Hur man kontaktar roblox

Roblox är ett populärt online-spel baserat på att bygga och interagera i en öppen värld. Oavsett om du är förälder med en fråga om ditt barns spel, eller en spelare som behöver hjälp med en teknisk fråga, kan du behöva kontakta ROBLOX direkt. Det finns tre sätt att nå Roblox. Du kan ringa sin kundsupportlinje på 888-858-2569 och lämna en röstbrevlåda för att få ett samtal tillbaka, fyll i sitt online supportformulär för allmänna problem, eller maila deras kundsupport direkt för att ställa specifika frågor.

Steg

Metod 1 av 3:
Ringa Roblox kundsupport
  1. Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 1
1. Ring 888-858-2569 för att ringa Roblox kundservice. Roblox kundsupportlinje är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Det använder ett automatiserat menysystem och kräver att du lämnar ett röstmeddelande med din kontoinformation innan de ringer tillbaka.
  • Kundsupportnummeret är gratis.

Dricks: ROBLOX kundsupportnummer är användbart om du har en mycket specifik fråga, men du kommer inte att kunna prata med någon direkt tills de kallar dig tillbaka, vilket kan ta lite tid.

  • Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 2
    2. Tryck 1 om du är under 18 år och behöver hjälp. Om du är under 18 år, kommer ROBLOX kundsupport inte att tala med dig via telefon, men de kommer att ge dig information om var du kan hitta hjälp online, inklusive instruktioner om hur du kommer till sin kundsupportsida.
  • Om du är under 18, anskaffa en vuxen som hjälper dig att ringa. På det sättet kan de prata med någon för dig!
  • Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 3
    3. Tryck 2 om du är förälder eller spelare äldre än 18 år. Följ de automatiserade menyprompten baserat på ditt problem, fråga eller oro. Du kan få information om ditt roblox-konto, fakturering eller programvara från den automatiska menyn innan det ger dig möjlighet att lämna en röstbrevlåda.
  • Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 4
    4. Tryck på 0 efter att ha tryckt på 2 för att lämna ett meddelande och ringa tillbaka. Roblox ringer dig tillbaka efter att du lämnat ett detaljerat meddelande om din fråga eller oro. Du kommer att bli ombedd att ange ditt namn, ditt roblox-kontonamn och din faktureringsinformation innan du förklarar vad du behöver hjälp med.
  • Metod 2 av 3:
    Maila roblox kundsupport direkt
    1. Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 5
    1. Skicka din fråga till info @ roblox.com. Medan Roblox främjar sin online kundsupport fyllbar form, har de en dedikerad e-postadress för allmänna frågor. Det kan ta lite längre tid för att de ska svara.

    Dricks: Om du vill överklaga ett förbud eller varning, ska du maila Appeler @ Roblox.com istället.

  • Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 6
    2. Utkast till en detaljerad förklaring av vad du behöver hjälp med. Inkludera ditt namn, kontoinformation och eventuell relevant faktureringsinformation i ditt meddelande. Försök att vara så detaljerad som möjligt om vad du behöver hjälp med.
  • Bild med titeln Kontakt ROBLOX STEG 7
    3. Vänta på ett svar eller ytterligare förklaring. Roblox erbjuder inte live support, så du kan behöva vänta lite tid för ett svar. Var tålamod och var beredd att svara på eventuella frågor om ytterligare information som kundsupport kan behöva hjälpa dig.
  • Metod 3 av 3:
    Använda Roblox Support-blanketten online
    1. Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 8
    1. Besök sidan Roblox Support för att använda den fyllbara formuläret. Den här webbsidan innehåller den fyllbara formuläret som du kan använda för att fråga Roblox för hjälp med en specifik fråga. Det är ROBLOXs primära metod för att svara på kundklagomål och bekymmer.

    Dricks: Kundtjänst kan bara hjälpa dig med faktureringsproblem och kontofrågor. Om du behöver information om utveckling eller byggnad i spel, besök Roblox Developer Hub på utvecklare.Roblox.com.

  • Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 9
    2. Fyll i din kontaktinformation på toppen. Du måste ange ditt namn, e-postadress och roblox användarnamn. Om du är yngre än 13 måste du använda din föräldrars e-postadress. Bekräfta din e-postadress genom att ange den två gånger och kontrollera stavningen för att bekräfta att den är korrekt.
  • Du behöver inte ange ditt efternamn i avsnittet Namn. Ditt förnamn är bra.
  • Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 10
    3. Välj den plattform du använder och kategorin av din fråga. Eftersom spelet är något annorlunda beroende på plattformen som du spelar den, måste du välja om du spelar spelet på en konsol, PC eller Tablet. Under det väljer du kategorin av ditt problem eller fråga.

    Dricks: Om du vill rapportera någon för att fuska, välj "Exploit Report" som din kategori.

  • Bild med titeln Kontakt Roblox Steg 11
    4. Beskriv ditt problem eller oro längst ner på sidan. Vara så detaljerad som möjligt. Inkludera relevanta uppgifter som hur ett problem har inträffat eller vad detaljerna i ett felmeddelande är. Gör en anteckning om när frågan har inträffat, bara om de behöver hänvisa till spelloggen från dina spel sessioner.
  • Roblox kundsupport svarar på dig via e-post. Kontrollera inkorgen för den e-postadress som du angav om några timmar för ett svar.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande