Hur man klarar av din förälskelse

Det är svårt att agera naturligt runt någon när du drömmer om att få romantiskt inblandad i dem. Om du vill ha ett skott på att komma ihop med din förälskelse, måste du vidta åtgärder för att komma överens med honom eller henne. Var vänlig, mogen och lätt att prata med, precis som du skulle med någon annan vän. Vem vet, kanske din lugna, coola demeanor kommer att göra din förälskelse börja se dig på ett annat sätt.

Steg

  1. Bilden med titeln Komma med din förälskelse Steg 1
1. Inte spela svårfångad! Det är en av de största misstag du kan göra och det är inget mer illamående än att se en tjej som försöker agera hård framför en kille när de misslyckas. Plus, de flesta killar går inte för det - de brukar få fel intryck, för om de gillar dig tillbaka och du spelar svårt att få, kanske de tycker att du inte gillar dem.
  • Bild med titeln Komma med din förälskelse Steg 2
    2. Om du vill starta en konversation med din förälskelse, men du är rädd för att närma sig honom / henne, behöver du inte! Starta en konversation med en vän om något du känner till förälskelsen är intresserad av (om de är runt) och talar högre än normalt om det behövs (inte för högt). Om han / hon ansluter sig är det bra! Lyssna på vad han / hon säger och fortsätt prata normalt. Om han / hon inte gör det, vänder tillfället och frågar honom / henne, "Hej, gillar du inte [vad det än du pratar om] också?"
  • Bild med titeln Komma med din förälskelse Steg 3
    3. Var snäll mot din förälskelse. Behandla honom / henne som en person, inte bara en förälskelse. Behandla honom / henne som en av dina vänner! Om han / hon behöver en penna, erbjuda att låta honom / hon låna en av dina. Om han / hon ser trött eller sjuk eller ledsen, fråga om han / hon är okej eller vad som är fel. Hon kommer / han kommer att uppskatta din vänlighet.
  • Bilden med titeln Komma med din förälskelse Steg 4
    4. Försök att vara en mogen person. Skratta om du hör något roligt, men skrattar som en vanlig person. Om du hör något dumt, men sorts roligt, leende, men sorts rullar dina ögon som om att säga "hur dumt."Age inte ditzy eller som om du inte kan göra någonting. Var stark. Vara smart. Och aldrig, någonsin agera dumma.
  • Bilden med titeln Komma med din förälskelse Steg 5
    5. Om du inte har något gemensamt, hitta något! Har du ett band du gillar mycket (se till att det inte är ett pojkeband!)? Sedan nämna namnet på gruppen runt din förälskelse, pratar om en bra sång de har eller något. Om hon / hon ser intresserad, fråga om hon / hon vill låna cd-skivan. Sådana saker. Var noga med att se upp för saker som han / hon gillar - du kanske har något du båda kärlek som du kan prata om.
  • Bild med titeln Komma med din förälskelse Steg 6
    6. Ser trevligt. Gå inte ut ur ditt sätt att se varmt eller sexigt eller fantastiskt vackert bara för honom, men bära kläder som du gillar och det ser bra ut på dig. Tvätta ditt hår. Ta hand om din hud. Övning. Borsta dina tänder. Bär inte alltför avslöjande, eftersom han kan få fel idé. När du får en frisyr, be frisören att rekommendera en stil som hon tycker kommer att fungera bra för dig. Han kan märka och säga det!
  • Bild med titeln Komma med din förälskelse Steg 7
    7. Konversation är otroligt viktigt. Försök så svårt som möjligt var dig själv. Tala inte söt eller tufft eller något. Tala inte för mycket - två meningar i taget om du inte berättar en historia eller något som han ser väldigt intresserad av att höra. Försök att få honom att skratta, men gå inte överbord med skämt. Låt honom prata. Lyssna på vad han måste säga och fråga honom om det senare. Skratta på sina skämt även om de inte är roliga om du gör ett dåligt falskt skratt leende. Do inte Prata med din mun full.
  • Bilden med titeln Komma med din förälskelse Steg 8
    8. Om du är i klassen prata med honom om lektionen eller något han skulle vara intresserad av. Därefter svarar du att du kan ge din åsikt och du kan komma in i en bra konversation. Om du är rädd för att prata med henne / honom, gör det troligtvis att han / hon kommer att tycka om det, om han / hon är i en konversation, bara med.
  • Bilden med titeln Komma med din förälskelse Steg 9
    9. Om han / hon är intresserad av dig, kanske du märker dem som tittar på dig, eller stirrar. Om han gör ett drag som visar något, gillar han dig...
  • Bild med titeln Komma med din förälskelse Steg 10
    10. Behandla honom / henne som om du skulle behandla en vän. Låtsas inte att han / hon är en främling du inte kan prata med. De är en person som alla andra. De kommer att tro att du är vänner och gradvis som dig mer (om de inte redan gillar dig!)
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du är verkligen desperat, försök att inte tänka på honom som din förälskelse när du pratar med honom. Du blir mycket mer avslappnad runt honom och har en bättre tid.
  • Om han agerar som han gillar dig, visa honom att du bryr dig.
  • För att undvika att bli nervös, kom alltid ihåg: det är bara en liten förälskelse. Du kan ha en massiv förälskelse på någon, men kom ihåg, det är bara en förälskelse. Och om det är kärlek, kom ihåg att de tänker på dig som någon så det är ingen stor sak och om de inte tänker på dig som bara någon då vill de att du ska prata med dem.
  • Var dig själv. Det är en av de viktigaste sakerna att göra.
  • Om du gömmer din förälskelse från andra människor du vet, försök att inte göra det uppenbart. Spendera inte för mycket tid med honom / henne - dina andra vänner är också mycket viktiga.
  • Berätta för honom en hemlighet och lova honom att inte berätta för någon, det visar att du litar på honom och killar så.
  • Var snäll mot sina vänner och dina klasskamrater, men behandla inte dem som om du gör honom / henne. Det är bra för honom / henne att se att du är snäll mot alla, men vet också att han är speciell.
  • Se till att han märker dig innan du försöker imponera på honom.
  • Kom ihåg sin födelsedag. Önskar honom en grattis på födelsedagen när dagen kommer, om du känner dig vågad, få honom en liten jakey närvarande, om du inte ser honom / henne på hans / hennes födelsedag när det snart är något som "Din födelsedag är på" du vet något så och berätta för de grattis på födelsedagen
  • Försök inte för svårt att imponera på honom, eller bli för nervös omkring honom. Detta kommer bara att göra det obekväma.
  • Tänk inte ständigt på honom, om du är tänkt att vara så kommer du att vara tillsammans.
  • Ta reda på om han är intresserad av dig innan du frågar honom.
  • Titta på din förälskelse i ögonen och berätta för honom hur du känner. Om han / hon är en ryck fortsätter.
  • Nämna inte andra killar när du pratar med honom, om det inte är din bror eller något. Du vill låta honom veta att du är tillgänglig utan att gå rakt ut och säga det.
  • Det kan vara tröstande att känna sin lukt eller röra, men gör det inte uppenbart att du luktar honom, eller varje gång du ser honom i hallarna borstar du förbi honom. Han kommer att vara rädd och stänga sig från dig. Istället, konversation om hans nya Köln, vilket ger dig en ursäkt för att lukta honom.
  • Varningar

    Också: Försök inte att flört så mycket med sina vänner, det kan få honom att tro att du inte har känslor för honom.
  • Se till att killen är singel. Du vill inte få ett rykte som en pojkvän-snatcher, och du vill inte kryssa av sin flickvän.
  • Om han är meningsfull för dina vänner, kan saker bli ugly. Dina lojaliteter kan bli svåra att behålla, och du kanske måste göra några svåra val.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande