Hur man chattar med zoom

Under Covid-19-perioden har zoomappen blivit mycket populär. Med zoom kan vi alla ansluta och videochatt med våra nära och kära. Vi kan också chatta, skicka filer och ljudchatt när som helst med zoom, utan att stanna i ett möte. Om du vill veta hur, så hjälper den här mäkta dig.

Steg

  1. Bild med titeln chatt i zoom steg1.jpg
1. Se till att du har ett zoomkonto. Först behöver du ett zoomkonto för att chatta. Om du inte har en, skapa en.
  • Bild med titeln chatt i zoom steg2.jpg
    2. Lägg till den andra personen i din kontaktlista. När du väl känner till det e-postmeddelande som de använder för zoom, klicka på Kontakter, som kommer att vara på toppen nära "Mötes", och klicka på "+". Klicka sedan på Lägg till en kontakt och ange deras e-postadress.
  • Bild med titeln chatt i zoom steg3.jpg
    3. Vänta på att de ska acceptera din kontaktförfrågan. När de accepterar din kontaktförfrågan får du en anmälan som säger att de har accepterat det.
  • Bild med titeln chatt i zoom steg4.jpg
    4. Skicka dem ett meddelande. Nu kan du börja med a "Hej" och börja chatta!
  • Bild med titeln chatt i zoom steg5.jpg
    Bild med titeln chatt i zoom steg5.jpg
    5. Dela filer och ljudmeddelanden. För att dela en fil kan du klicka på "Fil", och välj. Om du vill Audio Chat kan du klicka på "Ljudmeddelande".
  • Bild med titeln chatt i zoom steg6.jpg
    Bild med titeln chatt i zoom steg6.jpg
    6. Använd andra verktyg efter behov. Om du vill använda ytterligare verktyg som erbjuds av Zoom (som att blockera / radera, ringa, meddela när de är online, etc.), klicka på knappen nära deras namn och välj för att aktivera dem.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande