Hur man närmar sig en tjej i allmänhet

Närmar sig en tjej i allmänhet kan vara skrämmande. Men om du uppmärksammar hennes kroppsspråk och respekterar hennes personliga gränser, finns det ingen anledning att komma över som obehagligt. Med lite förtroende och övning kan du lära dig att närma sig en tjej och starta en konversation!

Steg

Del 1 av 3:
Mäter hennes intresse
1. Få ögonkontakt. Om du ser en tjej som du vill träffas, försök att göra ögonkontakt innan du pratar med henne. Titta bort i några minuter, försök att titta på henne igen. Om hon fångar dig att stjäla snabba blickar på henne, kommer det att visa för henne att hon har fått din uppmärksamhet och du är intresserad av henne.
 • Om du upprepade gånger gör ögonkontakt med någon, kan det vara ett tecken på att hon vill att du ska närma sig henne. Tre blick från en tjej kan signalera att hon är intresserad.
 • Ögonkontakt Aktiverar vår hjärnans belöningscenter, vilket gör ögonkontakt ett kraftfullt verktyg för att locka till sig någon.
 • 2. Leende! Ett vänligt leende är ett bra sätt att visa någon som du är intresserad av dem. Om hon återvänder leendet är det ett tecken på att hon kanske är intresserad av dig. När du har bytt lite blick och ett leende, försök närma sig henne att säga hej och fråga henne om henne om vad hon gör: "Hej, jag kunde inte låta bli att märka dig här. Vad studerar du / läser / upp till?"
 • 3. Bedöm henne för positivt kroppsspråk. Medan du läser en annan persons kroppsspråk är inte en exakt vetenskap, det finns definitivt några beteenden att leta efter det kommer att signalera att personen är intresserad av att engagera sig i konversation. Om hon står inför sin kropp mot dig eller lutar mot dig, kan det innebära att hon skulle känna sig bekväm med dig närmar sig henne.
 • Om hon gör ögonkontakt eller ler på dig, kan det vara ett tecken på att hon är intresserad av att du närmar dig henne!
 • 4. Kontrollera efter negativt kroppsspråk. Om en tjej inte vill närma sig, kommer hon i allmänhet att visa detta genom stängda signaler. Några indikatorer inkluderar i allmänhet vända bort från dig, korsade armar, lyssnar på musik, läser en bok, frowning eller spetsigt tittar bort från dig. Medan de inte är perfekta indikatorer, uttryck och kroppsspråk som det här är troligt att du borde lämna henne ensam. Var respektfull och låt den gå om hon inte svarar på dig med positivt, öppet kroppsspråk.
 • Del 2 av 3:
  Talar med henne
  1. Initiera en konversation. Slår upp en vänlig konversation kan flirta på egen hand. Det finns flera sätt att slå upp en konversation. Till exempel kan du fråga henne om hon gjorde hennes örhängen / klänning / annat coolt föremål. Du kan till och med säga något som "Jag kunde inte låta bli att märka hur din klänning matchar dina ögon. Det är en bra färg." Var inte blyg om att kommentera något som är iögonfallande och / eller quirky men undviker att reta eller peka på henne första gången du pratar med henne.
  • Om du är på en plats som en bokhandel eller serietidning, fråga henne vad hennes favoritbok är eller vilken bok hon för närvarande läser. Du kan också kommentera den allmänna atmosfären i arenan: "Det är ganska coolt här, är det inte?"Eller" Jag kan inte tro att de målade väggarna orange "för att bryta isen.
  • Du kan också försöka komplimangera henne på hennes hår eller outfit.
  • Om hon inte verkar intresserad av att prata, lämna henne ensam. Det finns många sätt att berätta: inte att göra ögonkontakt, monosyllabiska svar, tittar på något sätt ut ur konversationen.
  • Om hon är intresserad, kommer hon att göra det tydligt genom ögonkontakt, ler, och ibland lutar sig närmare dig.
 • 2. Lyssna när hon talar. Om hon vill prata eller säga något, ge henne din fulla uppmärksamhet och lyssna aktivt på vad hon säger. Undvik att spela på din telefon eller låta dig vara distraherad av andra saker. På så sätt vet hon att du är intresserad av vad hon har att säga och du kommer att få veta mer om henne, har möjligheter att vidareutveckla samtalet och visa henne att du är intresserad av henne som en person.
 • Sätt att visa att du aktivt lyssnar inkluderar att bibehålla ögonkontakt, nicka, le och komma överens med muntliga ledtrådar som "ja" eller "mhmm."
 • 3. Överväga inte det. När du närmar dig en tjej, vill du inte komma ut som om du försöker för hårt. Agera avslappnad, men vänlig. Prova lite lätt skämt för att bryta isen. Du kommer att vilja presentera dig som om du adresserar en vän eller bekantskap. Om du är nervös, kom ihåg ordstävet "Fake det tills du gör det" och låtsas att du är självsäker och inte nervös alls.
 • 4. Öva vad du vill säga. Tänk på något att säga i förväg innan du närmar dig henne för att förhindra kvävning och vara för nervös att tala med henne. Öva vad du säger några gånger i ditt huvud eller till och med högt privat innan du pratar med henne.
 • Du kan öva vad du kanske säger i ditt huvud. Om du är ensam eller någonstans där du känner dig bekväm att göra det - säg, du ursäkta dig med toaletten -, försök att säga det högt i din normala talande röst för att bekanta dig med orden, tonen och böjningen du kan använda.
 • Om du inte är bekväm att repetera högt, försök att gå över det i ditt huvud eller skriva det ner många gånger tills du känner dig bekväm med det.
 • 5. Närma sig henne, även om hon är med en grupp vänner. Om hon är med vänner, försök att prata med gruppen snarare än bara en tjej. Du kan säga något som, "Jag kunde inte låta bli att märka att det ser ut som om du diskuterar något väldigt roligt - det måste vara den orange killen där borta..."Eller något dumt och / eller sarkastiskt längs de linjerna.
 • Frukta inte närma sig en grupp tjejer. Om du är övertygad, kommer du att beundras för ditt självförtroende och mod.
 • Del 3 av 3:
  Upprätta en anslutning
  1. Exchange Contact Information. Om hon verkar intresserad och du fortfarande är intresserad, försök att göra planer för en framtida möte. Ge henne ditt telefonnummer eller e-postadress. På det sättet känns hon i kontroll över situationen. Du vet säkert att hon är intresserad om hon följer upp. Om hon säger nej, lämna den. Hon är inte skyldig dig allt längre, även om hon njöt av ditt företag.
  • Du kan fråga henne för hennes nummer eller ge henne din. När du ger ut ditt nummer kan du försöka säga något som verkar vara off-manschett och smidigt genom att säga, "Hej, kan jag ge dig mitt nummer riktigt snabbt innan vi går?"Och skriv sedan ner det eller skriv in den i sin telefon (om hon erbjuder det). Om du har ett visitkort kan du helt enkelt handla det till henne istället för att skriva ut din kontaktinformation, men det här är ett mer formellt tillvägagångssätt.
 • 2. Fråga henne på ett datum. Om det är under dagen, före 5:00 P.m., föreslå att de två av er tar kaffe någonstans genom att säga: "Vill du ta en kaffe?"Om det är 5:00 P.m. eller fråga henne ut på middag. Du kan säga, "Är du intresserad av att ta tag i en bit att äta?"Om hon inte är tillgänglig då, fråga henne om hon har planer på helgen:" Har du planer i helgen? Vill du vara intresserad av att gå ut med mig?"
 • Välj alltid en allmän plats för ett datum - du vill att hon ska känna dig bekväm. Ha en plats om du frågar, eller fråga henne om hon vet om ett bra ställe.
 • Om du upptäcker att prata med henne att du delar ett intresse eller hobby, kan du föreslå att du arbetar med det intresse / hobby tillsammans på ett avslappet sätt. Till exempel kan du säga, "Några vänner och jag gillar att gå ut med våra kameror och ta bilder av horisonten på flodpromenaden på lördag eftermiddagar, skulle du vilja gå med oss ​​någon gång?"Invitera henne till en händelse eller aktivitet som är offentlig och involverar andra kommer att få henne att känna sig mer bekväm och ta några av trycket från er båda.
 • 3. Visa respekt. Det här är den viktigaste delen av att närma sig en tjej i allmänhet eller i någon situation. Visa respekt genom att prata med henne på ett artigt sätt. Undvik att svära, göra roligt med henne, kommentera hennes kropp otillbörligt och berätta för smutsiga skämt. Att vara respektfullt indikerar att du är en bra person som du potentiellt kan lita på. Du kan bevisa att du är pålitlig genom att vara respektfull för dem runt dig, till dina vänner och familj, och till hennes vänner och familj. Om hon inte är intresserad, acceptera det graciöst och låt det vara.
 • Video

  Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

  Tips

  Bli inte avskräckt om saker inte går som du planerat. Ibland är det bara hur livet fungerar. Det betyder inte att det är något fel med dig.
 • Flickor gillar att vara frågade frågor - det är så du får flickan mer bekväm och säker med dig. För ett exempel, säg "Hur var din dag?", "Vad är dina intressen?", "Har du några goda vänner?", eller "Stannar du nära din familj?" Tjejer älskar en kille som är mycket nära deras familj.
 • Fråga en syster, moster eller kvinnlig vän för råd. De är tjejer trots allt. De kan ha några råd för dig.
 • Hygien är viktigt. Tvätta, borsta tänderna, rengör öronen, klippa dina naglar, etc.
 • Var äkta, speciellt första gången du träffas.
 • Verkligen viktigt: Var inte irriterande eftersom du tror att de gillar det - behandla en tjej som du skulle på en fancy party, försök inte några knep eller skämt tills du har etablerat en riktig vänskap eller mer.
 • Se till att konversationen är ömsesidig. Det finns inget värre än att vara i en konversation där endast en person pratar. Fråga hennes åsikt och lyssna på vad hon säger. Detta visar att du bryr dig om vad hon tycker och att du uppmärksammar.
 • Undvik att dyka i en konversation om obskyra intressen, såvida det inte är ett gemensamt intresse. Till exempel, om du både som sport chattar om lag och tittar på ett spel kan vara bra ytterligare datum.
 • Var inte billig. Om saker går långt nog, betala för hennes drycker, middag och hennes taxi rida hem. Om hon insisterar på att betala sitt eget sätt, säg något så här: "Jag kommer att få den här, du betalar nästa gång." Men om hon verkar verkligen avsikt att betala, tryck inte för mycket. Säg bara att du betalar nästa gång. Tips: Det här är ett bra sätt att fastställa möjligheten för ett andra datum.
 • Varningar

  Om du blir avvisad offentligt, reagera inte negativt, bara le på henne och fortsätt.
 • Var inte den jerk som läser alltför djupt i vilken tjej säger. Om hon säger att hon inte är intresserad, försöker hon inte spela svårt att få, hon är bara inte intresserad.
 • Om du närmar dig en tjej som är med sina vänner, var beredd att imponera på hela gruppen.
 • Berätta inte en tjej att le om hon inte är det. Vissa tjejer berättas hela tiden och det kan vara mycket irriterande.
 • Visa respekt. Behandla henne som en människa - inte agera respektfull och alltför flirtig.
 • Närma sig inte tjejer på gymmet. De är där för träning och uppskattar sällan att bli slagen på.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande