Hur man bestämmer könet av ditt barn i sims 3

Det är allt i titeln - och i allmänhet enkelt!

Steg

Metod 1 av 2:
Bli gravid
  1. Bild med titeln Bestäm könet av ditt barn i sims 3 steg 1
1. Woo-hoo (en sims favorit del av den här processen). För att få dina SIM-preggar måste ditt förhållande med fadern vara minst ett romantiskt intresse. Du måste använda romantiska socialer tills det står, "Sim En Think Sim B är extremt oemotståndlig". När du har fått till den här punkten är du redo. Se till att det finns en dubbelsäng någonstans i partiet de är på och klicka "Försök med baby" med fadern. Efter att Woo-Hoo är klar, lyssna nära - om du hör en liten musikalisk lullaby efter Woo-hoo, gratulerar din sims gravida! Om inte, fortsätt försöka.
  • Bild med titeln Bestäm könet av ditt barn i Sims 3 Steg 2
    2. Öka chanserna för ett visst kön. Gå till mataffären vid någon tidpunkt under graviditeten. Köp tre frukter, vattenmeloner för tjejer och äpplen för pojkar. Mer än tre kommer inte att öka dina chanser ytterligare.
  • Bild med titeln Bestäm könet av ditt barn i Sims 3 Steg 3
    3. Ät de tre frukterna. När som helst före arbetskraft och efter befruktning är okej. Obs! Frukten kommer inte alltid att resultera i att kön av barn, men de kommer att öka dina chanser avsevärt. Också, bakning av frukterna i mat att äta, ökar eller minskar inte dina chanser.
  • Metod 2 av 2:
    Att hitta barnets kön
    1. Bild med titeln Bestäm könet på din baby i Sims 3 Steg 4
    1. Hitta ett SIM som är högre än nivå 4 eller 5 i den medicinska karriären. Antingen flytta dem in i huset eller lägga till dem i den aktiva familjen. Välj sedan att spela som det Sim.
  • Bild med titeln Bestäm könet av ditt barn i Sims 3 Steg 5
    2. I vänliga interaktioner, välj Bestäm kön av baby. Simet visar en talbubbla och en bild av en bebis och en kvinnlig eller manlig tecken. Sedan i det övre högra hörnet kommer det att säga om din sim är att ha en tjej eller en pojke.
  • Tips

    Du kan inte bestämma könet av ditt barn, men istället kan du försöka få en pojke eller flickvän. Genom att äta fler äpplen, kommer du mer sannolikt att ha en pojke. Om du äter mer meloner, finns det fler chanser att en tjejflicka. Att äta fler äpplen kan också göra chanser att tvillingar / tripletter.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande