Hur man tror på gud

Såsom en del av Guds åsikter kan vara, att bygga ett förhållande med Gud är ett uppdrag som en individ måste ta sig själv. Denna personliga uppdrag betyder inte nödvändigtvis kristendomen, någon av de abrahamiska tron, eller någon annan speciell religion. Att tro på Gud betyder att tro på en högre kraft. Här är några saker att tänka på när du söker efter tro på Gud.

Steg

Metod 1 av 3:
Ha tro
  1. Bild med titeln Be Kemetic Steg 17
1. Separata fysiska mätningar från att tro. Tänk på att veta Gud, inte med mätbara händelser, men genom en immateriell närvaro i allt du gör. Gud är ande, upplevt intuitivt, något som att uppleva kärlek, luft och tyngdkraft och otäckbar kärlek och nåd.
  • Att veta om Gud har mer att göra med hjärtat (kärnkomponenter) än med föremål. Den tro du bildar genom tro och i en högre kraft än dig själv, händer inte bara. Du vaknar inte en morgon, borsta tänderna och säg, "Idag ska jag tro på Gud. Idag kommer jag att få tro". Något måste hända för dig att behöva och att söka den tron.Om du närmar dig tro från denna premiss, så kommer du att se att tro på att Gud handlar om att reflektera över den inverkan han har på dig och på andra.
  • Du kommer att upptäcka att tro på material, men genom personlig utveckling av andlig tro, eftersom Gud i allmänhet ses som en levande ande, som inte har en sönderfallande kropp, kan han mätas av immateriella saker, som att erkänna hans närvaro, våra övertygelser , plus våra vägar och reaktioner.
  • Tänk på alla saker du tror på.Du kan tro att ett lag är det bästa laget i din sport, till exempel.Men vad är det här baserat på?Går du för dem eftersom de har överlägsen statistik och fler mästerskap?Chansen är att du gynnar dem på grund av den specifika effekt de har på dig som en fläkt.Din uppskattning för dem är baserad på något inuti dig, individ och oändlig.
  • Bild med titeln vara tacksam steg 2
    2. Byt ut bevis med förtroende.Att ha tro innebär att du tar en val.Detta innebär att man bestämmer sig för att lita utan absolut säkerhet.
  • Chansen är att du fattar beslut om tro varje dag.Om du någonsin har beställt mat från en restaurang, har du tagit ett steg med tro.Den speciella restaurangen kan ha en hög kundbetyg och stellar hälsovärdespoäng, men chansen är att du inte har bevittnat förstahands mat.Du måste förtroende att kockarna har tvättat sina händer och förberett din mat ordentligt / säkert.
  • Se är inte alltid troende.Det finns fortfarande saker vetenskapen inte kan mäta, men folk tror fortfarande på dem.Till exempel kan astronomer faktiskt inte ser svarta hål i yttre rymden, för att med definition absorberar de material och det ljus som är nödvändigt för att vi ska kunna observera dem.Men genom att observera beteendet hos materia och banor av stjärnor runt ett svart hål, kan vi förutse att man är närvarande.Gud är också otillgänglig men har vetbara egenskaper och observerbart inflytande, som drar människor till honom.
  • Tänk på en tid som en familjemedlem har varit sjuk och blev bättre.Bad du någonsin eller hoppas på något högre för deras återhämtning?Kanske är den här evenemanget som en kramande stjärna, och Gud är som tyngdkraft som utövar sitt drag på alla saker.
  • Bild med titeln Face Challenges Steg 15
    3. Sluta försöka kontrollera allt. Förmodligen över alla religioner som har ett Guds koncept, är denna tro konstant: Gud skapade alla saker.Eftersom Gud är Skaparen, är han bara i full kontroll.
  • Avstå från kontroll av vissa aspekter av ditt liv betyder inte att du är maktlös.Tänk inte på Gud som en puppeteer som drar dina strängar, men som en förälder som håller dig säker.Du väljer fortfarande kursen i ditt liv, men livet kan inte visa hur du planerar eller önskar.I tider som detta är det viktigt att komma ihåg att Gud är där för att hjälpa dig.
  • Att veta att du inte har kontroll över allt kan bemyndigas.Återhämtningsprogram som alkoholister Anonyma grundas på förutsättningarna att människor inte är helt i kontroll, och den tron ​​på en högre kraft återställer balansen genom att ge sitt brutna ego.När vi accepterar att vi inte kan styra allt, lär vi oss att acceptera saker vi kan kontrollera.
  • Tänk på Serenity Bön: "Gud ger mig lugnet att acceptera de saker jag inte kan ändra - mod för att ändra saker jag kan- och visdom att känna skillnaden."Det finns många saker du kan ändra men saker du inte kan. Du kanske tror att det finns högre krafter som formar ditt livs resultat.Detta är en bra startplats för att upptäcka tro på Gud.
  • Metod 2 av 3:
    Lär dig om Gud
    1. Bild med titeln Gå med i Mormons kyrka (Kyrka av Jesus Kristus av senare dagars helgon) Steg 8
    1. Gå till tillbedjan.Försök att delta i en judisk, muslimsk eller kristen tjänst.Lyssna på de ord som ministeren, Rabbi, Imam eller Pastor säger och försök att relatera det till ditt liv.
    • Prästerskap levererar ofta ett tal, kallat en predikan, som relaterar varje dag liv till övertygelse i Gud.Se om saker de säger förbinder med dig på en personlig nivå.Även om du kanske inte känner till specifikationen av din religiösa text, kanske en känsla eller punkt talaren gör kommer att ansluta till dig på ett stort sätt (till exempel, behandla din granne som du skulle behandla dig själv).
    • Oroa dig inte för att inte vara av den troen.Även om du kan vara begränsad från att delta i vissa praxis, som att ta emot gemenskap, finns det inga begränsningar för att lyssna.Faktum är att kristna borde vara och vanligtvis är väldigt glada när nya människor blir nyfiken och intresserade av Guds läror.
    • Kyrkans tjänster faller på söndag och brukar vara i en timme. Synagogue Services faller på lördag. Jumu`ah bön uppstår på fredagar strax efter middagen. Det är vanligt för regelbundna beskyddare att komma fram i tid och stanna hela, även om det inte är obligatoriskt för tillfälliga deltagare.
    • Katolsk massa är vanligtvis en formell till semi-formell händelse.Var säker på att du klär dig på lämpligt sätt.Collared skjortor, klänningbyxor och långa klänningar är acceptabla klädsel.Kom också ihåg att vara respektfull - ingen mobiltelefonanvändning och inget tuggummi under kyrkans tjänster.
  • Bild med titeln Gå med i Mormons kyrka (Jesu Kristi Kyrka av senare dagars heliga) Steg 14
    2. Prata med människor som tror på Gud.Kanske någon du vet har ett välgrundat förhållande med Gud.Prata med honom eller henne om varför och hur tro är så stark.
  • Fråga frågor."Varför tror du på Gud?""Vad gör dig säker på att Gud är där?" "Varför ska jag tro på Gud?"Det här är alla frågor som en vän kan ha en unik inblick i.Kom ihåg att vara respektfull och ställa frågor på ett nyfiken men icke-aggressivt sätt.
  • Pastorer är inte bara tillgängliga under konvertering eller bekännelse.Om du går på kyrkan på en veckodag är chansen att du kommer att kunna prata med honom före eller efter en tjänst.Sådana lärare av Gud kommer sannolikt att gärna svara på några frågor du har om att tro på honom.
  • Bild med titeln Behåll bra andlig hälsa steg 1
    3. Be och erkänna Gud i allt du säger och gör.Många religioner tror att ett bra förhållande med Gud börjar med stadig bön av kommunikation med honom.Gud kommer sannolikt inte att reagera muntligt för dina böner, men det finns andra tecken som visar att han lyssnar.
  • Bön är särskilt viktig i tider av behov.Många människor har en missuppfattning att bön är ett fordon för önskemål.Faktum är att bön inte frågar Gud att lösa alla dina problem för dig - det ber honom att hjälpa dig att hantera dina problem / möjligheter.
  • Du kanske har ett tufft beslut framför dig: Förfölja ett jobb eller fortsätta med din utbildning?Försök att be till Gud för vägledning.Se vilket val du gör och observerar resultatet.Även om saker kanske inte hamnar på hur du planerar, tänk på detta som ett annat tillfälle att be.
  • Bild med titeln Ta ett hopp om tro Steg 8
    4. Tänk inte på dåliga resultat som ett resultat av att Gud inte lyssnar eller är närvarande, utan att hon svarar på din bön på ett sätt har du inte övervägt än. Bibeln betonar det faktum att Gud arbetar på mystiska sätt.Tänk på Gud som lärare, hjälper dig att lära dig viktiga livsledningar, inte att bara ge dig svaret, men genom att hjälpa dig att anlända till det svaret själv.Tänk tillbaka till skolan och fråga dig själv, "Har mina lärare berätta svaren, eller lära Jag ska förstå problem och lösa problem?"Tänk på händelser i ditt liv som "lektioner" mer så än "svar."
  • Metod 3 av 3:
    Att vara aktiv i samhället
    1. Bildbetatled blir ett taoistiskt steg 4
    1. Volontär.Försök att ge andra mindre lyckliga än du genom att hjälpa till med en soppa kök eller matdrift.
    • Att tro på en högre makt betyder att man skiftar betoningen av dig själv.Att hjälpa andra är ett utmärkt tillfälle att titta på ditt liv ur ett annat perspektiv. Att interagera med andra som är mindre lyckliga hjälper dig att uppskatta saker du tar för givet i ditt liv.
    • Grundläggande saker som att ha skydd, äter mat eller att kunna sova gott är lyx som vissa inte har.Det här är alla saker som du kan tacka Gud för och kan hjälpa dig att tro att Gud ser ut för dig.
    • Var tacksam och vara beständig. Lägg märke till hur människor som inte har haft vissa saker som fortfarande kan trivas.Tony Melendez, en man född utan armar, spelade nyligen gitarr för påven Johannes Paul II med sina fötter.Att vara tacksam för de saker du har skift uppmärksammar från alla saker som saknas i ditt liv.Fokus på positivoptimismen är en stepping sten för att tro på något större än dig själv.
  • Bild med titeln upprätthålla god andlig hälsa steg 6
    2. Gör goda gärningar.Försök att utvidga dina välgörenhetshandlingar till vardagen.Volontärarbete är både osjälvisk och generös, men förbise inte de små sakerna.
  • När Peter talade om läkning av den förlamade mannen (Apostlagärningarna 3: 2-8) beskrev han den som en god gärning (Apges 4: 9)Sanna troende i Gud kan också erbjuda läkning av de sjuka som Peter gjorde
  • Bild med titeln Practice slumpmässiga handlingar av vänlighet Steg 9
    3. Visa kärlek och oro för att hitta Gud. Du kan laga med Gud att fungera som hans händer och fötter. Helt enkelt att öppna dörren för någon kan lysa den personens dag.Små saker som att le, ge upp din plats till äldre på kollektivtrafik, eller bara säga "tack" kan ta dig närmare Gud.Underskatta inte effekten en god gärning kan ha på din känsla och tro hur en högre makt påverkar andra genom dig.
  • Tänk på tider när någon, kanske till och med en komplett främling, har gjort något bra för dig.Kanske släppte du din mobiltelefon och någon plockade upp den och stoppade dig för att återvända.Har du någonsin pausat att tänka på den personens handlingar?Kanske den personen var ett svar på din enklaste bön: "Snälla gud, bara hjälp mig att komma igenom idag."
  • "Gud välsigne dig", Har du någonsin hjälpt någon och fått veta det?Försök låta dessa ord verkligen sjunka in och uppskatta det djupt.Vad händer om en god gärning verkligen säger att han hör och ser oss och tillåter dina ändamål och ändamål att uttrycka sin kärlek?
  • Tips

    Om sakerna verkar desperata, behåll det. Du har ett syfte och Gud vet det!
  • Ge inte upp din tro, för en del utmaning kommer med. När det slår dig ner till knäna, se uppåt och be. Gud hade en anledning att tillåta fri vilja och val. Vi är inte robotar eller programmerade av instinkter eller oföränderliga enheter som djur. När du söker honom tidigt hittar du honom. En dörr öppnas. När Gud stänger en dörr öppnar han en annan...
  • Allt i livet, varje väg du tar, har du tagit av en anledning, om du följer Guds vilja. Skriv det ner och följ vägen. Sedan en dag, läs den boken och spåra den vägen du tog. Förstå hur den första vägen ledde till ett gammalt sätt, en rak väg.
  • När du befinner dig, håll dig fast vid det tätt - Låt det inte glida bort - sluta inte tro. En dag kan du förstå kärnan att veta, Jag har ett syfte i livet, och om du fortfarande söker kan du hitta större syfte, kanske även när du minst förväntar dig det.
  • Ha tro. Blir inte trött i bra eller faller tillbaka. Tro, och du kommer aldrig vara ensam. Du behöver inte tro eller gå med i någon särskild religion för att ha tro på Gud.
  • Gå till en webbplats som berättar mer om ditt behov av Gud, och Börja Ett nytt liv med Gud idag.
  • Om kära dör, och du frågar "Varför?"... "Varför dog de?"... "Varför lämnade jag ensam?": Ge inte upp frågar. En anledning kan visas i tid. Fram till dess, kom ihåg att "...gå av tro och inte med syn" -- Tills Gud bestämmer dig är redo att höra svaret - bara lita på Gud.
  • Denna artikel gäller den personliga Gud och förutsätter din egen och Guds existens är nödvändig och målmedveten. Även om olika tron ​​bekänner olika åsikter om Gud, överskrider de våra idéer om något, oavsett om man eller kvinna: Gud är större än detta...
  • Många säger det "se är att tro", Men är det så med Gud? Om du säger "Jag är kristen." -- Men du tror inte på en verklig Gud, undersöker kristendomens mening och inser det Ditt förhållande till Gud finns genom att söka honom helhjärtat och acceptera honom genom tro. Jesus sa. "Om du har sett mig har du sett fadern."

    Gud påverkar, ingriper / stör (inte tvång), och intelligens bestämmer verkligheten, varför livet är gratis, logiskt (inte robotiskt), känsligt (inte numb). Den finjusterade designen gav intelligens, fysisk kontroll, sinnen och känslor - den pekar på organiserade, målmedvetna egenskaper (inte slumpmässigt) med konsekvenser och belöningar nu och senare.
  • Lär dig om personliga vittnesbörd från personer vars liv räddades eller förvandlades av sin tro på Gud.
  • Varningar

    Folk kommer att vara oense med dig många gånger, gör inte en stor sak ut ur det. Respektera andras religioner, tror de annorlunda än du gör. Det är för varje person att bestämma. Det är okej.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande