Hur man utvecklar en god morgonrutin före skolan (för tjejer)

När ditt larm går av kan din morgonrutin känna sig som en suddig. Oroa dig inte! Det finns massor av snabba, enkla sätt att få ut det mesta av din morgon innan skoldagen officiellt börjar. Vi har sammanställt några praktiska tips, tricks och andra enkla förslag som hjälper dig att sätta din bästa fot under hela veckan.

Steg

Metod 1 av 13:
Få din outfit redo natten innan.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 1
1. Kontrollera väderprognosen så att du kan välja lämpliga kläder. Håll dig varm i en långärmad tee och ett snyggt par skinny jeans, eller gå till ett breezy, dramatiskt utseende med din favorit tee och en maxi kjol. En tröja, shorts och fotledsstövlar kan vara en bra outfit om det inte är särskilt varmt eller kallt ute.
  • Du kan klä dig för kyligt väder med en solid topp och ett par mönstrade byxor, eller förbered dig för en varm prognos med en söt skiktad topp och några shorts.
Metod 2 av 13:
Packa din lunch före tid.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 2
1. Fyll din lunchlåda med näringsrika, välsmakande mat. Proteiner, hela korn, frukter och grönsaker är alla bra tillägg till din lunch. Du kan njuta av en kopp yoghurt, eller en smörgås med rågbröd. Lågfett granola, strängost, druvor, äppelskivor och älsklingar är alla fantastiska alternativ också.
  • Selleri pinnar, tortilla chips, avokado skivor och spår mix är andra bra val.
Metod 3 av 13:
Flytta ditt larm bort från din säng.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 3
1. Det är mycket svårare att snooze ditt larm när det är över rummet. När du är redo för sängen, flytta ditt larm motsatsen till ditt sovrum, eller någon plats där du faktiskt måste gå upp och stänga av larmet. Att komma ur sängen är den verkliga utmaningen - när du redan är upp och på den är det väldigt lättare att bli redo för skolan.
  • Gör ditt bästa för att vakna samtidigt varje dag. En stadig rutin hjälper dig att sova bättre och mer konsekvent.
Metod 4 av 13:
Gör din säng så fort du går upp.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 4
1. Tro det eller inte, vilket gör din säng kan öka ditt humör. Faktum är att vissa experter också tror att din säng hjälper till att förbättra din självkänsla. Strax efter att du klättrar ut ur sängen, släta dina lakan och sängkläder innan du gör något annat. Ser? Du har redan uppnått något under de första 5 minuterna av din dag!
  • Vissa undersökningar tyder på att människor som gör sina sängar faktiskt sova bättre, också.
Metod 5 av 13:
Hoppa i duschen.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 5
1. En cool dusch är ett bra sätt att väcka dig själv. Faktum är att experter är överens om att en cool dusch kan hjälpa dig att känna dig mer alert på morgonen. Om du föredrar duscha på natten, är det helt bra också.
Metod 6 av 13:
Docka upp ditt hår.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 6
1. Ta några minuter att borsta ditt hår och välj den perfekta frisyren. Överväga inte det här - det finns massor av super söt, lätt utseende du kan göra utan att spendera en timme framför spegeln. En enkel sida-sopad hästsvans är ett bra alternativ, eller du kan försöka fläta dina smällar eller glida på ett elegant huvudband.
  • Du kan vrida ditt hår upp i söta bullar, eller binda ditt hår i olika typer av flätor.
  • För ett enkelt utseende, bära ditt hår ner med några hårnålar.
Metod 7 av 13:
Gör din smink.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 7
1. Det finns massor av lätt smink ser du att du kan göra före skolan. Flick på lite eyeliner för a Gulligt kattögon utseende, eller lägg till en touch av rodna Att ge dina kinder lite extra färg. För ett djupare utseende, leka med metalliska ögonskuggor och glittrande eyeliner.
  • Använd naken smink för ett mer naturligt utseende.
  • Lägg till en pop av färg till ditt utseende med djärva läppstift nyanser.
Metod 8 av 13:
Ät en hälsosam frukost.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 8
1. En stor frukost ger dig mycket energi för skoldagen. Mellanmål på närande mat, som helkorn, protein och låg fetthalt. Frukt och grönsaker är andra näringsrika och läckra alternativ för din måltid. Piska upp en klassisk frukost, som fransk toast, äggröra eller en skål med spannmål, eller gå med något mer okonventionellt, som en frukt och grädde ostsmörgås.
  • En helkorns bagel eller engelsk muffin är ett annat bra alternativ.
  • Du kan också njuta av en frukt smoothie, eller en kopp yoghurt blandad med hackad frukt eller nötter.
  • En skål med havregryn, en Turkiet smörgås med lågfettig ost, eller en helvete pita med ett hårdkokt ägg och spenat är andra utmärkta val.
Metod 9 av 13:
Borsta och floss tänderna.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 9
1. Borsta med en fluoridrik tandkräm i 2 minuter. Regelbunden tandborstning håller tänderna rena och friska, och är lätt att passa in i din vanliga morgonrutin. Då, tandtråd mellan dina tänder för att få dina tänder extra rena.
Metod 10 av 13:
Dubbelkontroll att du har allt.
  1. Bild med titeln Utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 10
1. Skapa en kort checklista för att du ska vara packad och redo att gå. Har du din lunchbox eller lunchpengar? Fick dina böcker och läxor packade? Se till att allt är klart att gå, så du har inga obehagliga överraskningar under skoldagen.
Metod 11 av 13:
Praxis.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 11
1. Ta några minuter att fokusera på vad du är tacksam för. Försök att komma med minst 3 saker som du är väldigt glad och tacksam för, även om de inte är så stora. Du kan också skriva ner dessa positiva tankar i en tacksam tidskrift, om du vill. Att öva tacksamhet är ett bra sätt att börja din dag på en lycklig, uppmuntrande anteckning.
  • Du kanske säger, "Jag är tacksam för mina vänner," "Jag är glad att jag har ett tak över mitt huvud," eller "Jag är tacksam att det är nästan fredag."
Metod 12 av 13:
Skriv dagliga bekräftelser.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 12
1. Jot ner hur du vill ha din dag att gå. Har du några test eller projekt som kommer upp, eller kanske ett stort sportspel? Skriv ner hur du vill ha alla dessa saker att gå. Detta är ett bra sätt att vara positiv och fokuserad på allt som din dag har att erbjuda.
  • Du kan skriva, "Jag kommer att göra mitt allra bästa på mitt matteprov" eller "Dagens historiapresentation kommer att gå smidigt."
Metod 13 av 13:
Meditera om du har extra tid.
  1. Bild med titeln utveckla en god morgonrutin före skolan (för tjejer) Steg 13
1. Meditering i bara 15 minuter är ett utmärkt sätt att lindra stress. Fick ett stort test eller ett projekt som kommer upp? Meditation är vägen att gå. Försök följa med en guidad meditation, eller upprepa en lugnande mantra till dig själv. Någon form av meditation hjälper dig att känna dig centrerad, fredlig och mer självmedveten.
  • Kontrollera YouTube för att hitta några bra guidade meditationsvideor.
  • Det finns några bra meditationsappar där ute designad för en yngre publik. Kolla in apps som huvudutrymme, leende sinne och mindful befogenheter som hjälper dig att meditera.

Video

Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

Tips

Titta inte på din telefon rätt när du vaknar. Istället ge dig mycket tid att vakna och fokusera på dagen framåt. Dina texter och meddelanden kommer fortfarande att vara där när du kommer tillbaka!
Dela på det sociala nätverket:
Liknande