Hur man är en annan wiccan

Det finns stor mångfald i den wiccan-religion som gör att de flesta utövare är öppna och accepterar. De otydliga Wiccansna är en sub-religion bland den wiccan-tron. Otherkin är människor som på något sätt form eller formar, identifierar som annat än människa. Denna artikel förklarar sin tro och livsstil så att du också kan vara en annan.

Steg

  1. Bilden med titeln är ett annat Wiccan-steg 1
1. Förbered dig för några negativa reaktioner.Bli inte arg På negativiteten och inser att hedningar som inte är otänkta att acceptera i bästa fall och likgiltigt i värsta fall. Det verkar också som att det mesta av negativiteten kommer från internet, inte ansikte mot ansikte. Människor är mycket mer aggressiva för andra på nätet än personligen.
  • Kom ihåg att det är din tro och du borde hålla fast vid det. Ingen mängd papperskorgen ska göra dig ifrågasätta din tro
  • Bild med titeln vara ett annat Wiccan Steg 2
    2. Förstå skillnaden mellan andra och therian. AndraKiner känner att de är nonhuman. De tror att djupt ner sitt sinne liknar en art vars existens inte har bevisats än. Therians tror att de är kopplade till en art vars närvaro redan är känt för.
  • Det finns inga hemliga ritualer eller magiska stavar. Det är bara ett sätt att tänka och uppfatta. Även om många andra tror på magi och förklara deras nuvarande skick som ett resultat av en stavning gjutna på dem för länge sedan (när de levde sitt tidigare liv).
  • Du måste djupt känna att du inte är mänsklig men någon annan varelse, den här känslan ska vara tillräckligt stark för att du känner dig obekväm när någon kallar dig mänsklig.
  • Bild med titeln vara ett annat Wiccan Steg 3
    3. Vet att otherkin beter sig som rationella människor. Även om du identifierar dig som ett djur eller en mytologisk varelse betyder det inte att du är helt annorlunda än resten av mänskligheten. En varg therian biter inte på människor på sikte, han känner bara mer medveten om skador på djungeln och känns mer djupt ont när en varg skadas.
  • Att vara otherkin ändrar inte någonting. Du fortsätter att leva ditt normala liv. Att vara otherkin bara färger din uppfattning lite.
  • Undvik att göra påståenden som du kan bli till din Kins form. Det här kallas "Fysiska skift" och det är frowned på i Kin-samhället eftersom det är omöjligt. Att göra sådana påståenden kan få dig att noteras som en troll.
  • Bild med titeln vara ett otroligt wiccan steg 4
    4. Förstå och tro på reinkarnation. Mest (men inte alla) andra tror på form av reinkarnation. De tror att deras tidigare liv som ett djur påverkar sin nuvarande mänskliga form, som de djuristiska tendenser överförs till detta liv.
  • Detta kan också förklaras av Timothy Learys åtta kretsmodell av medvetande, där de två första kretsarna är animaliska i naturen, medan den tredje är mänsklig (den tenderar att kategorisera och märka saker), i Otherkin är den tredje kretsen märkt de första två krets som ett djur inom dem.
  • Bild med titeln vara ett otroligt wiccan steg 5
    5. Förstå energimodellen. Energi är en kraft som skapar magi, som vi kan forma och styra för att göra vår budgivning. Vi består av energi och att varje person utgör en unik "energisignatur". Denna signatur kan ändras för att resonera med "Elven" eller "Draconic" energier som leder till att vissa andra identifierar sig som älvor eller drakar.
  • Bild med titeln vara ett otroligt wiccan steg 6
    6. Gå med i Otherkin Communities. De flesta andra resurser kan hittas online. AndraKiner är ganska utåtriktade och delta i Wiccan-sammankomster. Du borde hitta och delta i sådana samhällen,
  • Tips

    Skjut inte dina övertygelser ner andra människors hals. Varje person har rätt att tro vad han / hon kanske vill. Tvinga inte dina vänner eller familj att följa dina idealer.
  • Den otydliga uppmaningen kommer djupt inuti när du känner att du inte är en människa. Det är inte något som du kan välja att följa.
  • Varningar

    Många människor, särskilt icke-wiccans, kan lura din tro. Men stå starkt och vet att du har resten av Wiccan-samhället för att stödja dig.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande