Hur man agerar runt en kille som du tycker gillar dig

Om en kille gillar dig, hur du reagerar beror på hur du känner. Det kan vara spännande att känna till någon du krossar på gillar dig tillbaka. Försök i det här fallet att returnera flirtation. Men om du inte känner på samma sätt, kan oönskade uppmärksamhet vara stressande. Försök att skicka den signal du inte är intresserad. Hur som helst, om killen inte tar emot ditt meddelande, har du ett sett att prata om ditt förhållande.

Steg

Metod 1 av 3:
Svara om du känner på samma sätt
  1. Bild med titeln Act Around A Guy Du tror gillar dig Steg 1
1. Komma nära honom. Om en kille ger dig signaler, returnera dem genom att få lite snuggly i slutet. Försök att sitta nära honom på sociala evenemang. När du pratar med honom mellan klasser eller under lunch, stå lite närmare honom än vad du normalt skulle. Detta skickar den signal du gillar honom tillbaka och njuter av att vara nära honom.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du tycker gillar dig Steg 2
    2. Göra ursäkter att spendera tid ensam med honom. Solo tid med din förälskelse kan hjälpa dig att bedöma om han gillar dig. Det kan också skicka det budskap du är intresserad av honom också. Försök hitta sätt att få honom ensam, så de två av er kan ta en chans att göra dina känslor klara.
  • Till exempel, text honom något som, "Jag längtar verkligen på en burgare. Vill springa och få ett mellanmål efter klassen?"
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 3
    3. Flörta på sociala medier. Betala en kille du tycker gillar dig extra uppmärksamhet på sociala medier kan låta honom känna dig som om honom tillbaka. Försök lämna kommentarer på sina bilder och inlägg på webbplatser som Instagram och Facebook. Svara på hans tweets på Twitter och om tweet de du tycker är intressant.
  • Arbeta i någon mild flirtation med dina kommentarer. Till exempel, "Söt bild! Blå är en bra färg på dig."
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du tycker gillar dig Steg 4
    4. Returnera flirtiga gester. Om han flörtar med dig, flirta tillbaka. Vanliga flirta taktik inkluderar att göra ögonkontakt, blinkar ett leende, blinkar dina ögonbryn och avslappnad beröring. Om dessa gester kommer din väg, returnera dem.
  • Till exempel, om din förälskelse borstar din arm, vänta några ögonblick. Då, gör något som att träffa håret eller placera din hand på knäet.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 5
    5. Var dig själv. Kom ihåg, om en kille redan gillar dig, behöver du inte ändra. Var ditt unika själv runt honom och var inte rädd för att låta dina hämningar ner. Känn dig fri att få lite goofy eller vild runt honom, eftersom det här kommer att äventyra dig till honom mer.
  • Till exempel, om du är en fan av en viss musikalisk konstnär som är lite obskyr, var inte rädd att prata om det här framför killen. Om du gillar en unik typ av film, bjuda in honom att titta på dessa filmer med dig.
  • Metod 2 av 3:
    Svara om du känner dig annorlunda
    1. Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 6
    1. Försök att umgås i gruppinställningar. För att skicka den signal du bara vill vara vänner, håll den aktuella killen i din vänsgrupp. Undvik solo hang outs. När du bjuder ut honom, gör det klart att en hel grupp kommer och inte bara de två.
    • Till exempel, bjuda in honom till en filmnatt med en grupp vänner.
    • Du kan också omdirigera honom om han ber dig att gå någonstans med honom. Till exempel, säg att han ber dig att gå till en fest med honom. Säg något som, "Åh, jag går med en hel grupp av mina vänner. Du är helt välkommen att gå med."
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 7
    2. Undvik kontakt. Många människor är casually touchy med sina vänner. Du kan krama vänner hej eller farväl eller casually pat vänner på axeln under konversation. Om du tror att en kille gillar dig, avstå från att engagera sig i dessa ritualer med honom. Detta kan enkelt skicka fel meddelande.
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du tycker gillar dig Steg 8
    3. Gå lätt på komplimangerna. Det är normalt att komplimangera dina vänner. Men du vill inte gå överbord komplimangera en kille du tycker gillar dig. Det här kan få honom att tro att du är intresserad när du inte är.
  • Till exempel, säg att han har en skjorta du gillar. Säger något som, "Du ser bra ut idag" kunde komma ut som flirtig.
  • Istället hitta en mindre flirty kommentar. Säg något som, "Snygg skjorta!" Du kan också avstå från att kommentera helt och hållet, bara för att vara säker.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 9
    4. Svara inte på flirtiga gester och kommentarer. Om killen börjar flirta med dig, försök ditt bästa för att ignorera det. Att svara på flirtning kan läsas på fel sätt. Om killen, säg, grinar på dig från hela rummet, returnera blicken med en curt nod snarare än att le.
  • Om en kille är ihållande flirta med dig på sätt som får dig att känna sig obekväma, säg något. Till exempel, "Jag gillar verkligen inte att du rör mig hela tiden."
  • Metod 3 av 3:
    Pratar ut saker
    1. Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 10
    1. Välj en bra tid och plats att prata. När du har en konversation om något känsligt, som dina känslor för någon, är det viktigt att du har tid och utrymme att prata. Hitta en tid då du är både fri och det finns inga externa gränser i tid. Välj ett privat område, som en lugn bänk i en lokal park.
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 11
    2. Bekänna dina känslor direkt. Om du låter killen känna dig som han, var direkt. Det är ingen mening att slå runt busken och släppa tips. Få direkt till punkten genom att säga något som,"jag har känslor för dig. Ibland får jag känslan att du också har känslor för mig. Är jag rätt om det?"
  • Bildbeteckningen agerar runt en kille som du tycker gillar dig Steg 12
    3. Var ärlig, men snäll, om du inte är intresserad. Om du inte är intresserad, låt killen lätt. Berätta för honom att du uppskattar hans vänskap, men du är inte intresserad av honom i en romantisk mening. Det finns inget behov av att vara brutal, men du borde göra det klart att ett förhållande inte händer.
  • Säg något som tydligt indikerar att du inte känner på samma sätt. Till exempel, "Jag är inte intresserad av dig romantiskt."
  • Om du vill ge en anledning, det är okej, men var snäll om det. Till exempel, om du inte är lockad till honom, säg inte, "Jag är inte lockad till dig." Säg något som, "Jag ser dig bara som vän."
  • Bild med titeln Act Abount A Guy Du tror gillar dig Steg 13
    4. Svara på lämpligt sätt om han inte har känslor för dig. Om du misstolkar en situation, kan det här vara pinsamt. Huruvida känslorna returnerades eller inte kan det vara besvärligt om du trodde att någon hade känslor för om de inte gjorde det. Se till att du har en plan att svara i det här fallet.
  • Acceptera hans svar graciöst. I båda scenariot kan du säga något som, "Åh, jag antar att jag misshandlar tecknen. Tack för att du är ärlig med mig."
  • Det är okej att vara ledsen om du avvisades av någon du trodde gillade dig. Ta lite tid att ventilera till vänner och göra något trevligt för dig själv, som att gå och se en film eller beställning ta ut.
  • Varningar

    Gå inte bara för honom för att han gillar dig. Det här är inte rättvist för honom. Se till att du har äkta känslor för honom innan du jobbar med ett förhållande.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande