Hur man slår ghirahim i legend of zelda: skyward sword

Ghirahim kan befria sig irriterande att slå.Någonsin säga, "Attans! Omöjlig!" på en ghirahim kamp? Inte mer med den här guiden.

Steg

Del 1 av 3:
Första kampen
  1. Bild med titeln slå ghirahim i legenden av Zelda_ Skyward Sword Steg 1
1. Vänta på Ghirahim att ge ett långt tal om hur arg han är på Zelda. Börja sedan kampen. Rita ditt svärd och eventuella potioner du kan ha.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 2
    2. Lägg märke till hans glödande hand. Slå inte på det eller han tar ditt svärd och släng det på dig. Z-mål Ghirahim och sakta sänka ditt svärd. Då, piska det snabbt och slå honom.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 3
    3. Efter att ha gjort det flera gånger, kommer Ghirahim att dra ett svärd. Denna fas av slaget kan vara knepig, så steg ditt spel upp.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 4
    4. Vänta på Ghirahim att ordna knivar i luften i ett visst mönster. Gör ett snedstreck i det mönstret och några av knivarna kommer att återhämta sig på honom. (Eller du kan blockera med din sköld, men några av knivarna kan fortfarande slå dig.)
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 5
    5. Var redo för hans avgift. Ghirahim laddar ibland på dig på toppfart. Håll honom z-riktade och hoppa till sidan för att undvika honom i sista sekunden och slå honom. Han kommer så småningom att besegras.
  • Del 2 av 3:
    Andra kamp
    1. Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 6
    1. Nå slutet av brandreservatet, och vi ser vår gamla pal ghirahim igen. Han pratar mer, och delade sedan öppen svart rustning. Men lyckligtvis, med vårt nya drivna svärd, blir det lättare.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 7
    2. Vänta på att han ska framkalla knivar igen. Den här gången skyddar de honom, och om du blir för nära, kommer han att skjuta dem på dig. Den bästa strategin är att vänta på knivarna för att bilda en rak horisontell linje, och sedan göra en driven spin attack för att slå Ghirahim och knivarna. Du kan också slå motsatt sätt som knivarna bildar en linje i (e.g., Om Ghirahim har knivarna som börjar i högra hörnet och går ner till vänster diagonalt, tryck vice versa.).
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 8
    3. Gör dig redo för nästa fas. Ghirahim kommer att ilska, och konja inte en, men två svärd! Ghirahim tar ut på dig i sista kampen och använder samma strategi för att undvika och skada honom.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 9
    4. Var beredd på hans nya attack. Ghirahim hoppar in i luften och försvinner i en sekund, och hoppar sedan tillbaka. Stå stilla och vänta. Så snart du ser honom kommer ner, z-mål, backflip och sedan hoppa framåt och slash. Efter att ha gjort det några gånger, kommer du äntligen slå honom.
  • Del 3 av 3:
    Tredje kamp
    1. Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 10
    1. Förbered dig för den sista kampen. Så snart du slog Horde och komma till botten av de förseglade grunderna, kommer Ghirahim att konfrontera dig. Den här gången, som feg som han är, kommer han att skicka en folkmassa Bokoblins för att skada dig. Slå dem med ditt svärd bara (de dör i en träff) och gör dig redo att möta ghirahim för den tredje och sista tiden.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 11
    2. Titta på Ghirahims drag. Denna kamp är det enklaste men längst. Ghirahim blir helt svart och höja orange plattformar i himlen. Den här gången kommer Ghirahim långsamt att takt runt plattformarna, och ibland angriper dig. Han kommer att gruntas innan han träffar, så använd din sköld (den hylianska skölden kommer att stunka honom för den längsta) att stunka honom och slå sedan honom. Målet är att slå honom till plattformens kant och slå sedan av honom.
  • Bild med titeln slå ghirahim i legenden av zelda_ skyward svärd steg 12
    3. När han är knackat ner till nästa plattform, är Z-mål honom och gör ett dödligt slag. Slå honom av några fler plattformar, och du kommer att vara i mitten av de förseglade grunderna.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 13
    4. Slå honom av balans med skölden. Han kommer nu att ha ett stort svärd. Efter några farliga stunder kommer Ghirahim förbannar dig och börjar slåss med ännu mer skicklighet. Han ska göra avgiften och en rödaktig skyward strejk.
  • Bild med titeln Beat Ghirahim i Legend of Zelda_ Skyward Sword Steg 14
    5. Slå den tillbaka på honom som han slog den. När Ghirahim blockerar med sitt svärd, slå chinksna för att förstöra det och slå honom. Slutligen, på länge, kommer Ghirahim att besegras! Efter några cutscener kommer han att dö i händerna på Demise.
  • Tips

    Varningar

    När du kommer till botten av de förseglade grunderna, spara, eller du måste bekämpa horde igen om du dör kämpar ghirahim.
  • I den första kampen, om du är tillbaka Ghirahim mot väggen, kommer han att teleportera bakom dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande