Hur man undviker killar som slår på dig

Att träffas kan vara smickrande, men det är inte alltid vad du vill hända när du är ute och om. Att komma med en exitstrategi innan du träffade staden är ett bra sätt att extrahera dig från en klibbig situation. Försök använda en (eller alla) av dessa metoder för att undvika killar som slår på dig så att du kan njuta av din tid med vänner eller på egen hand.

Steg

Metod 1 av 11:
Berätta för killen tack men nej tack.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 1
1. Ibland är ärlighet den bästa politiken. Om en kille frågar dig, berätta för honom att du bara inte är intresserad. Du behöver inte vara oförskämd, men du kan vara fast om ditt beslut. Säg något som:
 • "Tyvärr, jag letar inte efter ett förhållande just nu."
 • "Jag är smickrad, men jag har en pojkvän."
 • "Jag är bara här för att ha kul, inte att flörta med någon. Tack ändå."
Metod 2 av 11:
Prata om någon du är dating.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 2
1. Han borde få meddelandet att du inte är tillgänglig. Om du inte har en betydande annan, känner du dig fri att göra en upp. Prata om vad de gör för arbete, där de är ikväll, eller hur du två träffades.
 • Om du är ute med en grupp vänner och du verkligen vill sälja det, kan du ta tag i en av dina vänner och be dem att utgöra din partner.
Metod 3 av 11:
Stick med en grupp.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 3
1. Killar är mindre benägna att närma dig om du är med vänner. Om du är ute efter en bar eller en klubb, försök att stanna nära dina vänner hela tiden. Det här är inte en idiotsäker metod (vissa dudes är villiga att närma sig en hel vängrupp på en gång), men det kan hjälpa till!
 • Det här är en bra regel att följa i allmänhet på en natt ute. Det finns säkerhet i antal.
Metod 4 av 11:
Behandla killen som en vän.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 4
1. Han får meddelandet att du inte är intresserad. Börja prata om hur söt en annan pojke är, be honom att ställa dig med en av hans vänner, eller helt enkelt berätta för honom hur mycket hans vänskap betyder för dig. Om du två har känt varandra en liten stund, ska han få meddelandet direkt.
 • Denna strategi kanske inte fungerar lika bra för totala främlingar, men det är värt ett skott på bekanta eller vänner.
Metod 5 av 11:
Håll dig till neutrala konversationsämnen.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 5
1. Vädret, sporten och aktuella händelserna är alla rättvisa spel. Om han börjar styra konversationen till ett sexuellt eller flirtigt ämne, ändra snabbt motivet. Om du blockerar sina framsteg, kommer han inte att kunna slå på dig för länge.
 • Till exempel, om han komplimangerar vad du har på dig, säg något som, "tack, jag hade det eftersom det är så varmt ut idag. Har du märkt hur soligt det har varit på sistone?"
Metod 6 av 11:
Ställ killen upp med någon annan.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 6
1. Prata om hur söt han skulle titta med en av dina vänner. Om du är ute med en grupp kan du faktiskt dra en av dina vänner åt sidan för att chatta med honom (så länge som vännen är villig). Om du själv är själv, bara prata om hur bra han och din vän skulle matcha i framtiden.
 • Till exempel kan du säga, "Oh wow, du rullar skridskor? Du borde träffa min vän Marsha, hon älskar rullskridskoåkning!"
 • Om killen är obehaglig eller aggressiv är det bäst att inte dra en av dina vänner till det. Försök bara lämna området och få någonstans säkert.
Metod 7 av 11:
Säg att du måste träffa vänner.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 7
1. Du kan inte överge dina vänner! Extrahera dig själv från konversationen genom att säga att du behöver komma tillbaka till din grupp över baren. Om du själv är själv, berätta för killen att du möter en vän på 10 minuter så du måste gå. Om han insisterar, erbjuda att ta sitt nummer och text honom senare (men inte helt text honom).
 • Säg något som, "Jo, det har varit trevligt att prata med dig, men jag tror att mina vänner är redo att lämna."
 • Eller, "Det var trevligt att träffa dig, men jag har planer med en vän så jag måste springa."
Metod 8 av 11:
Be en vän för hjälp.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 8
1. Det kan vara svårt att extrahera dig från en konversation på egen hand. Signal till en vän över rummet för att komma över och hjälpa dig. De kommer noga att få bättre framgång att få dig ifrån en kille än du skulle på egen hand.
 • Din vän kan säga något som, "Hej, vi är alla om att göra skott här. Kommer du?"Eller" Vi är redo att gå ut. Här är din kappa."
Metod 9 av 11:
Gör något slags brutto.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 9
1. Det kanske inte är ditt första val, så använd detta som en sista utväg. Burp, nysa, eller hock en loogie för att få killen att springa iväg. Det kanske inte fungerar 100% av tiden (vissa killar är i den typen av sak), men det är värt ett skott!
 • Målet är att göra dig oattraktiv för honom. Om du kan göra det, kommer han förmodligen att lämna sig själv.
Metod 10 av 11:
Bara ignorera killen.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 10
1. Om du inte engagerar, kan han inte fortsätta slå på dig. Om en man närmar sig dig offentligt, behöver du inte svara. Om du vill, kan du till och med gå upp och gå bort.
 • Detta är det bästa sättet att bli av med någon som är beständig. Om han inte tar några av dina tips (eller han inte vill) betyder det att han inte kommer att ge upp.
Metod 11 av 11:
Lämna situationen om du känner dig obekväma.
 1. Bild med titeln Undvik killar som slår på dig Steg 11
1. Du måste aldrig hålla fast för att bli slagen på. Oroa dig inte för att vara artig-om du får en dålig känsla, gå bara bort. Om du själv är själv och du känner dig hotad, gå till ett befolkat område eller kräva nödtjänster.
 • Dina instinkter är förmodligen rätt, så du borde lyssna på din tarm.
 • Om en kille någonsin följer dig eller kräver din kontaktinformation, är det en röd flagga. Gå till ett befolkat område för att omge dig med hjälp.

Tips

Om du går ut med vänner, kom med en handsignal som betyder "Ta mig bort från den här killen!"Försök hålla upp ett fredstecken eller gestus med 2 fingrar bakom ryggen.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande