg 8
    1. Överväg att välja kollektivtrafik. I DC finns det Metros som kan vara snabbare än att köra på några dagar. Metros körs på en tåglinje, så de kommer inte att påverkas av trafikförseningar. Du kan leta upp Metro-rutter online, eller hitta rutter med GPS-appar som Google Maps. Om en tunnelbana kan få dig till din destination snabbare än att köra, kanske du vill välja kollektivtrafik den dagen. Uppdatering: För tunnelbuss kan det vara sant även om jag aldrig hittat bussen någon snabbare. På grund av säkerhetsfrågor är Metrorail och kommer att bli en röra som reparationsarbete fortsätter under det närmaste året. Och priserna och parkeringen på stationer har ökat till den punkt där det är säkert billigare att köra. Även med trafik, kan du inte spara någon gång med trafiken. Experimentera. Vara rörlig. Din körsträcka min varierar.
    • Förutom att spara dig tid, kan tunnelbanan också spara pengar. Du betalar bara en liten avgift till styrelsen, och du kommer att sluta stryka på gas mindre ofta.
    • Du kan också försöka ta en buss, men hålla i åtanke bussar kommer i allmänhet att vara som påverkas av trafik som bilar.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, d.c Steg 9
    2. Gå, om det är ett kort avstånd. Om du kan klara dig, kan det här vara snabbare. Du kommer att kunna använda trottoarer, som är inkopplade av bilar. Om avståndet är rimligt, och du är en kryddad vandrare, kan det vara snabbare att gå de flesta dagar.
  • DC kan vara en hög stressstad. Förutom att spara tid, kan du få i viss promenad regelbundet hjälpa dig att hantera stress.
  • Om du inte är i form, ta det långsamt. Börja inte gå 2 miles (3.2 km) till och från jobbet varje dag. Tillbringa en vecka eller så ta små promenader runt ditt grannskap innan du försöker gå till jobbet istället för att köra.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, d.c steg 10
    3. Investera i en cykel. Washington DC är hem till mycket cykelleder. Om du gillar att cykla, se om en cykelväg kan ta dig rimligen nära var du behöver vara. Om du kan göra det med cykel, kan det ibland vara snabbare än att köra på grund av trafik. Mycket som att gå, cykling är en form av motion, så det kan också minska stressen.
  • Var försiktig när du cyklar i eller nära gatan. Du bör alltid bära en hjälm och annat skyddsutrustning.
  • Kolla in Capital Bikeshare. För lokala, i stan, kan det vara ett bra alternativ om cykelstationer ligger i närheten. Var extra försiktig med bilarna dock. Full av frustrerade förare. Lyda alla trafiklagar. Att blåsa genom ett rött ljus eller stoppskylt kommer lätt att få dig en resa till sjukhuset och en trafikbiljett. Var vänlig och håll dig säker! Använd hjälm. En reflekterande väst skulle vara en bra idé.
  • Del 4 av 4:
    Hantera trafik
    1. Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, d.c Steg 11
    1. Behålla lugnet. Även med rätt planering blir alla fångade i trafik ibland. I en storstad som DC är en försening på grund av trafiken oundviklig. I händelse av att du är fångad i trafiken, förbli lugn. Att bli upprörd eller ängslig kommer bara att göra situationen värre.
    • Försök att ta några djupa, lugnande andetag. Vid körning, vill du vara avslappnad nog att fokusera på vägen. Stress eller ilska över trafiken kan orsaka ilska.
    • Hitta ett sätt att tänka på situationen. Spela en låt du gillar eller en podcast över bilens radio. Lyssna på en bok om tejp. Slå på radion och hitta en lugn, avkopplande station. Motstå frestelsen till text, e-post eller spela spel på din telefon. Kom ihåg, handsfria samtal bara. Det är lagen.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, D.C steg 12
    2. Håll takt med de andra bilarna. Du vill inte göra en trafikstockning värre själv eller andra bilar. Upprätthålla lika avstånd mellan bilen bakom dig och bilen framåt. Var noga med att köra med samma hastighet som bilarna bakom dig. Försök att inte accelerera för att komma upp till bilen bakom dig, eftersom det kan tvinga andra förare att sakta ner. Detta kommer att göra trafiken sämre värre.
  • Bild med titeln Undvik trafik runt Washington, D.C steg 13
    3. Låt folk veta om du ska springa sent på grund av trafik. Trafikförseningar bland de vanligaste orsakerna till tardiness i stadsområden. Om du kommer att vara sent, ring och låt folk veta i förväg. Var försiktig när du ringer ett nummer när du kör, se till att vänta tills bilar är pausade på motorvägen.
  • Gör inte tardiness på grund av trafik en vana. Medan det är förståeligt att det här kommer att hända ibland, kommer din chef eller dina medarbetare att förvänta dig att arbeta runt trafikförseningar.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande