Hur man gör forskarutbildning i usa

Denna artikel kommer att förklara de steg som en medicinsk student måste gå igenom för att komma i bostad i USA, samtidigt som det förklarar saker från en internationell studentsynpunkt, jag.e folk som studerade någon annanstans och vill driva högre utbildning i USA.

Steg

  1. Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 1
1. Bestämma tidigt. Medical School är en stor och fascinerande värld. Under de första åren får många studenter inte ha beslutat om, var, och i vilken gren för att driva efter examen. Man bör försöka utveckla dina mål så tidigt som möjligt. Den bästa tiden skulle vara det första året och den elfte timmen skulle vara av praktik / huskurgen period.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 2
    2. Kontakta dina seniorer. Försök att ta reda på vem annat bland dina seniorer har gått för det alternativ du överväger och försöker kontakta dem. Ta reda på om alternativet är möjligt för dig, ta hänsyn till alla saker. Detta skulle innefatta finansiering, familjeförbindelser, etc
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 3
    3. Förstå kvalificeringsprocessen. Detta är den svåraste delen för internationella studenter. De kvalificerade tentamen kallas USMLE - United States Medical Licensing Examinaler. Det finns totalt fyra tentor - steg 1, steg 2 (ck), steg 2 (cs) och steg 3. De två första kan tas i alla länder, men de två sista kan bara tas i U.S.
  • USMLE STEG 1 är centrerat kring de ämnen som lärt sig under de första två åren av läkarskolan, jag.e. Anatomi, Fysiologi, Biokemi, Mikrobiologi, Farmakologi och Patologi. Dessutom finns det tre personer i listan - epidemiologi, psykiatri och etik. Den bästa tiden att skriva provet skulle vara efter ditt tredje år. Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 5
  • Steg 2 CK - CK står för klinisk kunskap. Denna tentamen är baserad på ämnen som lärt sig i det sista året - medicin, kirurgi, ob / gyn, barn, epidemiologi och etik. Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 7
  • Steg 2 CS-CS står för kliniska färdigheter. Denna tentamen testar dina praktiska färdigheter, kommunikation och sängmässiga sätt. Denna tentamen ges för närvarande endast i U.S. Därför måste många internationella studenter ansöka om att besöka visum för att gå till U.S. För tentamen.Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 8
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 4
    4. Registrera med ECFMG - Utbildningsprovision för utländska medicinska kandidater för att skriva tentamen. Denna organisation hjälper till med den ursprungliga applikationen och detaljerna. Det finns olika PDF-länkar på deras webbplats som ger all nödvändig information om det papper som ska göras. Detta är en viktig plats för att referera till genom denna process.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 9
    5. Få din ECFMG-certifiering. När ovanstående tentor passeras kommer du att certifieras av ECFMG, och ett mycket imponerande certifikat kommer att tilldelas dig. Därefter är du berättigad att ansöka om uppehållstillstånd.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 6
    6. Förvärva uce-u.S. Klinisk erfarenhet - Kanske de viktigaste kriterierna för att få en plats i bostad. För internationella studenter, den kliniska metoderna i dig.S. kommer att vara något annorlunda än vad som kan ha sett i andra länder. Detta är något som är allvarligt övervägt för bostad, eftersom det är viktigt att du har haft någon form av klinisk erfarenhet i dig.S. Detta inkluderar valfria, praktik, observatör, forskning eller volontärarbete, med valfria alternativ är ditt bästa alternativ. Valfri - gör en del av din praktik i U.S. Detta är möjligt och många internationella studenter tillämpar och gör valfria i dig.S. Medicinsk skolor varje år. Praktik - det här är för personer som redan har examen från läkarskolan. Du kan följa en läkare som arbetar i U.S. och kan bli involverad i kliniker. Observer-ship - du kan följa och observera en läkare i U.S. Men du kan inte hantera patienter. Dessutom kan du vara en del av någon forskningserfarenhet eller vara en volontär på några fria kliniker. Ju längre du har någon usce, desto bättre är dina chanser. Det är viktigt att notera att varaktigheten är viktigare än den typ av USCE.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 10
    7. Använd ERAs för att studera de olika bostadsprogrammen i U.S. Efter de föregående stegen är uppfyllda. Den här webbplatsen ska användas för att studera varje programs webbplats och skapa en lista med program som du vill ansöka om. Detta är också den programvara som du kommer att ansöka om bostad.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 11
    8. Delta i matchen: Processen att ansöka om program, som kallas intervjuer och slutligen matchen mellan din lista med önskade program och programmets lista över kandidater. Detaljerna för denna komplicerade process kan erhållas från platsen för NRMP.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 12
    9. Ansök om uppehållstillstånd - efter examen i U.S. Varaktigheten beror på din gren av specialisering. Du kan skriva steg 3 antingen under bostaden eller före det under matchsäsongen. Att slutföra steg 3 innan matchen får dig att bli berättigad till arbetsvisum Vs bara en studentvisum.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 13
    10. Vet om tvål. Om du inte matchar finns det ett annat procedur som heter SOAP (tilläggsbjudande och acceptansprogram). De ofyllda högskolorna och oöverträffade kandidaterna försöker kontakta varandra. Varje år blir många studenter placerade genom match och även genom tvål.
  • 11. Ansöka om gemenskap. Efter uppehållstillstånd kan du gå för gemenskap eller du kan öva vad du har lärt dig. Det finns många som går för stipendier, och många andra som går med som gästfrihet.
  • Bild med titeln Do Postgraduate Medical Education i USA Steg 14
    12. Gå tryggt i riktning mot dina drömmar och arbeta hårt. Lycka till!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande