Hur man klarar av din pojkväns mamma

Förhållandena kommer förpackade med andra åtaganden bortom att älska och ta hand om din partner. Du måste också lära dig att komma överens med sina föräldrar. Kanske gick du och din pojkvän mamma på fel fot och du är desperat att göra ett bättre intryck. Eller du kan vara nervös om ett överhängande möte. Genom att visa respekt, bygga ett grundförhållande och hantera konflikter på lämpligt sätt, kommer du att komma överens innan du vet det.

Steg

Metod 1 av 3:
Visar respekt
  1. Bild med titeln Komma med din pojkvän
1. Hälsar henne med en acceptabel titel. Vissa mödrar är helt bra med att du ringer dem med sina förnamn - vissa är inte. Ta reda på din pojkväns mammas preferens och hålla fast vid det. Du skickar felmeddelandet genom att hälsa på henne med "det är så trevligt att träffa dig, Pam."Håll dig till" Mrs. Wilder "om hon inte föreslår något annat.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    2. Klä på lämpligt sätt. Vad du bär bör inte bety, men tyvärr gör det. Om din pojkvän mamma är väldigt konservativ, kan du förolämpa henne genom att ha på sig avslöjande kläder eller toppar med grafiska bilder eller ord. Du behöver inte gå ut och köpa en ny garderob, men ha något blygsamt när du träffas med henne åtminstone tills du blir bättre bekant.
  • Att klä sig på lämpligt sätt runt dina pojkväns föräldrar är ett tecken på respekt. Om du inte är säker på vad som är lämpligt, kolla med honom.
  • Ett bra val kan vara en enkel, blygsam klänning eller jeans och en fin tröja.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    3. Visa bra sätt. Ett annat sätt att visa respekt för din pojkväns mamma använder din manners. Svar med "snälla", "ja, fru" eller "nej, mamma."Säg" tack "för en inbjudan till middag. Stäng av telefonen under måltiden och erbjuda att hjälpa till med disken efteråt. Dessa små courtesies ger verkligen ett positivt intryck.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    4. Lyda hennes husregler. Du kommer att få problem med att vinna över din pojkvän mamma om du går ut ur din väg för att respektera henne. Om hon har kommunicerat (eller du hört från din pojkvän) om några riktlinjer som hon verkställer i sitt hushåll, var noga med att följa dem.
  • Till exempel, om hon stater "inget företag efter 11 pm," tvinga inte henne att sparka dig ut klockan 11:02. Säg dina farväl innan utegångsförbudet anländer.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    5. Respektera familjetid eller traditioner. Många familjer har speciella nätter bara för familjen. Om din pojkvän familj har en viss tradition, följer de inte att intrånga. Förvänta dig inte att bara för att du daterar honom att du är välkommen att gå med på familje traditioner. Om fredagskvällar är hans familjespelkvällar, gör planer med dina vänner eller spendera tid med din egen familj.
  • Hans mamma kommer att uppskatta att du tillåter honom att ha speciell tid bara med sin familj.
  • Metod 2 av 3:
    Bygga ett förhållande
    1. Bild med titeln Komma med din pojkvän
    1. Var dig själv. När det gäller att bygga ett förhållande med din pojkvän mamma, är det bästa sättet att hålla det riktigt. Det betyder inte att du är som om du gör hemma eller med dina egna vänner eller familj. Men låtsas inte vara någon du inte är. Dessutom kommer hon så småningom att spot inkonsekvenser och tro att du gömmer något.
    • De flesta uppskattar mycket äkthet. Visa din verkliga personlighet, även om du gör hemsk skämt eller gråter lätt. Det är bäst att de lär känna den verkliga personen som deras son är dating.
    • Undvik att vara ojämnt gratis. Ge några ärliga komplimanger om de är lämpliga, som att komplimangera måltiden om din pojkväns mamma kokta, men undvik att gusna eller över-the-top smickeri.
    • Det är en skillnad mellan att vara dig själv och vara oförskämd, kulturellt olämplig eller en överdelare. Om du har en naturligt ojämn eller över-the-top-personlighet, kanske du vill tona ner lite i deras närvaro. Avstå från att prata illa om andra eller skvaller.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    2. Fråga om hennes intressen. Folk älskar att prata om sig själva och deras intressen. En väl tidsfråga eller komplimang kan vara precis vad du behöver för att förbättra det obligationer du har med din pojkvän mamma. Använd hennes intressen som ett sätt att starta konversationer och lära känna henne bättre.
  • Till exempel, om hon tillbringade helgen shopping i staden, kanske du frågar, "Så, berätta för mig, fru. Charles, vilken försäljning föll du?"Om hon är en ivrig trädgårdsmästare, kanske du säger," Oh, Azaleas ser underbar, fru. Peterson."
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    3. Försök att spendera tid med sin en-mot-en. Din pojkvän mamma kommer att uppskatta att du försöker utveckla ett förhållande med henne, så försök att ansluta till sina lustar. Det betyder inte att du måste bli bästa vänner med sin mamma - ditt förhållande med henne borde bara vara nära om du och din pojkvän är allvarliga. Prata med din pojkvän och bestämma om du spenderar en-på-en gång med sin mamma är lämplig och något du vill ha.
  • Till exempel, om du gillar samma TV-show, kanske du säger, "Vill du komma ihop på fredag ​​för att titta på showen?"Du kan till och med erbjuda att ta henne till lunch en eftermiddag eller se en film tillsammans.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    4. Dela hur mycket du bryr dig om sin son. Även om du verkar stöta huvuden med din pojkvän mamma på nästan alla ämnen, har du två minst en sak gemensamt: Du är både galen om hennes son, rätt? Se till att hon vet hur mycket du bryr dig om honom, men också lugna henne att du inte försöker konkurrera om hans uppmärksamhet.
  • Du kanske något i linje med "fru. Jones, jag vet hur nära dig och Todd är. Du har ett bra förhållande och jag försöker inte komma in mellan det. Jag vill bara att du ska veta att jag verkligen bryr mig om Todd."
  • Visa också att du bryr dig om honom genom dina handlingar. Tala bra om honom framför sin familj, håll handen och skratta på sina skämt. Håll PDA till ett minimum, men.
  • Om du spenderar tid med din pojkvän mamma medan han inte är där, undvik klagomål om honom eller pratar om intima detaljer om ditt förhållande.
  • Metod 3 av 3:
    Hanteringskonflikt
    1. Bild med titeln kommunicera med din tonåring om sex steg 1
    1. Titta på konflikten från hennes synvinkel. Det här är en stor chans att visa din pojkvän mamma din mognad och empati. Tänk på orsaken till oenigheten och arbeta för att förstå varför din pojkvän mamma känner hur hon gör det. Detta hjälper dig att vara lugnare och sätta ihop medan du adresserar problemet.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    2. Be din pojkvän att gå in på dina vägnar. Om du och din pojkvän mamma kommer in i en oenighet är det bäst att låta honom prata med henne på dina vägnar. Han känner sin mamma bäst, och kan rallya henne att se saker på dig. Låt honom veta vad problemet är och se om han kan prata med sin mamma på dina vägnar.
  • Du kanske säger, "Jag tror inte att din mamma gillar mig. Kan du försöka prata med henne för mig? Kanske ordna oss alla att umgås så att hon kan lära känna mig bättre?"
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    3. Var artig men direkt. Om du råkar stöta huvuden med din pojkvän mamma, kom höger ut och ta itu med problemet på. Detta skyddar dig från att behöva tippa om att försöka undvika problemet senare. Använd din bästa bedömning, men syftar till att vara rätt och respektfull.
  • Till exempel gör hans mamma en oförskämd kommentar. Du kanske säger, "Jag kunde inte låta bli att känna spänning från dig tidigare. Sa jag eller gör något fel?"
  • Om det är klart, tycker hon inte om dig, du kanske säger, "Jag får den meningen att du inte gillar mig, vilket gör ont för att jag verkligen bryr mig om din son. För hans fördel, finns det ett sätt vi kan arbeta ut och vara civila?"
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    4
    Lyssna aktivt. Det värsta du kan göra är att agera som om du vet mer än hans mamma. Om hon pratar, ge henne full uppmärksamhet, även om vad hon säger är skadlig eller svår att höra. Försök att inte avbryta tills hon har fått sitt meddelande över.
  • Massor av människor har missförstånd eftersom de lyssnar på att svara istället för att lyssna på att förstå. Tänk verkligen på vad din pojkvän mamma säger. Är hon verkligen försökt att skada dig, eller ser hon bara efter sin sons välfärd?
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    5. Be om hennes råd från tid till annan. Om du är stumped på vad du ska få din pojkvän till sin födelsedag eller ha problem med att planera en överraskning för honom, fråga sin mamma för rekommendationer. Hon kommer gärna att hjälpa och kommer att njuta av känslan av att vara med i ditt förhållande.
  • Undvik att fråga din pojkvän mamma för råd om relationsproblem. Du lägger henne i ett besvärligt läge och hon kommer förmodligen inte att kunna ge dig en objektiv mening.
  • Bild med titeln Komma med din pojkvän
    6. Stå upp för dig själv, om det behövs. Om ditt datum mamma är extremt kontrollerande eller respektlöst för dig, kan du bara behöva stå upp för dig själv. Detta kan innebära att en gränser om hur du förväntar dig att behandlas eller ringa henne ut för oförskämt beteende.
  • Till exempel kanske du säger, "Jag kan inte hjälpa det att du inte gillar mig, fru. Rhodos, men jag förväntar mig att behandlas med respekt precis som jag gör. Vänligen ring mig inte längre. Jag heter Bretagne."
  • Bild med titeln Vård för ett barn medan du går på college steg 8
    7. Lär dig hur du hanterar stora problem om äktenskapet kan vara i din framtid. Det är särskilt viktigt att lösa långsiktiga konflikter om du tror att du och din pojkvän kan gifta sig, eftersom du blir en del av hans familj och kommer sannolikt att behöva se sin mamma oftare. Om det inte finns något sätt att lösa problemet, överväga försiktigt ditt förhållande med din pojkvän.
  • Se till att han kommer att stödja dig även om det betyder att vara oense med eller spendera mindre tid med sin mamma. Om han inte kan hålla med det, överväga ditt förhållande som helhet och vilka saker du kommer att kunna offra.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande