Hur man kontaktar groupon

Att lösa ett kundserviceproblem kan vara ganska frustrerande, men det finns några resurser på Groupon som kan hjälpa dig. Du kan kontakta Groupons kundsupportteam på ett antal sätt, men dessa alternativ kan vara svåra att hitta. ThisWill lär dig hur du kontaktar Groupon med hjälp av självbetjäningsalternativen för att ändra beställningar, hitta svar på FAQ-sidan, eller kontakta Groupons kundsupportlag på Twitter. Tyvärr erbjuder Groupon inte telefonsupport.

Steg

Metod 1 av 4:
Använda chatt och e-post
  1. Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 1
1. Navigera till https: // grupp.com / faq. Du kan inte gå till kontaktsidan direkt, så du måste börja med att söka på FAQ-sidan för att komma åt alternativen.
  • Logga in på ditt konto så kundservice agenter har tillgång till din information och orderhistorik.
  • Bild med titeln Kontaktgrupp Steg 2
    2. Typ "kontaktgrupp" I sökfältet och tryck på ↵ Ange (Windows) eller ⏎ retur (Mac). Du får se gruppens hjälpcenter sökfältet mot mitten av sidan med texten "Sök Hjälpämnen, Nyckelord eller fraser." Använd inte sökfältet som är högst upp på sidan.
  • Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 3
    3. Klicka på den första rubriken och Kontakta oss. När du klickar på artikelns rubrik ", hur man kontaktar Groupon Customer Support,"Kontakta oss kommer att falla ner bredvid "Behöver du fortfarande hjälp?"
  • Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 4
    4. Klick Levande chatt För det snabbaste svaret (om det är tillgängligt). Om ditt problem trycker på, gör du en livechatt din bästa satsning. Klicka på Levande chatt länk fyll sedan i formuläret. Det ber om ditt namn, e-postadress, språk, problem och landskod. Men det mesta är förfylld så att du bara behöver beskriva ditt problem. Klicka sedan Starta chatt att vara ansluten till en agent.
  • Länken kommer inte att klicka på om en agent inte är tillgänglig. Du måste antingen fortsätta att skicka ett mail eller du kan vänta på att en agent ska bli tillgänglig.
  • Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 5
    5. Klick Skicka oss ett e-mail. Du får se den beräknade svarstiden som visas på länken.Skriv in din fråga eller fråga i rutan som dyker upp och försök att vara så detaljerad som möjligt så att agenten kan hjälpa till att lösa problemet snabbt. Fäst några skärmdumpar, bilder eller dokument genom att dra filen till "Bifoga fil" Fältet ovanför meddelandeboxen. När du är klar klickar du på Skicka.
  • Metod 2 av 4:
    Använda Twitter
    1. Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 6
    1. Gå till Groupons kundsupport Twitter-konto. Groupon har 2 officiella konton. För att få hjälp med några problem du har, använd @GrouponHelpus (https: // Twitter.com / grouponhelpus) snarare än @groupon.
    • Kundsupportkontot är för användare i USA och Kanada.
  • Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 7
    2. Skicka ett direktmeddelande till supportpersonalen. När du är på sidan Groupon Customer Support klickar du på ikonen Meddelande, som ser ut som ett kuvert. Skriv ditt meddelande och innehålla eventuella relevanta uppgifter, som ditt namn, den e-postadress du använder på Groupon, problemet du har och beställningsnummer (om tillämpligt). Ge så mycket information som möjligt och skicka ditt meddelande när du är klar.
  • Som ett alternativ kan du tweet ett meddelande och tag @grouponhelpus. Men eftersom du förmodligen behöver ge en viss identifierande information för att få hjälp med ditt problem, är ett direktmeddelande det bästa alternativet.
  • Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 8
    3. Vänta på ett svar. Groupon ger inte en tidsram för att svara på Twitter-svar, så du kan ha lycka till med Live Chat, Email eller Callback-funktioner om du vill ha ett svar snabbt. Men de noterar att hjälp är tillgänglig 7 dagar i veckan från 8:00 till 6:00 CST på Twitter.
  • Metod 3 av 4:
    Använda självbetjäningsalternativ
    1. Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 9
    1. Gå till https: // grupp.com / customer_support. Logga in på ditt konto om du inte automatiskt loggat in.
  • Bild med titeln Kontaktgrupp Steg 10
    2. Välj din beställning. När du har loggat in på ditt konto väljer du den specifika order du behöver hjälp med och klickar sedan på Välja.
  • Bild med titeln Kontakt Groupon Steg 11
    3. Granska de tillgängliga alternativen. Eventuella självbetjäningsalternativ som är tillgängliga för den här specifika beställningen visas, inklusive alternativen för att redigera en order, avbryta för återbetalning, inlämning av en order för Groupon Credit eller returnera ett varor. Klicka bara på det alternativ du vill ha.
  • Om vissa alternativ inte visas, som "Avbryt ordning," Det kan bero på att beställningen inte är berättigad. Kontakta Groupon med hjälp av livechatten eller e-postfunktionerna för att få mer information från en agent.
  • Metod 4 av 4:
    Hitta svar på FAQ-sidan
    1. Bild med titeln Kontaktgrupp Steg 12
    1. Gå till https: // grupp.com / faq. De vanliga frågorna är värd för användarnas oftast begärda ämnen, så du kan använda den här delen av webbplatsen för att hitta svar på många frågor du kanske har.
    • Vanliga frågor är uppdelade i följande kategorier: Hantera ditt konto med hjälp av en Groupon, Returer, frakt och spårning, inköp av en grupp och redigering eller avbryta en order.
  • Bild med titeln Kontaktgrupp Steg 13
    2. Klicka på "Sök Hjälpämnen, Nyckelord eller fraser" bar. Lyckligtvis är det inte nödvändigt att bläddra igenom varje FAQ-hjälpämne. Du kan söka efter ditt problem med sökfältet mitt på sidan.
  • Bild med titeln Kontaktgrupp Steg 14
    3. Skriv in din fråga och klicka sedan på förstoringsglaset. Om du till exempel har ett problem som stänger ditt konto kan du skriva "Hur stänger jag mitt Groupon-konto?" Klicka sedan på förstoringsglaset till vänster om sökfältet eller tryck på ENTER för att skicka in din fråga.
  • Bild med titeln Kontaktgrupp Steg 15
    4. Granska sökresultaten. Dessa visas under sökfältet. Tänk på att du inte kan se en direkt kopia av din egen fråga. Om du inte ser ett perfekt matchande resultat, försök att leta efter liknande problem från andra användare.
  • Bild med titeln Kontaktgrupp Steg 16
    5. Klicka på titeln på en fråga som matchar din. Medan du kanske inte ser din specifika fråga som anges här, kommer du troligen att se en som kommer nära. Leta efter liknande sökord i andra frågor som hjälper dig att hitta de svar du behöver.
  • Varningar

    Groupon Goods order måste returneras inom 30 dagar för återbetalning eller avbokning online inom några timmar efter beställningen.
  • Groupon Deal-kuponger kan bara återbetalas inom 3 dagar efter köpet.
  • GrouponLive och Groupon Getaways är ofta återbetalningsbara.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande