Hur man bygger en online-verksamhet

Alla framgångsrika produkter och tjänster är utformade för att lösa ett problem för en kund. Utgångspunkten för ditt företag är att identifiera ett kundproblem och lösa det problemet med en produkt eller ett erbjudande. Du bör också identifiera din idealiska kund för den speciella lösningen du skapar. Om du säljer online kan en serviceverksamhet kräva mindre kapital än ett företag som säljer en fysisk produkt. När du har kunskapsbasen kan du designa din online-verksamhet. Skapa en engagerande webbplats som är lätt att navigera. Skicka bra innehåll som håller tittarna tillbaka till din webbplats.

Steg

Del 1 av 4:
Skapa en lösning för kunder
  1. Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 1
1. Lös ett kundproblem. Konsumenter köper produkter och tjänster för att tillgodose ett fysiskt eller emotionellt behov. Men kunderna köper bara när behovet är avgörande i sitt sinne. Till exempel kommer en husägare att anställa en rörmokare om han har läckage, män och kvinnor kommer att köpa nya kläder för att förbättra sitt utseende, eller en student kommer att ta särskilda lektioner om han tror att slutförandet leder till ett bättre jobb. Din online-företag eller tjänst måste stimulera och sedan uppfylla det behovet innan en försäljning sker.
  • Använd din branschkunskap eller erfarenhet för att identifiera ett kundproblem som måste lösas. I ditt arbete eller liv ser du några vanliga problem med inga uppenbara eller enkla lösningar?
  • Tänk på hur det här problemet kan lösas av ett företag. Detta är din affärsidé.
  • Säg till exempel att många av dina vänner är intresserade av att köpa vintage armbandsur, men har inget sätt att verifiera att de är äkta. Om du har ett öga för detaljer och rätt kunskap kan du göra identifiering av dessa timepieces till ett online-företag.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 2
    2. Analysera dina färdigheter, intressen och förmågor. Innan du börjar ett företag måste du bedöma din egen förmåga att göra det. Titta på din egen färdighetsinställd för att bestämma vad, exakt är du tillräckligt bra på att göra professionellt. Vilken bransch eller yrke är du mest knowledgable, erfarna och skickliga? Du måste kunna konkurrera mot befintliga företag.
  • Analysera sedan dina intressen. Vad skulle du göra om pengar inte var viktiga? Du måste älska vad det är som du gör, eller ditt företag kommer inte att lyckas.
  • Slutligen, titta på dina möjligheter. Har du den finansiella stabiliteten, besparingarna, tiden och personlig stabilitet för att starta ett företag just nu? Se till att din familj är bakom du börjar ett företag. Om de inte är, kommer det att leda till problem på vägen.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 3
    3. Identifiera din idealiska kund. Din idealiska kund är uppsättningen egenskaper som delas av personer som sannolikt kommer att köpa din produkt. Att veta dessa demografi (ålder, kön, inkomst osv.) hjälper dig att fokusera på den här publiken och skräddarsy resten av din affärsmodell till sina önskemål och behov. Oavsett om du startar en produkt från början eller förbättrar en befintlig produkt kan du utföra forskning på din idealiska kund.
  • Din idealiska kund blir grunden för din marknadsföringsstrategi. Du utvecklar din marknadsstrategi med den idealiska kunden i åtanke. För att lära dig mer om marknadsföringsstrategi, se Hur man utvecklar en marknadsföringsstrategi.
  • För att identifiera din idealiska kund, bara överväga den typ av personer som skulle vara mest intresserade av din produkt eller tjänst och ha den ekonomiska förmågan att köpa den. I många fall är det mer konst än vetenskapen, men en Google-sökning för konsumenttrender kan avslöja användbar information.
  • Antag, till exempel att du vill undersöka de idealiska kundsegenskaperna för din tidtappsidentifieringstjänst. Du kan börja med att överväga vem som skulle ha pengarna för den här typen av hobby (förmodligen vuxen till medelålders), som skulle ha ett intresse (mestadels män), och vilken typ av person kommer sannolikt att kräva denna typ av verifiering.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 4
    4. Förfina ditt erbjudande. Bestäm funktionerna i din produkt eller tjänst och om de ger riktiga fördelar och löser dina potentiella kunders behov. Använd vad du tycker om att ompröva och förfina din produkt eller tjänst tills den är mer perfekt uppfyller det beskrivna behovet. Försök att identifiera förändringar som andra företag har gjort till liknande produkter som har resulterat i högre försäljningsvolym.
  • Del 2 av 4:
    Planerar ditt företag
    1. Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 5
    1. Bestäm marknadsstorleken. Antag att du överväger idéer för att starta ett online-företag för första gången. Du använder samma process som du skulle bedöma en befintlig produkt. Du tar mer risk eftersom produktens försäljningsprestanda är helt okänd.
    • Hitta verktyg för att undersöka din potentiella marknad. Du kan välja att undersöka befintliga företag som erbjuder en liknande tjänst. Vad är deras kunder som? Vad är de villiga att betala för denna typ av tjänst? Hur trångt är marknaden?
    • För din identifieringstjänst kan du välja att undersöka vilken typ av personer som kommenterar Watch Forums och andra klockwebbplatser. Bedöma deras behov och verkligen överväga om det finns tillräckligt med en marknad för dina tjänster för att starta ett företag värt det.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 6
    2. Bestäm dina kostnader. För att planera för ditt företag måste du bedöma hur mycket du behöver i startpengar. Detta kommer att variera mycket mellan affärstyper, med vissa som kräver nästan nollstartpengar, och andra som kräver många tusentals dollar. Börja med att titta på utrustning eller lager du för närvarande har. Sätt sedan ut vad du behöver. Tänk på lager, produktionsutrustning, webbplatskostnader, och alla andra kostnader som du kan förvänta dig i dina första månaders drift.
  • Leta reda på dessa objekt eller med rabatt om du kan och spela in priserna för att bestämma ditt startkapitalbehov.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 7
    3
    Utveckla finansiella prognoser. Finansiella prognoser kan vara svåra att projekta, speciellt om du ännu inte har börjat. Gör dock din forskning genom att söka efter försäljningsdata som är relevanta för din bransch online. Kontrollera med presidiet för arbetsstatistik (BLS) för att hitta dessa data och annan viktig information. Använd sedan dessa data för att uppskatta din försäljningsvolym under de tre första åren. Dina prognoser behöver inte vara perfekta, men de måste vara rimliga och stödda av konkreta siffror.
  • Subtrahera dina projicerade startkostnader och kostnader för varor som säljs under den här tiden för att uppskatta din lönsamhet.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 8
    4. Bedöm dina kapitalkällor. Om du inte har start och rörelsekapital på ett sparkonto behöver du en källa till kapital för att få ditt företag igång. Dina alternativ inkluderar lån från en vän eller familjemedlem, banklån och säljer eget kapital till investerare. Banklån kan vara svåra att erhålla, om du inte väljer en stödd av den lilla företagsekonomi (SBA). Kontrollera med lokala banker för att se vilka SBA-lån de erbjuder. Du måste ha en stark affärsplan för att kvalificera sig för ett sådant lån.
  • Lån från vänner och familj är också en stor källa till kapital. Risken är dock att du förlorar pengarna som de lånar dig och ditt personliga förhållande kan drabbas av som resultat.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 9
    5
    Skriv en affärsplan. En affärsplan är en färdplan för ditt företag och dess tillväxt genom åren. Den innehåller flera olika delar som beskriver dina operativa planer och affärsinformation för potentiella investerare eller långivare, eller bara för din egen vägledning. Inkludera alla ovanstående information i den här delen i din affärsplan. Dessutom behöver du:
  • En beskrivning av verksamheten och dess erbjudanden.
  • En marknadsplan.
  • En beskrivning av affärsstrukturen.
  • Förvaltningsprofiler.
  • En jämnanalys.
  • En förklaring av hur och där lånade medel kommer att användas.
  • Del 3 av 4:
    Bygga en online-närvaro
    1. Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 10
    1. Bygg varumärke Equity. När du börjar sälja en produkt som löser ett problem för kunder, kan du bygga varumärke eget kapital. Brand Equity är hur kunderna känner igen att din produkt är bättre och annorlunda än produkter som erbjuds av dina konkurrenter.
    • För att få veta mer om Brand Equity, se hur man bygger varumärkeskapital.
    • När kunderna använder din produkt och får bra resultat kan de fortsätta att köpa dina produkter och inte överväga din konkurrents varumärke. Tänk på produkter eller tjänster som du köper upprepade gånger. Du kan ha samma vy, varför du fortsätter att köpa samma produkt.
    • Brand Equity kan resultera i kundlojalitet. Lojala kunder kan fortsätta att köpa din produkt, även om priset ökar.
    • Viktigast är att en lojal kund är mer benägna att hänvisa andra människor till ditt företag. Genererande hänvisningar är det snabbaste sättet att växa din försäljning.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 11
    2. Ställ in en webbplats. Din webbplats är normalt det första intrycket som du gör online. Den första erfarenheten En prospekt har med din online-verksamhet ser din webbplats. Det är kritiskt viktigt att ha en engagerande webbplats.
  • Tänk på att anställa en professionell webbplatsbyggare att designa och bygga upp din webbplats.
  • Använd sökmotoroptimering (SEO) för att direkt trafik till din webbplats. SEO tillåter din webbplats att dyka upp högre på sökmotorns resultat. Detta driver Internet-användare som söker en viss produkt eller tjänst till din webbplats före dina konkurrenter ". SEO innebär att undersöka sökord och konfigurera din webbplats på vissa sätt.
  • För mer på SEO, se Optimera din webbplats.
  • Tänk på en online-publiceringsplattform för att skapa din webbplats. Dessa plattformar tillåter dig att bygga en attraktiv webbplats utan att behöva någon programmeringskunskap.
  • WordPress är en publiceringsplattform som används av över 20% av alla webbplatser på Internet. Denna plattform ger dig hundratals teman som du kan välja för din webbplats.
  • När du väl väljer ett tema kan du bygga sidor och bestämma hur du låter dig informationen på varje sida. Det är särskilt viktigt att ha en hemsida som får en titters uppmärksamhet.
  • Ditt mål är att ha en bra hemsida som lockar läsare att bo på din webbplats och ta reda på mer om din produkt eller tjänst. När din klient bestämmer sig för att stanna, gör det enkelt att navigera på din webbplats.
  • Google har nyligen ändrat sina sökrankningskriterier för webbplatser. Webbplatser med bra online-innehåll är nu rankade högre. Om du kontinuerligt lägger till bra innehåll på din webbplats, kommer du att gå upp i Googles sökrankningar.
  • Spåra alla dina online-marknadsföringsresultat. Analysera din webbplats trafik, antalet opt-ins och den procentuella tittarna du kan konvertera till kunder. Göra ändringar för att öka resultaten av dina online marknadsföringsinsatser.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 12
    3. Bygg Easy Navigation och E-Commerce-funktioner på din webbplats för kunder. Ditt första mål är att få tittare att se din hemsida. Om de vill veta mer om din produkt, gör det enkelt för dem att navigera till andra sidor.
  • Se till att sidorna och nedrullningsmenyerna är tydliga och lätta att komma åt.
  • Ordna dina sidor i en logisk ordning. Antag att du har sidlänkar som listas vertikalt på vänster sida av din webbplats. Du lägger hemsidan högst upp som den första länken. Under det ger du länkar till produkt / serviceinformationssidor. Under de, listar du e-handel länkar.
  • Om tittarna måste investera för mycket tid för att förstå hur din webbplats är inställd, kan de lämna. Håll prospektet engagerat genom att göra sidnavigering lätt.
  • Arbeta med en e-handelskonsult för att inrätta e-handelsfunktioner som att acceptera order och betalningar på din webbplats.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 13
    4. Använd innehåll och ge din publik till användbar information. Ett bra sätt att bygga ett förhållande med kunder är att ge innehåll, till exempel blogginlägg och artiklar. Om du konsekvent lägger till bra innehåll på din webbplats, kan tittarna besöka din webbplats ofta. För mer om bloggar, se Börja göra pengar bloggar.
  • Del 4 av 4:
    Marknadsföring din online-verksamhet
    1. Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 14
    1. Underhålla kundkontakt. Ange en opt-in-knapp för personer som läser ditt innehåll. Knappen tillåter en tittare att prenumerera på din webbplats. Läsaren ger sin e-postadress, så de kan få mer information och innehåll från dig. Om en tittare prenumererar på din webbplats, är de mer benägna att köpa din produkt. Med tiden kommer du att bygga upp en värdefull e-postlista över abonnenter som du kan skicka ut vanliga uppdateringar till.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 15
    2. Markera din webbplats med sociala medier. Konsumenterna spenderar mer av sin tid på sociala medier. Om du vill komma framför dina kunder, se till att du har en effektiv närvaro på sociala medier. Det här är ett bra ställe att börja annonsera, eftersom inlägg på dessa webbplatser är gratis.
  • Skapa en komplett LinkedIn-profil för dig själv och alla nyckelhanterare på ditt företag. Skicka länkar till innehållet du skapar, inklusive bloggar och artiklar.
  • Människor använder LinkedIn till nätverk, att leta efter affärer och hitta jobb. Många yrkesverksamma tittar på LinkedIn flera gånger under dagen. Bygg dina anslutningar genom att lägga till personer i ditt nätverk.
  • Skapa en närvaro på Twitter, Facebook, Instagram och alla andra webbplatser som dina kunder ofta är. När du undersöker dina kunder, fråga dem vilka sociala medier som de använder oftast.
  • Alla sociala medier ställer ständigt förändringar. Se till att du stannar på platsförbättringar som kan göra din marknadsföring mer effektiv.
  • Posta regelbundet i onlineforum. Forum är där internetanvändare samlas för att diskutera gemensamma intressen. Tänk på användare av ett forum som är relevant för din produkt eller tjänst som potentiella kunder. Genom att posta regelbunden, insiktsfull, professionell kommentar, kan du få förtroende för dessa online-samhällen och aktivt marknadsföra din produkt eller tjänst.
  • Detta är särskilt relevant för leverantörer av tjänster. Visar din kunskap hjälper dig att få kunderna lättare.
  • Till exempel kan din klockidentifieringstjänst börja med att ge gratis råd eller hjälp på forum som är relevanta för att titta på samling.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 16
    3. Annonsera via Google AdWords. De annonser på sidan när du söker efter något på Google är resultatet av företag som betalar för Google AdWords. Den här tjänsten tillåter webbplatser att annonsera på vissa sökord som Internet-användare söker. Det visar också din annons på relevanta webbplatser som också innehåller dina sökord. Google AdWords-enheter Trafik till din webbplats i gengäld mot en avgift som betalas per klick.
  • Även en liten AdWords-budget, som $ 10-20 per dag, kan köra mycket trafik till din webbplats och kan medföra en stor mängd potentiella kunder.
  • Bild med titeln Bygg ett online-företag Steg 17
    4. Engagera i gemensamma marknadsföringsinsatser med gratis företag. Nästan någon webbplats eller blogg med en läsare med sälja dig reklamutrymme på deras webbplats. Kom ihåg att se till att någon webbplats du annonserar är mycket relevant för ditt eget företag och att användarna av webbplatsen är din målgrupp. Fokusera särskilt på nischwebbplatser, som bloggar och högspecialiserade webbplatser, för att spara pengar. Reklamkostnaderna på denna typ av sida kommer sannolikt att vara billigare än det skulle vara på en stor plats.
  • Du kan också engagera dig Joint Venture EndorSement Marketing Att utnyttja en etablerad företags kundbas.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande