Hur man kontaktar turbotax

TurboTax är en enkel service du kan använda till Filskatter online. Men om du stöter på ett problem eller har en fråga, kan du behöva nå ut till en specialist. Du kan försöka ringa kundservice på (888) 777-3066, men om du fortfarande behöver ytterligare hjälp kan du använda webbplatsen eller mobilappen för att få mer detaljerad feedback. När en specialist är på linjen kan du arbeta igenom något problem du har!

Steg

Metod 1 av 2:
Nå ut på webbplatsen
  1. Bild med titeln Kontakt Turbotax Steg 1
1. Logga in på ditt TurboTax-konto online. Gå till TurboTax-webbplatsen och klicka på "Logga in" -knappen längst upp till höger. Skriv in e-postadressen och lösenordet som du använde för ditt konto och klicka på den orange "Logga in" för att logga in på ditt konto.
  • Bild med titeln Kontakt TurboTax Steg 2
    2. Välj "Kontakta oss" från Hjälp-menyn. Klicka på ikonen med frågetecknet i det övre högra hörnet av fönstret. Leta efter det alternativ som säger "Kontakta oss" i menyn och klicka på den. En ny kontaktsida laddas när du klickar på knappen.
  • Du kan också komma åt sidan Kontakta oss här: https: // stöd.turbotax.intuit.com / kontakt /.
  • Om du fortfarande finns på TurboTax-startskärmen, leta efter "Hjälp" -alternativet i menyraden på webbplatsen.
  • Bild med titeln Kontakt TurboTax Steg 3
    3. Skriv in frågan eller oro du har innan du klickar på "Låt oss prata." Skriv ut din oro så detaljerad som du kan. Se till att din fråga är under 170 tecken så det kan passa i textrutan. När du är klar klickar du på den blå "Låt oss prata" -knappen under textrutan.
  • Till exempel, om du har en fråga om arkivering av en W2, skriv in "Hur lägger jag till en W2?"I textrutan.
  • Dricks: Klicka på alternativet "Visa mig några exempel" för att få idéer om vilka frågor du kan skriva in.

  • Bild med titeln Kontakt Turbotax Steg 4
    4. Fyll i din personliga information. TurboTax kommer att fråga dig för ditt för- och efternamn, ett telefonnummer där de kan kontakta dig och din e-postadress. Fyll i varje fält helt och exakt så att de har din information. När du är klar klickar du på knappen som säger "Få numret."
  • Bild med titeln Kontakt TurboTax Steg 5
    5. Ring telefonnumret webbplatsen ger dig. Webbplatsen kommer att lista ett telefonnummer som du kan ringa och ansluta dig till en specialist för att svara på ditt problem. Leta reda på ditt supportnummer under telefonnumret de ger dig och skriver in numret när du uppmanas på linjen.
  • TurboTax-hjälplinjen är tillgänglig från 9:00 till 5 PM PST.
  • Metod 2 av 2:
    Kontakta support via appen
    1. Bild med titeln Kontakt TurboTax Steg 6
    1. Logga in på TurboTax-appen om du inte är inloggad. När appen är nedladdad på din enhet, öppna den och klicka på "Logga in" för att logga in på ditt konto. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt konto för att få tillgång till din information.
    • TurboTax-appen är tillgänglig via Android och IOS App Stores.
  • Bild med titeln Kontakt Turbotax Steg 7
    2. Klicka på frågetecknet i övre högra hörnet. Hjälpknappen ser ut som ett frågetecken inuti en cirkel. Titta i det övre högra hörnet av din skärm för ikonen och tryck på den för att komma åt den virtuella assistenten för att hjälpa dig genom ditt problem.
  • Bild med titeln Kontakt Turbotax Steg 8
    3. Välj knappen "Få live hjälp" för att ställa din fråga. En textruta visas där du kan skriva in frågan eller oro du behöver hjälp med. Var så detaljerad som du kan när du skriver din fråga så att specialisten i andra änden vet vad du behöver hjälp med. När du är klar med din fråga, tryck på alternativet "Prata med ett specialist".
  • Håll din fråga under 170 tecken eftersom det är gränsen för textrutan.
  • Bild med titeln Kontakt TurboTax Steg 9
    4. Välj "Anslut mig" så en specialist kan visa din skärm och guidar dig. När du klickar på "Anslut mig, visas" Specialisten på den andra raden på din skärm och kan se var du är i appen. Berätta för dem ditt problem och de kommer att hjälpa till att gå igenom appen för att hitta de alternativ du letar efter.
  • Låt TurboTax-appen komma åt din mikrofon så att du kan prata med specialisten.
  • Varning: Funktionen "Anslut mig" kräver TurboTax Deluxe och kan inte nås med den fria upplagan. Du kan dock fortfarande ge ett återkallningsnummer via appen.

  • Bild med titeln Kontakt TurboTax Steg 10
    5. Välj "Nej tack" och ange ditt telefonnummer för att få en specialistsamtal dig. Om du har ett problem som inte är relaterat till appen, klicka sedan på "Nej tack" för att komma åt återuppringningsfunktionen. Skriv in ditt telefonnummer så att ett TurboTax-agent vet hur man når dig. När du skriver in numret klickar du på "OK, låter bra" för att ställa in återuppringningen. En agent kommer att kontakta dig så snart de är tillgängliga.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du behöver ytterligare hjälp efter att ha försökt kontakta TurboTax, kan du ringa (800) 446-8848 eller (888) 777-3066 för att nå General Customer Assistance Toll-Free.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande