Hur man kontaktar samsungs kundservice

Har du en Samsung-enhet som är på Fritz eller bara inte fungerar som det är tänkt att? Vi vet att det är extremt frustrerande när det händer, men Samsung har några olika sätt att du enkelt kan komma i kontakt med dem. Det spelar ingen roll vilken produkt du har när du når ut till Samsung-support, så kontakta dem om din telefon, tablett, apparater eller någon annan enhet du har. Vi går igenom varje sätt att du kan få tag i Samsung så att du kan lösa något problem!

Steg

Metod 1 av 3:
Telefon
  1. Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 1
1. Ring 1-800-Samsung för allmänt kundsupport. Ring numret och lyssna noggrant för eventuella anvisningar från den andra raden. Om du får veta att trycka på en knapp för en prompt som matchar ditt problem, följ noga instruktionerna. Annars kommer supportlinjen att ansluta dig till en Samsung Care Pro så att du kan diskutera ditt problem och hitta ett sätt att lösa det.
  • Telefonlinjer är öppna 7 dagar i veckan från 8 am - 12 am EST för mobilt support.
  • Appliance support är tillgänglig 8 am - 12 am est på vardagar och 9 am - 6 pm est på lördagar.
  • Du kan nå det stöd från 8 am - 9 pm est på vardagar.
  • Om du inte är tillgänglig för att prata i telefonen, kan du också välja prompten för att schemalägga Samsung att ringa tillbaka när det är bekvämare.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 2
    2. Ring 1-855-726-8721 Om du har ett problem med en order. Har ditt beställningsnummer klart eftersom du måste ange det eller berätta för kundservicen representant. När du ringer numret, följ några uppmaningar från den andra raden för att begränsa ditt problem. Gå igenom ditt problem eller oroa dig så mycket som möjligt så det är lättare för Samsung-support att arbeta genom det.
  • Du kan komma åt detta nummer 24 timmar om dygnet, varje dag.
  • Du kan uppleva långa hålltider när du ringer om en order.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 3
    3. Kontakta 1-855-795-0509 Med frågor om ditt Samsung-konto. Medan du kan ändra det mesta av din kontoinformation online måste du kontakta support för att återställa en inloggning eller uppdatera din plats. Ring numret och lyssna på var och en av anvisningarna. Välj den fråga som är relevant för ditt problem för att ansluta till någon på Samsung. Berätta för dem ditt problem och följ anvisningarna de ger dig.
  • Du kan ringa detta telefonnummer från 9:00 - 6 PM EST varje dag.
  • Du loggar in på samma konto i alla dina Samsung-enheter.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 4
    4. Nå ut till 1-866-371-9501 för hjälp med Samsung Care+.Om telefonen blir skadad eller har maskinvarufel, kanske du kan ersätta den om du har Samsung Care+. Ring numret och låt dem veta vad som hände med din enhet. Beroende på hur det var skadat kan de kunna erbjuda ersättning eller reparationstjänster.
  • Samsung Care + telefonlinjen är öppen hela dagen, varje dag.
  • Du kan bara begära 3 reparationer eller byten per år om du skadade din telefon oavsiktligt.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 5
    5. Text Hjälp till 62913 När du hellre har text Samsung ditt problem. Om du inte har tid att prata i telefonen kan du få samma stöd i ett textkonversation. När du har skickat ett meddelande får du uppmaningar att hjälpa dig att begränsa ditt problem. Följ med de anvisningar som bäst matchar problemet du har med din enhet för att komma åt vanliga korrigeringar och chatta med någon från Samsung-support.
  • Du kan skicka en text när som helst 7 dagar i veckan.
  • Metod 2 av 3:
    Online-chatt
    1. Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 6
    1. Klicka på "MEDDELANDE US" från kontaktmenyn längst ner på supportsidan. Titta i nedre högra hörnet av skärmen för en blå knapp med en chattbubbla inuti den. Tryck på knappen för att öppna en popup-meny med dina kontaktalternativ. Välj alternativet "MEDDELANDE US" högst upp på menyn för att öppna ett nytt chattfönster så att du kan börja prata.
    • Du kan besöka SAMSUNG-supportsidan här: https: // samsung.com / US / Support / Kontakt /.
    • Även om popup-menyn listar andra alternativ som "Beställ hjälp" och "Samsung-kampanjer", omdirigerar de bara dig till sina specifika hjälpsidor. Du kommer fortfarande att kunna fråga om dessa alternativ i livechatten.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 7
    2. Välj det ämne som bäst passar ditt problem från de alternativ som visas. Så snart du startar chatten, kommer en virtuell assistent att hälsa på dig och ge dig en lista med utgångsämnen som en jumping-off-punkt. Om du har problem med en enhet väljer du "Hjälp mig med min produkt eller reparationsförfrågan."För ett problem med din beställning, tryck på" Hjälp mig med en befintlig order."När du har problem med att förstå online-kampanjer, välj" Samsung Promotions Support."
  • Du måste välja från de 3 alternativen för att fortsätta chatta på nätet.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 8
    3. Klicka igenom de anvisningar som matchar ditt problem. När du gör val för varje ämne, kommer den virtuella assistenten att ge dig fler alternativ att välja från för att hjälpa dig att få mer detaljerat stöd. Hitta prompten som är närmast ditt problem och tryck på det för att få upp det nya urvalet. Efter några val kommer Samsung vanligtvis att öppna ett nytt chattfönster där du kan prata med en representant.
  • Om du någonsin gör ett misstag, klicka på de 3 punkterna bredvid meddelandefältet och välj "Starta om" för att starta chatten från början.
  • Du kan också behöva skriva in information manuellt, till exempel ett order- eller modellnummer, beroende på det problem du upplever.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 9
    4. Välj "Anslut till en person" om du inte har löst ditt problem. Om du når den sista anvisningarna och inte har omdirigerats till en representant, får du fortfarande en annan chans. När chatten frågar om du löst ditt problem, tryck på "Anslut till en person" så att du kan kommunicera med en kundservice rep. De kommer att kunna se chattfönstret, men beskriv ditt problem för dem igen så att du kan få den bästa hjälpen.
  • Metod 3 av 3:
    E-postformulär
    1. Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 10
    1. Välj den tjänst du har ett problem med från formulärets rullgardinsmeny. Klicka på rutan bredvid servicen i formuläret för att öppna menyn. Bläddra igenom listan över tjänster Samsung erbjuder och plocka den som ger dig ett problem. På det sättet kommer din email att bli riktad till de representanter som kan hjälpa dig mest.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 11
    2. Skriv in din mailadress. Välj den e-postadress som du vill använda som ditt huvudläge för kommunikation. Se till att det är en adress som du kontrollerar regelbundet så att du inte saknar när Samsung når tillbaka till dig.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 12
    3. Skriv in enhetens modellnummer. Välj den enhet du använder när du försöker komma åt den tjänst du har ett problem med. Du kan vanligtvis hitta modellnumret på en klistermärke eller på baksidan av enheten, men om det inte är där, gå till enhetens inställningar eller om avsnittet för att se om den är listad där.
  • Du måste ange ett modellnummer för din enhet, annars kommer du inte att kunna fullborda formuläret helt.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 13
    4. Välj vilken typ av kommentar du gör i menyn förfrågan. För en allmän fråga, välj alternativet "Allmänt" från rullgardinsmenyn. När något går fel med tjänsten, välj "Fel" istället. Om du vill rekommendera en ny funktion, välj "Förslag" från listan. Du kan också välja "Personliga informationsförfrågningar" om du behöver ändra din kontoinformation.
  • När du är i tvivel, välj bara "Allmänt" från rullgardinsmenyn.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 14
    5. Förklara ditt problem i ämnet och detaljer lådor. I några ord, beskriv kortfattat det problem du har i ämnesrutan. Ange bara den viktigaste informationen där eftersom det blir ämnesraden i e-postmeddelandet. Förklara då dina bekymmer noggrant i detaljfältet. Försök att vara så detaljerad som möjligt så representanten kan svara med den mest användbara informationen.
  • Till exempel kan din ämneslinje läsa "Behöver du hjälp med att ändra plats på Samsung-konto" eller "Kan inte få tillgång till information om Samsung Pay."
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 15
    6. Lägg till bilder i din e-post för att visa problemet till Samsung Support. Om du kan, ta skärmdumpar eller bilder av det problem du upplever så att representanten får en bättre uppfattning om vad du har att göra med. Du kan ladda upp upp till 5 bilder till e-postformuläret, så välj de bästa bilderna som visar problemet.
  • Dina filer måste ha en total storlek under 100 MB, annars kommer du inte att kunna skicka in dem.
  • Bild med titeln Kontakta Samsung kundservice Steg 16
    7. Klicka på Skicka och vänta på ett svar från Samsung. Tryck på den blå Skicka-knappen längst ner på sidan för att slutföra och skicka e-postmeddelandet. Samsung ger inte en uppskattning när du får ett svar, men håll ögonen öppna för ett mail från kundsupport inom de närmaste veckorna för att se om de kunde lösa problemet.
  • Tips

    Kontrollera om någon annan postade om ditt problem i gemenskapsforum på https: // oss.gemenskap.samsung.COM / T5 / Samsung-Community / CT-P / US.
  • Du kan också försöka ställa din fråga till @samsungsupport på Twitter eller på Samsung Support Facebook-sidan här: https: // Facebook.com / samsungsupport. De kan skicka ett direkt meddelande till hjälp med din fråga.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande