Hur man agerar på ett datum (för tjejer)

Om du vill göra ett bra intryck på ett datum, var artig och vänlig. Engagera i roligt konversation och försök att hålla humörljuset och roligt. Ställ frågor, berätta roliga historier, och erbjuda datumkomplaceringar som kommer att få dem att må bra. Öva god hygien så att andan, kroppslukt eller garderob inte tar bort erfarenheten.

Steg

Metod 1 av 3:
Visar bra sätt
  1. Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 1
1. Öva bra bord etikett.Dåliga matvanor som tuggning med din mun öppen eller äta med fingrarna kan vara off-putting. Om du delar en måltid med ditt datum, gör ett bra intryck genom att visa dig bordsskick. Försök att Håll dina redskap ordentligt, Använd din servett, tugga med din mun stängd och håll dina armbågar från bordet.
  • Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 2
    2. Lägg din telefon bort. Det kan vara frestande att hålla din mobiltelefon närliggande medan du är ute, men det är oförskämt att göra det på ett datum. Håll telefonen i din väska eller ficka och ge ditt datum din fulla uppmärksamhet. Om du behöver ha din telefon till hands i händelse av nödsituationer, placera den nedåt på bordet och bara röra den om det ringer eller vibrerar.
  • Om du bara är på varning för ett samtal från ett visst nummer, ställ det till en viss ringsignal och volyminställning så att du inte är avbruten i onödan.
  • Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 3
    3. Acceptera komplimanger nådigt och returnera dem. En charmig person kommer sannolikt att betala dig åtminstone en komplimang eller två under ditt datum. Säg en enkel "tack" och erbjuda en komplimang i gengäld. Undvik att avvisa eventuella komplimanger Ditt datum ger dig genom att vara självavfall eller obestridlig.
  • Till exempel, om ditt datum säger att du ser vackert ut, berätta för dem något, "Du ser också underbar" i gengäld.
  • Undvik ett negativt svar som, "Nej, det är jag inte så attraktivt."
  • Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 4
    4. Erbjuda att betala. Du bör alltid vara beredd att betala på ett datum, eller att dela räkningen lika. Ta med pengar, ett betalkort eller ett kreditkort när du går ut och når din plånbok när det är dags att betala. Om ditt datum insisterar på att betala för dig, tacka dem vänligen och erbjuda att betala för nästa aktivitet du delar.
  • Metod 2 av 3:
    Engagera sig i god konversation
    1. Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 5
    1. Ställ frågor om ditt datum. Ett bra datum bör innebära ett fram och tillbaka samtal där du ställer frågor om ditt datum och de ställer frågor om dig. Fråga om saker som kommer att avslöja aspekter av deras personlighet och låta dig lära känna dem bättre. Prova frågor som:
    • "Vad tycker du om att göra på fritiden?"
    • "Har du rest någonstans nyligen?"
    • "Har du några husdjur?"
    • "Vad är på din hinklista?"
    • "Vad är ditt största irritationsmoment?"
  • Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 6
    2. Berätta skämt eller roliga historier. Skrattar med ditt datum är ett bra sätt att knyta med dem och känna sig mer bekväma. Berätta roliga historier om dig själv eller dela ett bra skämt som du tror att de kan njuta av. Att vara humoristisk kommer att visa ditt datum som du är ljuka och roligt, och det gör det möjligt för dem att låta vakten ner omkring dig.
  • Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 7
    3. Undvik besvärliga ämnen. Vissa ämnen bör vara begränsade på datum eftersom de är besvärliga och kan göra ditt datum att känna sig orolig. Undvik diskussion om tidigare relationer, vilket kommer att förstöra din utflykts vibe. Gör inte ditt datum för information som de inte erbjuder fritt och tryck aldrig ett ämne som de inte vill prata om.
  • Dela inte alltför personligt innan du lär känna personen tillräckligt bra för att dela hemligheter.
  • Metod 3 av 3:
    Vara presentabel
    1. Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 8
    1. Freshen andan. I alla situationer där du kommer att ha nära samtal kan dålig andedräkt vara avstängning. Borsta tänderna, flossen och använd munvatten innan du går på ditt datum för att göra din mun så fräsch och ren som möjligt. Drick mycket vatten och håll dig borta från kaffe, vitlök och andra orsaker till dålig andedräkt.
  • Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 9
    2. Dusch och använd deodorant. Hoppa aldrig över en förhandsdatum, vilket är en artighet till ditt datum och ett testamente till din goda hygien. Tvätta med varmt vatten och håll duschen under 15 minuter för att hålla din hud att torka ut. Om du planerar att raka dina ben i duschen, vänta till slutet av duschen när dina porer har haft en chans att öppna upp.
  • Bild med titeln Act på ett datum (för tjejer) Steg 10
    3. Klä för att imponera. Bära en outfit för ditt datum Det gör att du känner dig bekväm och självsäker, och speglar din personlighet. För ett ledigt datum, bära något som är lite trevligare än dina vanliga kläder. Om datumet är snyggare, ha en fin klänning, jumpsuit eller kjol och bluskombination och sikta på att se både sexig och stilig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande