Hur man ringer hörnen

Ringa hörnen är en kort ritual som hedningar, wiccans, häxor och andra magiska utövare gör innan de börjar stavarbeta eller andligt arbete. Det handlar om att ringa på de 4 hörnen (eller riktningarna) på jorden och de element som de representerar. Denna ritual används för att rengöra ditt utrymme, be om skydd och be om hjälp. Skriv eller välj ditt kvartals samtal innan du börjar din ritual. Sedan, kasta din cirkel och ring elementen.

Steg

Del 1 av 3:
Crafting Quarters samtal
  1. Bild med titeln kalla hörnen steg 1
1. Prova grundläggande, icke-rhyming kvartals samtal om du är nybörjare. Syftet med kvartals samtal är att ringa på elementen i jordens 4 hörn, som representerar jord, luft, eld och vatten. När du först kommer igång, är det lättast att bara överklaga direkt till elementen och be dem att hjälpa dig.
  • I dina samtal kan du använda "Guardians" och "Spirits" utbytbart. På samma sätt är det okej att använda riktningen och elementet utbytbart, som norr / jord, öst / luft, syd / brand och väst / vatten.

Du kanske säger...

"Guardians och Watchtowers i norr, jag ringer på dig för att skydda den här cirkeln."

"Jordens andar, jag ringer på dig för att övervaka mitt arbete och välsigna den här cirkeln."

  • Bild med titeln Ring hörnen Steg 2
    2. Använd kvartals samtal från en bok eller ritual för ett enkelt alternativ. De flesta böcker på Hedendom, Wicca, eller trolldom ha grundläggande ritualer som du kan prova på egen hand. Detta är ett riktigt bra alternativ för nybörjare, eftersom det tar ut gissningen. Leta efter en bok på ditt lokala bibliotek, bokhandel eller online. Alternativt, sök online för en ritual som appellerar till dig.
  • Det finns många olika sätt att göra kvartals samtal, så de beredda ritualerna du hittar kommer ofta att se väldigt annorlunda ut från varandra.
  • Bild med titeln Ring hörnen Steg 3
    3. Skriv ditt eget kvartals samtal om du vill att de ska vara personliga. Innan du skriver dina hörnsamtal, reflekterar du på vad du planerar att göra i din ritual, och hur du tror att elementen kan hjälpa dig. Sedan skriv ner gisten av vad du vill säga.
  • Du kanske vill skriva egna samtal så att mer av din personliga energi är närvarande i din ritual. Dessutom kan du anpassa dina samtal för vad du vill uppnå.
  • Du kan behöva omarbeta ditt kvartal kallar några gånger för att få dem som du vill ha dem.
  • Bild med titeln Ring hörnen Steg 4
    4. Bestäm om du vill ha ditt kvartal samtal till rim. Kvartals samtal behöver inte rim, men du kanske föredrar att göra dem rim för att du gillar ljudet eller vill att de ska känna sig som stavar. Det är helt upp till dig om du vill ha ditt kvartal samtal till rim. Gör vad som känns rätt för din ritual eller vad som hjälper dig att komma in i rätt huvudutrymme för det andliga eller magiska arbetet du vill åstadkomma.
  • Om du vill skriva rhyming kvartals samtal kan du använda en rimningswebbplats eller rimsordbok för att hjälpa.
  • Bild med titeln Call The Corners Steg 5
    5
    Skriv korta 4 linjedemplar om elementen för rhyming kvartals samtal. Det är lättast att hålla fast vid korta linjer med 3-6 stavelser. Försök att göra dina linjer en jämn längd så att de har en bra rytm. Läs dem högt för att se hur de låter, revidera dina samtal, efter behov.
  • Om du vill skriva längre kvartals samtal för att helt uttrycka dina avsikter, det är helt okej. Gör vad som fungerar bäst för dig.
  • Du kanske säger…

    "Jordens sprit, jag kallar till dig, markerat mitt arbete och gör det."

    "Element av luft, kom till mig, lyft mina ord, hör min anmärkning."

    "Sprit av eld, gå med mig här, ladda mina ord, bränna min rädsla."

    "Vattenelement, rengör mig nu, bär mig igenom, hör min löfte."

    Del 2 av 3:
    Gjutning av din cirkel
    1. Bild med titeln kalla hörnen steg 6
    1. Ställ in din avsikt för dina magiska verkningar. Ta med dig att centrera genom att fokusera på andan. Föreställ dig vad det är du vill uppnå under din ritual. Bilda dig själv med framgång för att uppnå det du vill ha.
    • Till exempel kan din avsikt vara att locka pengar eller överflöd, eller du kanske vill hitta kärlek.
  • Bild med titeln Ring hörnen Steg 7
    2. Samla objekt för att representera de 4 hörnen. Generellt kommer du att representera de 4 hörnen med föremål som motsvarar deras element. Detta hjälper till att föra väktarna eller andarna till din cirkel. Om du först kommer igång, är det här några grundläggande korrespondenser som du kan använda för att representera de 4 hörnen:
  • Öster / luft - ett gult ljus, fjädrar, rökelse, torkad lavendel, citrin, vit kvarts, athame
  • Söder / eld - ett rött ljus, vulkanisk sten, uppvärmda stenar, rubin, guld, mässing.
  • Väst / vatten - ett blått ljus, vatten, skal, speglar, silver, kalkar, pärlor.
  • Norr / Earth-ett grönt ljus, mark, färska örter, havre, salt, lera figurer, träverktyg.
  • Dricks: Du kan hitta många olika böcker och webbplatser som listar stenarna, örter och naturmaterial som är förknippade med de olika riktningarna och elementen. Några av dessa stenar, örter och andra naturliga föremål används för att arbeta mot ett visst mål, som du kan tänka på när du bestämmer vilken man som ska användas för din ritual. Till exempel kan citrin användas för att representera luften, men det används också för att ge glädje och överflöd.

  • Bild med titeln Ring hörnen Steg 8
    3
    Använd en kompass Att identifiera vilken riktning som är norrut. Du kan använda en handhållen kompass eller ladda ner en gratis kompass app på din telefon. Kompassen kommer att peka dig mot norr, och du kan enkelt hitta söder genom att vända motsatsen till norr. För att hitta väst och öst, kom ihåg att de läser "VI," som hjälper dig att veta att väst är till vänster om norr, och öst är till höger om norr.
  • Till exempel kan du använda digitala fältkompass på Android eller Smart Compass på iPhone. Om du vill ha fler funktioner, det finns andra appar du kan försöka, liksom.
  • Bild med titeln Ring hörnen Steg 9
    4. Ordna ditt altar för din ritual, om du använder en. Du kanske föredrar att använda ett altare för att hålla dina magiska leveranser, inklusive dina representanter för de 4 hörnen. Placera dina motsvarande föremål i hörnet de representerar. Sedan placera din gudinna eller Guds föremål i mitten av altaret. Placera några andra saker du använder runt mitten av cirkeln.

    Variation: Om du inte använder ett altare, placera dina representanter för de 4 riktningarna / elementen i sina respektive hörn. Använd dem för att skapa en cirkel runt dig medan du arbetar. Till exempel, placera en fjäder mot öst för att representera luft, ett rött ljus mot söder för att representera eld, en skål med vatten i väst för att representera vatten och en skål med salt i norr för att representera jorden.

  • Bild med titeln kalla hörnen steg 10
    5. Rengör ditt utrymme med salvia eller saltvatten. Ljus en salvia bunt, gå sedan medurs runt cirkeln. Flytta armen fram och tillbaka för att sprida salvanrök runt området. Som ett alternativt eller ytterligare steg, rör salt i en kopp vatten tills den är upplöst. Håll handen över saltvattnet och föreställ dig ett vitt ljus som strömmar in i vattnet. Slutränka vattnet runt cirkeln.
  • När du rensar utrymmet kanske du föredrar att säga något, som "med detta salvia, jag förbannar all negativitet!"
  • Bild med titeln Ring hörnen Steg 11
    6. Tända ljusen runt omkretsen av din cirkel, om du använder dem. Det är upp till dig om du vill markera din cirkel med ljus. Du kan njuta av ljusets atmosfär. Men de kan utgöra en brandrisk och kan vara osäker om du har barn eller husdjur i ditt hem.
  • Du kan också markera din cirkel med icke brandfarliga föremål, som snäckskal eller stenar.
  • Bild med titeln Ring hörnen steg 12
    7. Gå runt din cirkel medurs 3 gånger för att kasta din cirkel. När du går, föreställ dig att ett vitt ljus härstammar från cirkeln. Håll ditt sinne fokuserat på den positiva energin du bygger och tar djupa, stabila andetag.
  • Beroende på din tradition kan du hålla en Athame medan du gör det här.
  • Dricks: När du utför hedniska ritualer kallas medurs ofta "deasil", vilket är en gaelisk term. På samma sätt kan moturs kallas av den gamla tyska och gaeliska termen "Widdershins."Du kan se dessa ord i böcker och ritualer.

    Del 3 av 3:
    Kallar elementen
    1. Bild med titeln kalla hörnen steg 13
    1. Börja i norr eller öst, beroende på din preferens. Du kan börja i norr eftersom den representerar jorden, vilket innebär att det ger en stabil grund för ditt magiska arbete. Alternativt kan du börja i öst eftersom det är där solen stiger. Välj vad som känns rätt för dig, eller följ dina traditioner om du lär dig en formell praxis.
    • Det är bra att följa dina egna intuitioner och göra vad som är rätt för dig. Detta är din andliga väg, så det kan skilja sig från någon annans.
  • Bild med titeln kalla hörnen steg 14
    2. Ring varje hörn med ditt kvartals samtal. Vänd mot den riktning du ringer, använd sedan en självsäker röst för att recitera de ord du skrev eller lånat. Det är bäst att säga orden från minnet, men du kan läsa dem från en bok eller ett pappersark, om du föredrar.
  • Du kan skriva dina samtal till din skuggbok, om du har en. Då kanske du föredrar att läsa dem från boken som en del av din ritual.
  • Kom ihåg att vända dig till nästa riktning innan du gör det nästa kvartalet.
  • Bild med titeln kalla hörnen steg 15
    3. Tända ljusen i samband med varje hörn, om du använder dem. Efter varje samtal, lätta ljuset som representerar det elementet, om du använder motsvarande ljus. Använd en lättare, match, pinne av rökelse, eller ett annat ljus.
  • Senare släcker du dessa ljus när du släpper hörnen.
  • Bild med titeln Call The Corners Steg 16
    4. Stå i mitten och erkänna din gudinna, gud eller ande. Du kan helt enkelt erkänna deras närvaro eller kalla dem till din cirkel, beroende på dina övertygelser. Vissa utövare vädjar till gudinnan, Gud eller Anden i allmänhet. Du kan dock också ringa på specifika gudar, om du vill.
  • Du kan hoppa över det här steget om det inte passar in i din andliga väg.
  • Du kanske säger…

    "Käraste gudinna, tack för att du är i min cirkel."

    "Stor gudinna, jag ringer till dig, var med mig här i min cirkel."

    "Åh, stor gudinna, kom till mig, hör mina ord och gör dem."

    "Jag ringer på dessa, Brigid, för att komma till min cirkel."

    Saker du behöver

    • Penna eller penna
    • Papper
    • Pagan, Wiccan eller Witchcraft bok (valfritt)
    • Objekt för att representera de 4 hörnen / riktningarna / elementen
    • Altare (valfritt)
    • Ljus för att representera de 4 hörn / riktningar / elementen (tillval)
    • Gudinna / Guds ljus (tillval)
    • Altardekorationer (tillval)
    • Athame eller Wand (valfritt)
    • Cirkelljus (tillval)
    • Cirkelmarkörer, som snäckskal eller stenar (tillval)
    • Salvia
    • Lättare eller match
    • Skål med vatten (tillval)
    • Salt (valfritt)
    • Rökelsepinne (tillval)

    Tips

    Många böcker om hedendom, Wicca och Witchcraft innehåller grundläggande ritualer för att ringa hörnen, vilket kan hjälpa dig att komma igång.
  • Om du följer en formell tradition kan du lära dig ett mycket specifikt sätt att ringa hörnen. Men många magiska utövare föredrar att skriva sina egna kvartals samtal.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande