Hur man tar upp bra barn

Att vara förälder är stressig men givande, och för att vara en bra förälder måste du göra bra barn. Det finns ingen universell definition för goda barn, men den här artikeln kommer att ge några allmänna råd. Välj de steg som du känner är mest tillämpliga.

Steg

 1. Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 1
1. Lär dina barn Ditt hushållsregler (och de du vill att de ska följa).Det kan låta hårda, men du måste ta med gränser i huset och gör det tidigt, för då blir de mindre upprörd när du straffar dem.Fysiska straff är olagliga på vissa platser och många människor, inklusive barnomsorgsexperter, tror inte på att slappna barn. Titta på straff- och beteendetekniker som den stygga-stegsmetoden, skultningar och varning-varningstekniken.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 2
  2. Läsa. Läs till dina barn och med dina barn. Låt dem inte bli vana vid att titta på TV hela dagen.Läs dem att sova, och ge dem också utbildningsböcker som lär dem att läsa och skriva sig själva.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 3
  3. Var ett bra exempel för dina barn. Medan dina avkommor är uppenbarligen inte simian i naturen, till en större eller mindre grad, gör Monkey se-apa. Du borde inte göra något som du önskar att dina barn inte ska göra, även när de inte är i din närvaro.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 4
  4. Lär dem att vara friska och bredda sina smaker. Foder dina barn med frukt och grönsaker, av så många olika sorter som du kan. Detta kommer, kanske hjälpa till att göra dem bra barn. Lär dem att borsta. Goda barn har borstat tänder, borstat hår och borstade andra saker.Du bör bredda sin smak på olika livsmedel men tvinga inte ditt barn att äta saker de inte tycker om.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 5
  5. Kärlek och respektera dina barn.När ditt barn blir äldre vill de ha mer respekt och integritet men samtidigt vill de djupt ner din kärlek. Lär dig att respektera och ge dem en mer mogen kärlek som inte innebär att kyssa.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 6
  6. Gå aldrig med ordstävet "Om du vill agera som ett barn, behandlar jag dig som en". Det fungerar inte och slutar bara med äldre barn som får argare.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 7
  7. Utbilda dem.Du borde fråga dem vad de gjorde i skolan idag, vad de tycker om och inte och särskilt vad de tycker är svårt.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 8
  8. Låt dem vara själva.Välj inte deras sovrumslayout för dem, eller berätta för dem vilka jobb de inte kan och kan göra, det får dem att känna sig värdelösa och irriterade, och de kan också vara rädda att de kommer att styra dig.
 • Bild med titeln Ta upp bra barn Steg 9
  9. Göra äldre syskon känner sig involverade i de yngre syskonerna bor.Äldre syskon ska inte lämnas ut eller göras för att känna att de måste vara ett exempel.Låt äldre syskon känna sig involverade i yngre syskon som tas upp - men skjut inte ansvaret för att vara förälder på dem.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande