Hur man hittar kuponger för online shopping

Alla gillar att spara pengar, särskilt när det gäller online shopping. Många företag erbjuder kuponger som hjälper dig att spara pengar och göra dig till en lycklig online-shopper. Dra nytta av kuponger för online shopping och spara pengar idag!

Steg

Metod 1 av 3:
Söker på internet
  1. Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 1
1. Utför en allmän Internet-sökning. Använd någon webbsökmotor för att söka efter kuponger för online shopping. Detta tillvägagångssätt fungerar bäst om du inte är säker på vad du vill köpa än och bara vill identifiera de bästa erbjudandena. Inkludera en allmän beskrivning av den produkt du letar efter och lägg till frasen "Online kuponger."Testa några av de förslag som din sökningswebbläsare erbjuder dig när du skriver in din sökfras och se om det finns söktermer som hjälper dig att hitta saker som intresserar dig.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 2
    2. Utför en viss Internet-sökning. Använd någon webbsökmotor för att hitta kuponger för specifika nätbutiker och produkter. Skriv in produkten eller företagets namn och lägg till frasen "Online kuponger."Sätt båda dessa villkor i citattecken för att begränsa din sökning till specifika objekt.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 3
    3. Bläddra dedikerade kupongwebbplatser och forum. Skriv "Online kuponger" eller "Online kupongwebbplatser" till någon webbsökmotor för att hitta en dedikerad kupongwebbplats. Se till att webbplatsen erbjuder kuponger för online-shopping. Vissa webbplatser erbjuder endast kuponger för inköp i butik. Jämför erbjudanden och kuponger mellan webbplatser. Spara någon kupongkod som du hittar för ditt online-köp.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 4
    4. Se upp för falska kupongwebbplatser. Några av de webbplatser som du stöter på kan faktiskt vara falska. Dessa webbplatser erbjuder inte faktiskt något och istället kan försöka stjäla din personliga information eller infektera din dator med ett virus. Identifiera en falsk kupongwebbplats genom att titta på följande:
  • Webbplatsen erbjuder kuponger för gratis saker.
  • Kupongen har inget utgångsdatum.
  • Kupongen verkar inte komma från företaget själv.
  • Kupongen visas på Kupong Information Center Blacklist.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 5
    5. Kontrollera det fina trycket. Se till att du läser detaljerna i din kupong nära. Vissa kupongpolicyer kräver att du köper ett visst antal saker innan du kan använda dem. Andra kuponger utesluter vissa föremål från försäljningen och kräver istället att du köper ett specifikt varumärke. Det kan vara frustrerande att spendera tid att räkna ut vad du bara köper för att upptäcka att din kupong inte är giltig när du försöker betala.
  • Metod 2 av 3:
    Efter ett varumärke på sociala medier
    1. Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 6
    1. Leta efter kupongvänliga företag. Identifiera en produkt du gillar och se om företaget har en historia att erbjuda kuponger för online-shopping. Utför en Internet-sökning för ditt företag och inkludera orden "kupong" eller "online rabatter."Många kupongwebbplatser håller koll på de senaste och tidigare kuponger för specifika företag. Vissa webbplatser har också listor över företag som erbjuder kuponger till sina kunder.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping Steg 7
    2. Hitta företagets sociala medieplattform. Bestäm om företaget har en social media närvaro. Detta kan inkludera Facebook, Twitter, Google+, en YouTube-kanal Pinterest, eller en annan social media-webbplats. Kontrollera om du kan följa företaget på den här sidan.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 8
    3. Följ bolaget. Navigera till företagets sociala medieplattform och bestämma hur du kan följa dem. Det kan innebära att du trycker på en "liknande" -knapp eller en "Följ" -knappen. Vissa webbplatser kräver att du skapar ett användarkonto innan du kan följa ett företag. Använd ditt riktiga namn och detaljer så att du inte kommer i trubbel när du använder dina kuponger.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping Steg 9
    4. Titta på specialerbjudanden. Håll ett nära öga på din sociala medier att veta när ditt företag har släppt en ny kupong. Titta på din e-post för uppdateringar och se till att ditt företags e-postmeddelanden inte går in i din spambox. Kontrollera ditt företags sociala medier för nya inlägg och uppdateringar. Många nätbutiker ger dig en rabatt när du först följer dem och skickar regelbundet nya kuponger.
  • Metod 3 av 3:
    Anmäl dig till kuponger
    1. Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 10
    1. Sök efter lojalitetsprogram. Identifiera företag som erbjuder lojalitetsprogram, som erbjuder kuponger och rabatter för att upprepa kunder. Registrera din information med företaget och inkludera din e-postadress för att få aktuell kuponginformation. Vissa företag erbjuder ett medlemskort eller ett unikt kundnummer för dina inköp. Använd detta när du köper ett objekt och ser du att se om du fick några nya kuponger.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 11
    2. Registrera dig för online-kuponger. Registrera dig för online-kuponger med din e-postadress med en rabattplats som kuponger.com, yipit.com, dealws.com eller slickdeals.netto. Du kan ibland hitta enorma rabatter för nätbutiker på dessa webbplatser. Det finns många andra webbplatser som erbjuder online-kuponger för alla typer av produkter och tjänster.
  • Bild med titeln Hitta kuponger för online shopping steg 12
    3. Dela affären. Ge kupongkoden till en vän eller släkting. Det är inte bara en bra sak att göra, många online kupongwebbplatser eller lojalitetsprogram belönar dig för hänvisningar. Detta kan ta form av en kontantkupong för ditt nästa köp eller en viss procentuell rabatt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Se till att du läser villkoren för din kupong för att se till att du är berättigad att ta emot rabatten.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande