Hur man blir en entreprenör

Om du letar efter självständighet och friheten att bygga vilken typ av verksamhet du vill ha, kan en entreprenör bara vara jobbet för dig. Medan det tar mycket engagemang, med hårt arbete och en bra idé, kan du göra din dröm en verklighet. Att bli en entreprenör kan inte vara så svår som du tror. För att förenkla processen för dig, har vi svarat några av de vanligaste frågorna som människor har om vad som krävs.

Steg

Fråga 1 av 9:
Vad är en entreprenör?
  1. Bild med titeln Bli en entreprenör Steg 1
1. En entreprenör är en person som börjar eller organiserar ett företag. Det är den grundläggande definitionen. Men en entreprenör startar inte helt enkelt ett företag och försvinner sedan. De är aktiva deltagare och oftast den huvudsakliga personen som kör affärsverksamheten. Vanligtvis finansierar entreprenörer sina affärsföretag med lån från investerare, pengar från familj och vänner, och deras egna besparingar.
  • Till exempel grundade Whitney Wolfe Herd en datingplattform som heter Bumble och gjorde miljontals dollar!
Fråga 2 av 9:
Vilka är de 3 viktiga färdigheterna hos en framgångsrik entreprenör?
  1. Bild med titeln Bli en entreprenör Steg 2
1. Anpassningsbarhet, uthållighet och en arbetsetik är viktiga färdigheter att ha. När du startar ett företag kommer det att finnas en massa saker som kanske inte går perfekt enligt planen. En framgångsrik entreprenör kommer att anpassas och hitta en lösning på de problem de står inför. De kommer också att vara beständiga och kommer inte ge upp när det blir svårt. Dessutom är det viktigt att ha förmåga och villighet att arbeta hårt.
  • Om du till exempel öppnar en glassbutik men du tycker att de flesta av dina kunder köper dina glasssmörgåsar medan din andra glass går till slöseri, kan du svänga för att sälja fler smörgåsar och köpa mindre av glassen som går att slösa. Anpassningsbarhet är nyckeln!
Fråga 3 av 9:
Hur börjar du ett företag som en entreprenör?
  1. Bildbeteckningen blir en entreprenör Steg 3
1. Kom upp med en idé och gör marknadsundersökning att se om det är en efterfrågan. Använd dina intressen, lustar och färdigheter för att hjälpa till att komma med en affärsidé som du är glad över. Ta då tid att tänka på vem din målmarknad är och huruvida du tror att du kan sälja din produkt eller tjänst. Omfattning ut företag som säljer liknande produkter för att se om du tror att du kan tävla och erbjuda en unik eller specifik produkt som människor vill köpa.
  • Ibland desto mer nisch och specifik en produkt eller tjänst, desto bättre kan du konkurrera mot andra företag. Till exempel, istället för att starta en vanlig kafé, kan du starta en som har lokalt rostade kaffebönor och tillåter beskyddare att ta med sina hundar.
  • Tänk på att du kommer att göra majoriteten av arbetet för att få ditt företag startat, så det är super viktigt att du väljer något som du är passionerad om! Till exempel, om du verkligen inte är ett fan av städning, börjar en städservice kanske inte vara den bästa idén.
  • 2. Skapa en affärsplan, en marknadsplan och starta ditt företag. Det finns inte någon singular eller citationstecken "rätt" sätt att bli en entreprenör, men alla företag börjar som en intressant eller efterfrågad idé. Därifrån kan du Sätt ihop en solid affärsplan Det inkluderar forskning och information om den potentiella marknaden för ditt företag, en struktur för ditt företag och finansieringskällor. Dessutom vill du Skapa en kvalitetsmarknadsplan För att få ordet ut om ditt företag. När du är helt klar kan du starta ditt företag och börja sälja dina varor eller tjänster!
  • Det finns en mängd olika sätt du kan finansiera ditt företag. Du kan använda din affärsplan för att kasta din idé till potentiella investerare och låneansvariga för att säkerställa ytterligare finansiering.
  • Din marknadsplan bör också innehålla online-strategier som en webbplats och sociala medier så att människor lätt kan hitta dig.
  • Fråga 4 av 9:
    Hur svårt är det att vara en entreprenör?
    1. Bildtiteln Bli en entreprenör Steg 5
    1. Det tar mycket tid och arbetar för att bygga ett framgångsrikt företag. Även om du har en bra idé, en rock-solid affärsplan och en tankeväckande marknadsstrategi, är etablering av ett företag ett maraton, inte en sprint. Nyckeln är att vara tålmodig, vara konsekvent och arbeta varje dag för att bygga fart bakom ditt företag. Om du håller på det och jobbar hårt kan du få det att hända!
    • Medan tanken på att bygga ett framgångsrikt företag över natten, är sanningen, det tar tid. Även Amazon tog över ett decennium för att bli jätte det är idag.
    • Tänk på att många framgångsrika entreprenörer har haft företag som misslyckades, men de lät det inte hålla dem nere. Om dina företag kämpar eller går under betyder det inte att du inte kan prova ett nytt tillvägagångssätt eller starta en annan.
    Fråga 5 av 9:
    Vad ska du studera för att bli en entreprenör?
    1. Bilden med titeln Bli en entreprenör Steg 6
    1. Redovisning, ekonomi och ledning hjälper dig att driva ett företag. Att studera redovisning är meningsfull eftersom du vet hur man bättre hantera ditt företags finanser. Ekonomi hjälper dig att förstå produktion, distribution och konsumtion av varor och tjänster, liksom regeringens politik och marknadsförändringar så att ditt företag kan lyckas. Att lära sig mer om ledningen hjälper dig att leda och motivera ditt lag så att alla är engagerade i att göra ditt företags arbete.
    • Du kan ta dessa som kurser under dina högskolestudier, eller läs upp dem på egen hand. Det finns också många böcker skrivna av entreprenörer som du kan läsa för att lära av mästarna som Göra om, LEAN-uppstarten, och Den 4-timmars arbetsveckan.
  • 2. Marknadsföring, skrivning och datavetenskap kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag. Medan du förstår produktion och ekonomi är viktiga för att skapa ditt företag, måste människor ta reda på dig för att köpa från dig! Det är där marknadsföring kommer in. Förstå hur man säljer ditt företag är ovärderligt. Skrivning går hand i hand med marknadsföring och solida skriftliga färdigheter kommer att göra dig och ditt företag ser mer professionellt ut när du kommunicerar med kunder, investerare och kunder. Dessutom, för så mycket av världen är online idag, har en grundläggande bakgrund i datavetenskap kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag på Internet.
  • Datavetenskap kan också hjälpa dig att behålla datorsystemen som driver ditt företag och skapa och hantera en webbplats.
  • Fråga 6 av 9:
    Vad är den bästa graden för en entreprenör?
    1. Bildbeteckningen blir en entreprenör Steg 8
    1. En affärsgrad kan vara den bästa övergripande examen för en entreprenör. Medan du definitivt kan använda en redovisning, marknadsföring eller ekonomi grader för att bli en entreprenör, ger en affärsgrad dig lite av allt. Du studerar ekonomi, grundläggande marknadsstrategi och ekonomi, liksom hur man hanterar dina anställda. Det är det bästa av alla världar!
    • Tänk på, du behöver inte ha en examen för att starta ett företag och bli en entreprenör. Till exempel, Richard Branson, grundare av Virgin Group, slutade aldrig college.
    Fråga 7 av 9:
    Hur blir jag en entreprenör utan några pengar?
    1. Bildtiteln Bli en entreprenör Steg 9
    1. Starta ett företag som inte kräver några initiala kostnader. Medan många affärsidéer kräver startkostnader som en webbplats, utrustning och merchandise, finns det massor av företag som inte behöver något av dessa saker. Tänk på vilka färdigheter och erfarenhet du har att erbjuda och brainstorma potentiella idéer för varor eller tjänster du kan sälja som du inte behöver köpa något för att skapa eller tillhandahålla. Du kan också kunna säkra ett lån eller investering som du kan återbetala så småningom, men du måste komma med en kvalitetsplan för att kasta din idé.
    • Du kan till exempel starta ett städföretag eller starta en handyman-tjänst om du har erfarenhet av reparationer. Dessa idéer kan kosta lite till inga pengar om du redan har de grundläggande leveranserna.
    • Banker och investerare kan vara villiga att tillhandahålla uppstartskostnaderna om du har en bra idé och din affärsplan är lufttät.
    Fråga 8 av 9:
    Vilka är de billigaste företagen att börja?
    1. Bildtiteln blir ett entreprenörsteg 10
    1. Online och personliga serviceföretag är billiga och lätt att starta. Som en online-säljare eller tjänsteleverantör behöver du inte betala hyra för en byggnad eller till och med ha ett lager för lager. Du kan använda online marknadsplatser som Amazon för att sälja produkter för en sänkning av försäljningen eller vara en dropshipper, vilket innebär att de produkter du säljer skickas från tillverkaren efter att en kund köper från dig. Du kan också starta en personlig serviceverksamhet som en städservice, hundvandringstjänst eller hemreparation (om du har kunskap, verktyg och erfarenhet).
    • Dessutom, om du har massor av erfarenhet inom en viss bransch, kan du erbjuda konsulttjänster för att ge din kunskap till företag som behöver det. Till exempel, om du vet hur man balanserar en budget, kan du erbjuda för att hjälpa företag som en finansiell konsult.
    Fråga 9 av 9:
    Hur mycket får en entreprenör betalt?
    1. Bildtiteln Bli en entreprenör Steg 11
    1. Den genomsnittliga lönen för en entreprenör är cirka 70 000 dollar. Eftersom det finns så många olika företag, kan det numret fluktuera vildt. Vissa entreprenörer gör långt mer och vissa gör mycket mindre. Men med tanke på att median hushållsinkomst i USA är 52 000 dollar, gör entreprenörer ofta en över genomsnittlig lön.

    Tips

    Du behöver inte gå ensam. Särskilt för nya nystartar som advokatbyråer eller restauranger, att ha ett team av människor med erfarenhet och färdigheter i fältet, kommer att öka dina chanser att lyckas.
  • Ta en titt på konkurrenter i branschen du tänker på att starta ett företag i. Ta reda på vad som fungerar och använd det för ditt eget företag och göra förbättringar där du tror att de saknar något.
  • Varningar

    Det är vanligt att nya företag misslyckas. Faktum är att 8 av 10 småföretag misslyckas under de första 18 månaderna. Men bara för att ditt företag misslyckas betyder det inte att du inte kan starta en annan!
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande