Hur man kontaktar xbox live

Om du upplever problem med Xbox Live, eller ha en förfrågan om din Xbox LIVE-tjänst, kan du kontakta Xbox LIVE direkt för att få ytterligare support eller att prata med en levande representant. Följ stegen som beskrivs i den här artikeln för att lära dig att kontakta Xbox Live.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda den officiella Xbox-metoden
  1. Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 1
1. Gå till Xbox "Kontakta oss" Hemsida på http: // stöd.xbox.com / en-oss / Kontakt-USA.
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 2
    2. Klicka på den kategori som bäst beskriver din förfrågan eller oro för Xbox Live. Du kommer att ha möjlighet att välja mellan "Xbox 360", "Mitt konto" och "fakturering."Om du vill avbryta ditt Xbox Live-medlemskap, klicka på" Mitt konto."
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 3
    3. Navigera till avsnittet "Xbox Live".
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 11
    4. Klicka på länken som bäst beskriver arten av din Xbox Live-problem. Till exempel, om du upplever nätverksproblem med Xbox Live, klicka på "Networking."Landningssidan uppdateras och ger dig ett antal olika kontaktmetoder.
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 12
    5. Klicka på den kontaktmetod du vill använda för konsultation med en representant från Xbox Live. Vanliga kontaktmetoder inkluderar Live Chat, supportforum, Twitter-support och telefon.
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 13
    6. Följ anvisningarna på skärmen för att ansluta till en Xbox LIVE-representant. Till exempel, om du valde att chatta med en representant, måste du logga in med ditt Microsoft användarnamn och lösenord, medan om du väljer Twitter-alternativet, kommer du att omdirigeras till den officiella Twitter-sidan för Xbox-support.
  • Metod 2 av 3:
    Ringa Xbox per telefon
    1. Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 7
    1. Ring Xbox-stöd vid 1-800-469-9269. Xbox-kontaktcenteret är öppet mellan måndag och fredag ​​från 9 A.m. till 5 p.m. Est.
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 8
    2. Vänta på att Xbox ger dig uppmaningar, ring sedan numret "0" sex gånger i rad.
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 9
    3. Vänta på linjen för en Xbox-representant för att svara på ditt samtal. I de flesta fall tar det i genomsnitt 23 minuter för ditt samtal att besvaras.
  • Metod 3 av 3:
    Använda Xbox Support Forum
    1. Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 14
    1. Gå till Xbox Forums hemsida.
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 23
    2. Klicka på "Xbox Support Forum."
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 16
    3. Klicka på den undergrupp som bäst beskriver arten av ditt problem. De två kategorierna du kan välja mellan är "Networking Hardware Information" och "Xbox 360 Support."
  • Bild med titeln Kontakt Xbox Live Steg 17
    4. Bläddra igenom och klicka på den forumkonversation som bäst passar din förfrågan. Om du till exempel har problem med att ansluta till Xbox Live från din konsol, klicka på "Ansluta till Xbox LIVE för information om felsökning och lösa din Xbox Live-problem."
  • Om det inte finns några kategorier som passar arten av din förfrågan kan du skicka en ny fråga eller ett meddelande till forumet efter att ha loggat in på ditt Microsoft-konto. En Xbox-supportrepresentant eller annan Xbox LIVE-användare svarar sedan på ditt meddelande.
  • Tips

    Enligt användare som kontaktar Xbox lever ofta är Live Chat det snabbaste sättet att kontakta en Xbox-representant. Följ stegen som beskrivs i metod en för att komma åt Microsoft Chat-funktionen.
  • Innan du kontaktar Xbox Live, försök lösa eventuella problem som du kan ha genom att surfa på information i Xbox Support Forums. I de flesta fall kan du helt och hållet lösa din Xbox Live-problem utan att behöva kontakta en representant.
  • Varningar

    Vid den här tiden är Twitter den enda sociala medieplattformen som du kan kontakta Xbox-support. Även om Xbox har en officiell Facebook-profil, har du inte möjlighet att kontakta Xbox eller skicka dem ett meddelande med Facebook.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande