Hur fryser cupcakes

Cupcakes måste inte alltid ätas direkt. Om du är villig att spara lite för senare, och vill att de ska vara längre tid, kan du överväga att frysa muffinerna. Det är viktigt att försiktigt försiktigt när det fryser muffins eftersom det finns en hög förändring av papperslinjen som avskalar och muffinerna blir mindre fuktiga, eller till och med mycket torr och gummy på toppen. Håll dina cupcakes säkra och ljud genom att frysa dem ordentligt.

Steg

Metod 1 av 3:
Frysande unfrosted cupcakes
  1. Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 1
1. Låt cupcakes coola. Om du försöker frysa dem medan de är heta, kommer cupcakes att ge av en ånga som blir kondens och kan till och med orsaka att papperslinjerna försvinner medan de fryser. Det bästa sättet att svala cupcakes är helt att lämna dem på ett trådstativ i ungefär en timme tills de är coola nog att röra och hantera.
  • Trådstativ rekommenderas över en tallrik eller skivbräda eftersom luften lätt kan cirkulera lättare runt muffinerna. Detta förhindrar att muffinerna blir fuktig på botten medan de kyler.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 2
    2. Förvara muffinerna i en behållare. Efter att muffinerna har svalnat noggrant, överväga att placera dem i en lufttät behållare för att frysa. Behållaren ska vara tillräckligt stor för att hålla alla de muffins du har och tillräckligt lång för att förhindra att muffinerna blyser i varandra. Se till att behållaren ger cupcakes tillräckligt med utrymme för att undvika topparna från att få klibbig eller röra locket. Locket ska också kunna snäppa tätt ovanpå behållaren.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 3
    3. Förvara cupcakes i lufttäta frysväskor. Om du inte har en behållare till hands eller vill ha en annan metod för frysande muffins, kan du använda fryspåsar. När du placerar cupcakes i den lufttäta väskan, skapa lager och stapla muffinsna med pergamentpapper för att hålla dem att hålla fast vid varandra.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 2 av 3:
    Fryser frostat muffins
    1. Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 4
    1. Låt cupcakes coola. Innan de fryser muffinerna måste de svalna, för att undvika uppbyggnad av kondens och fukt i cupcake-behållaren. Det bästa sättet att svala cupcakes är helt att lämna dem på ett trådstativ i ungefär en timme tills de är coola nog att röra och hantera.
    • Trådstativ är mycket mer rekommenderade så att luften lättare kan cirkulera runt cupcakesna. Detta förhindrar att muffinerna blir fuktig på botten medan de kyler.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 5
    2. Frost muffinerna. För att frysa frostat muffins måste de frostas korrekt. Överväg att använda ett froströr för att röra frosten snyggt ovanpå muffinerna. Lägg till en bra mängd frost för varje muffin, som när du fryser cupcakes, kan du inte frost dem igen. Det finns en mängd frostande smaker att välja mellan: Buttercream Frosting, chokladfrostning, jordgubbsfrysning, och Cream Ost Frosting.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 6
    3. Frysa muffinerna i en avtäckt behållare. Behållaren ska vara tillräckligt stor för att bära alla de muffins du har och tillräckligt lång för att förhindra att muffinerna blyser i varandra. Placera muffinerna för att frysa i en öppen behållare så att frostningen kan frysa noggrant, brukar ta ca 3-4 timmar. Se till att frostningen är fast innan du tar bort den från frysen.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 7
    4. Förvara muffinerna i en behållare. Använd samma behållare som tidigare, snäpp locket på tätt så att muffinerna kan frysa tills de är redo att ätas. Se till att behållaren är tillräckligt stor så att frostningen inte rör de muffin medan de fryser dem.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 8
    5. Förvara och täcka cupcakes med aluminiumfolie. Istället för en behållare kan du också frysa cupcakes i folie. Frysa de frostade muffinerna utan att täcka dem i ca 3-4 timmar så att frostningen kan bli fast. Täcka varje muffin med aluminiumfolie försiktigt, var försiktig så att du inte rör frosten. Lägg varje täckt muffin på ett cookieplåt eller placera dem i en stor Ziploc-väska.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 3 av 3:
    Avfrostning av muffinerna
    1. Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 9
    1. Ta bort muffinerna från frysen. Ta muffinsna ut ur frysen och placera dem på ett säkert ställe där de kan avfrost utan att vara störd, till exempel en bänkskiva eller matlagningsutrymme.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 10
    2. Lämna muffinsna till avfrostning. Det rekommenderas inte att använda värme för att avfrosta dina muffins. Undvik att använda en ugn, mikrovågsugn eller spishäll för att avfrosta dina cupcakes eller de kommer att hamna soggiga och / eller pappersfodralerna kommer att avskalas. Lämna muffinsna inslagna eller i behållaren eller påse när du tar bort dem från frysen.
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Steg 11
    3. Ta bort muffinerna från deras behållare. Efter ungefär en timme, lite spricka öppna behållaren eller ziploc-väskan. Om muffinerna var inslagna i folie, ta bort en del av folien av varje muffin, men inte allt. För mycket fukt kan orsaka att papperslinjerna avskalar, så det är viktigt att släppa ut lite luft för muffinerna.
  • 4. Lämna muffinerna att tfrostas tills de når rumstemperatur. De flesta cupcakes tar ungefär trettio minuter till en timme att avfrost, men du kan lämna muffinsna över natten så att de kan avfrostas helt.Bild: Frysmuffins Steg 12.jpg
  • Bild med titeln Freeze Cupcakes Final
    5. Färdiga.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Tips

    De flesta muffins kan vara upp till tre månader i frysen. Ju längre cupcakes stannar i frysen, desto mindre fuktig kommer de att vara när de defrostas. Om muffinerna är frostat, kan frostningen börja förlora sin smak också.
  • Om dina frostade cupcakes innehåller några plastdekorationer eller blommor, ta bort dem innan du fryser. Denna typ av material kan spricka eller förstöras medan de är frusna.
  • När du lägger upp muffin i frysen, placera dem bort från annan mat och föremål för att undvika att krossa dem.
  • Varningar

    Undvik microwaving cupcakesna för att avfrosta dem. Microwaving Cupcakes kan göra dem avfrostas snabbare, men det medför att muffinerna är fuktiga och våta.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande