Hur man hittar företags framgång under en lågkonjunktur

Den globala recessionen som inträffade mellan 2008 och 2010 var svår på företagen.Små, oberoende företag drabbades mest eftersom de saknade resurser. Vissa företag fortsatte dock att trivas och bibehållit lönsamhet. Deras affärsmodeller och intäktsströmmar var flexibla nog för att väder stormen. Här är några idéer som kan hjälpa ditt företag att överleva nästa affärsnedgång.

Steg

Metod 1 av 3:
Starta ett framgångsrikt företag under en lågkonjunktur
  1. Bild med titeln Starta ditt eget företag Steg 23
1. Erbjuda ett billigare alternativ.Företag som förblir konkurrenskraftiga under en recession erbjuder mindre dyra alternativ i varor och tjänster.Under en lågkonjunktur söker kunderna sätt att sträcka sina pengar.Om du kan erbjuda en produkt eller tjänst till ett lägre pris än ditt konkurrenter erbjuder, kommer kunderna sannolikt att ge dig sin verksamhet. Efter lågkonjunkturen kan du expandera ditt företag på grund av din starka kundbas.
  • Bild med titeln Starta ditt eget företag Steg 5
    2. Identifiera ett behov på marknaden.Göra planer på att tillfredsställa det behovet.Även under en lågkonjunktur har marknaden utrymme för nya affärsidéer, särskilt om den tjänst eller produkt som erbjuds möter ett verkligt behov på marknaden. Oavsett om du börjar ett nytt företag eller försöker hålla din nuvarande en flytande, är det viktigt att du skiljer ditt företag från andra som erbjuder liknande produkter. Försök att kommunicera de unika sätten som ditt företag i synnerhet kan hjälpa kunderna att möta deras behov.
  • Till exempel, under den senaste recessionen observerade en pantaffärsägare att människor hade svårt att få kredit.Han skapade en tjänst som gjorde det möjligt för människor att posta varor i en online-bondeaffär och få kortfristiga, säkerhetsbaserade lån.
  • Bild med titeln Förbättra servicekvaliteten vid ditt företag Steg 9
    3. Erbjuda bättre lösningar på problem.Starta en tjänst eller erbjuda en produkt som tillåter kunder att möta deras behov mer effektivt.Förutom att erbjuda en lägre prispunkt, skapa tjänster eller produkter som låter kunderna få resultat snabbare.Människor är alltid villiga att betala för värde.
  • Till exempel började ett företag erbjuda outsourcade bokföringstjänster. Som gjorde det möjligt för ett antal andra företag att spara pengar genom att använda de outsourcade tjänsterna istället för egna anställda.
  • Metod 2 av 3:
    Utveckla en ny affärsmodell
    1. Bild med titeln Starta ditt eget företag Steg 22
    1. Omfamna ny teknik.En styv och föråldrad affärsmodell kan stava katastrof, särskilt under en lågkonjunktur.En ekonomisk nedgång är den perfekta tiden för att ta reda på hur ny teknik kan göra din produkt eller tjänst billigare eller mer effektiv.Uppdatering av praxis, tjänster och produkter kan ge dig en ny kundbas även under en lågkonjunktur.
    • Till exempel, i förlagsindustrin är trenden borta från tryck till förmån för online-publikationer.Traditionell tidning och tidnings franchise måste omfamna digitala media prenumerationer och online reklam för att fortsätta att locka kunder.
  • Bild med titeln Market Ett företag Steg 2
    2. Skapa en online-närvaro. I recessionstider har vissa företag lärt sig att vara lönsamma genom att skapa nya intäktsströmmar online. Processen att skapa och optimera en webbplats är inte så tidskrävande och kostsam som den en gång var.Att göra det ekonomiska engagemanget till ett online-butiksfront kan ansluta dig till en helt ny kundbas. Om du inte gör det, kan du lämna pengar på bordet.
  • Att skapa en online-närvaro kan ses som en vital marknadsföringsmöjlighet för ditt företag. Överväg att utveckla ett uppdragsförklaring för din webbplats eller sociala medieplattformar som tydligt artikulerar vad dina företag erbjuder kunderna.
  • Bild med titeln Köp aktierna Steg 1
    3. Utveckla passiva inkomstströmmar.Att äga och driva ett litet företag kräver vanligtvis en stor investering av pengar och tid. En passiv inkomstström kan dock ta med pengar även när du inte arbetar direkt med den.
  • Till exempel, titta på utdelningsinvesteringar.Det innebär att du tar investeringar utdelningar du tjänar och investerar dem för att odla dina investeringar ännu mer.Denna praxis kan öka personliga rikedom och kommersiella strävanden samtidigt.
  • Metod 3 av 3:
    Att svara på en avmattning i ekonomin
    1. Bild med titeln Budget dina pengar Steg 13
    1. Minska utgifterna. Implementera policyer som minskar driftskostnaderna.Krympa diskretionära utgifter.Lägre lönekostnader genom att minska personalen.Skjuta upp att göra investeringar i forskning och utveckling.Hålla fast på kapitalköp.Dessa metoder kan hjälpa ditt företag att undvika att gå under en ekonomisk nedgång.
  • Bild med titeln Marknad Ett företag Steg 14
    2. Fokusera på innovation.Vissa företag ser en recession som ett tillfälle för innovation och omstrukturering. Affärsmodeller kan ofta finjusteras för att vara mer lönsamma.Till exempel kan du dra nytta av nedgången för att förvärva anställda, tillgångar eller till och med andra företag som kan göra din starkare. Organisationer trivs ofta på en kultur av optimism som tempereras med sunt förnuft.
  • När det gäller hantering av lönekostnader, tenderar företag som fokuserar på att skapa operativ effektivitet istället för att bara minska arbetskraften att förbli lönsamma.Detta är inte bara på grund av den förbättrade moralen hos personalen vid dessa företag utan också för att personalnivåerna har optimerats för att effektivt producera varor eller tjänster.
  • Bild med titeln Förbered dig för småföretagskatt Steg 7
    3. Balanskostnad med nya investeringar.Progressiva företag överlever en lågkonjunktur genom att balansera kostnadsbesparingar med förvärv av nya investeringar.De utnyttjar deprimerade priser för att förvärva egendom, växter och utrustning.Eftersom de förvärvar tillgångar till lägre priser ökar deras lönsamhet.Dessa tillgångar kan fortsätta att hjälpa dem när lågkonjunkturen slutar när de svarar på ökad efterfrågan.I stället för att skära dem alla tillsammans gör dessa företag blygsamma minskningar till forsknings- och utvecklingsaktiviteter.Utbetalningen för denna investering kommer efter en recession slutar, som FoU-verksamhet lägger till försäljning och lönsamhet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande