Hur får man billig sr22 bilförsäkring

Om du är på jakt efter SR22 försäkring är det för att du har blivit informerad via din statliga avdelning för motorfordon som du måste ha det. Denna speciella politik är en som har utformats för att visa att föraren kontinuerligt är ekonomiskt ansvarig och upprätthåller sin försäkringsskydd. Om du har blivit körd under påverkan (DUI) eller medan du är berusad (DWI), kan du upptäcka att du måste ha den här typen av policy. Övriga förhållanden som kan medföra att den är skyldiga att bära en SR22 Auto Policy inkluderar körning utan försäkring eller har fått för många trafikbiljetter. Låt inte tanken på den här typen av bilförsäkring oroa dig. Många har blivit mandat att bära de politiska och försäkringsbolagen är villiga att arbeta med dig.

Steg

Del 1 av 3:
Lär dig om SR22-regler och krav
 1. Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 1
1. Lär dig vad SR22 betyder. SR22 är verkligen inget annat än ett system som har upprättats genom ditt tillstånd för att säkerställa att du håller bilförsäkring. Du köper försäkringen via en agent och de filar med din statens avdelning för motorfordon för att informera dem om du är ordentligt täckta. Vanligtvis arkiveras dessa dokument elektroniskt och innehåller information om hur du uppfyller de minsta täckningskraven.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 2
  2. Få en SR22-form. Du kommer att bli underrättad av Institutionen för motorfordon som din licens är avstängd. För att köra igen måste du få en SR22-formulär från en försäkringsgivare. Detta intygar att du är täckt av det lägsta beloppet i din bilförsäkring.
 • Det kommer att vara ditt ansvar att lämna in SR22-formuläret till institutionen för motorfordon.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 3
  3. Bekanta dig med SR22-reglerna. Om du avbryter din policy när som helst, eller låt det förfalla, är försäkringsbolaget skyldigt att informera den där. Eftersom de flesta är skyldiga att ha denna typ av politik så länge som tre år, när som helst under den perioden som du avbryter eller byter försäkringsbolag kommer staten att bli underrättad. Denna process hjälper staten att hålla reda på vem som har rätt täckning.
 • Del 2 av 3:
  Inköp av en SR22-policy
  1. Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 4
  1. Förbered dig för att upprätthålla en SR22-policy. Denna typ av politik är för en provperiod. Detta är statens sätt att se till att du håller strömmen på att ha bilförsäkring. Många stater kräver att de är och många försäkringsbolag är redo att tillgodose ditt behov av det. Tänk på att om du får ett krav på denna typ av politik och då flyttar du till ett annat tillstånd, måste du fortsätta betala för det tills provperioden slutar, även om du flyttar till ett tillstånd som inte kräver dem.
  • Det finns några stater som inte kräver någon typ av försäkring, som Kentucky, Delaware, Pennsylvania, Oklahoma, Minnesota, New Mexico, New York och North Carolina.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 5
  2. Hämta en lista över SR22 försäkringsbolag. Ett försäkringsbolag kan avvisa din ansökan om SR22 Auto Insurance. Gå till Institutionen för motorfordon och få en lista över försäkringsbolag som erbjuder "tilldelade risk" -program. Företag som Geico, progressiv och Safeauto kommer att ge dig SR22 Auto Insurance.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 6
  3. Köp en SR22 försäkringspolicy. För att få en SR22-policy, samla några citat från flera försäkringsleverantörer. Den goda nyheten är att den här typen av policy är vanligtvis tillfälliga och prisvärda priser är tillgängliga om du gör din forskning först.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 7
  4. Komplett och skicka in SR22-formuläret. Ditt försäkringsbolag ger dig SR22-formuläret. Fyll det ut och skicka sedan det till avdelningen för motorfordon som ursprungligen utfärdat din upphängning. Det kan ta upp till 30 dagar för att få din licens tillbaka.
 • Del 3 av 3:
  Spara pengar på en SR22-policy
  1. Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 8
  1. Köp minsta mängd täckning. Du anses nu vara en högriskförare, så försäkringsnoteringar kommer att vara högre än för andra förare. Även om du har en nyare bil, för att spara pengar, köper inte omfattande täckning och kollisionstäckning. Herhörligen, köp minsta skuldsäckning för din bilförsäkring.
  • En långivare med en lien på bilen kan kräva omfattande och kollision som ett villkor för lånet.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 9
  2. Höja din självrisk. Detta är det belopp du betalar ur fickan om du är inblandad i en olycka och arkiverar ett krav. Om du för närvarande har en $ 1000 självrisk, överväga att höja den till $ 2000. Också sänka mängden av din egendomsskada och kroppsskador kommer att bidra till att spara mycket pengar.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 10
  3. Ta en förareutbildning uppfriskningskurs. Många försäkringsbolag erbjuder rabatter om du fyller i en sex timmars klass på bättre körvanor. Kontakta din lokala vuxenutbildningskatalog eller kontakta American Automobile Association för att ta reda på var klasser hålls i ditt område.
 • Bild med titeln Få billig SR22 Auto Insurance Steg 11
  4. Kör försiktigt. Det är självklart att om du får i en annan olycka kan du vara skyldig att erhålla SR22-försäkring under en längre tid och dina priser kommer att gå upp. Drick aldrig och kör aldrig och använd aldrig din mobiltelefon under körning. Om du är i en olycka som inte är ditt fel, försök att få namn och adresser till vittnen som kommer att vittna om dina räkning.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande