Hur man ritar en tårta

Kakan är en efterrätt som ursprungligen gjordes för ceremoniella måltider. Det finns många sorter av tårta, allt från enkla brödliknande till mer sofistikerade delikatesser med recept som har gått ner i generationer. Om du inte är mycket för bakning, försök att rita en läcker tårta med jordgubbe topping med hjälp av den här handledningen. Anpassa ett steg du vill producera en tårta, du är nöjd med.

Steg

1. Rita en ellips (en platt cirkel). Lämna utrymme över och under din ellipse, eftersom det här kommer att fungera som toppen av din tårta och du inte vill gå tom för rummet för jordgubbarna eller bottenskikten.
  • 2. Lägg till en rad under vardera sidan av ellipsen. Anslut de två linjerna med en krökt linje - det här är den grundläggande formen på kakan.
  • Det kan vara lång eller kort som du vill eller till och med formas annorlunda än sett här, men kom ihåg att hålla alla dina uppgifter i proportion.
  • 3. Rita en krökt linje ungefär en tredjedel av avståndet mellan den första krökta linjen och ellipsen. Detta innefattar skillnaden mellan basen och påfyllningen av kakan.
  • 4. Skissera en droppande sirapform och en misshapen gäng för jordgubbarna. Det finns inga specifika riktlinjer för att dra den här delen, titta bara på den medföljande bilden och försöka få det så nära som möjligt.
  • 5. Skissera allt med en neaterlinje. Göra mer bestämda former för jordgubbarna, inklusive både hela och halva frukter. Igen, titta på bilden för att hjälpa dig.
  • Om du vill lägga till frostdekorationer eller något annat i din tårta är det här den punkt att göra det.
  • 6. Lägg till detaljer för textur. Rita "frön" på jordgubbarna, små hål i fyllningen (för en vaniljliknande konsistens) och små prickar på basen (för en smulig konsistens).
  • 7. Linje ritningen med svart bläck. Försök att göra en modulär linje (som passerar växelvis från tjock till tunn). Detta kommer att göra din ritning bättre och mer professionell.
  • 8. Radera penna från din ritning och färg. Använd ljusa färger, som visas. Du är klar!
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Kakor är möjligen den mest kända efterrätten hela tiden, som används för allt från födelsedagar till bröllop, så gör din ritning rättvisa. Låt det se ut som tredimensionell som möjligt med hjälp av skuggor och markera, och färga det riktigt så det verkar som om du kan äta det - försök mr. Skiss doftmarkörer för en extra levande boost. (Om du har blivit hungrig tänker bara på tårta, kolla upp kaka Recept artiklar.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande