Hur man annonserar ditt webbdesignverksamhet

Webbdesignindustrin är ett alltmer populärt karriärval, och konkurrensen kan vara hård i ditt område på grund av en hög volym frilansare i branschen. Oavsett om du är ägare till ett företag med flera anställda eller en ensam frilansare, lär du hur du annonserar ditt webbdesignverksamhet är avgörande för din framgång. Eftersom många frilans webbdesigners och företag marknaden lokalt och nationellt, om inte globalt, måste reklam webbdesign kontaktas allvarligt och kreativt för att nå ditt segment av marknaden.

Steg

Metod 1 av 2:
Annonsera din webbplats Uppkopplad
1. Annonsera online. Du kan använda betald reklam, gratis reklam, sociala medier, online kataloger och en mängd andra tekniker för att sprida ordet om ditt företag.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 01
    2. Arbeta på din egen hemsida. Webbplatser är viktiga för att alla företag ska ha som Internet fortsätter att dra i konsumenterna i nästan varje bransch, men eftersom webbplatser är ditt företag behöver ditt företag definitivt en. Hur du strukturerar din webbplats är upp till dig, men du borde ha ett tydligt fokus på vad din skicklighet är samtidigt som den informationspotentiella kunderna behöver. Din webbplats behöver inte inkludera dina priser, men det bör innehålla dina tjänster, exempel på tidigare arbete, kontaktuppgifter och stödja utbildningsinformation som om du deltog i ett webbdesignprogram av något slag.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 02
    3. Betala för onlineannonsering. Du kan annonsera listor på hög trafik webbplatser, eller göra en pay-per-campanj med de stora sökmotorerna. Betala för listor i företagskataloger för webbdesigners.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 03
    4. Bli aktiva i sociala medier och i andra online-samhällen. Det här är platser du kan hitta dina kunder. Facebook, Twitter, Foursquare och andra webbplatser för sociala nätverk ger dig en annan aveny att ansluta till både nuvarande och potentiella kunder samtidigt som de ger dem ett sätt att ansluta till och lära dig om dig innan, under och efter försäljningen. Bli aktiv på platser där du vet att din målmarknad är och i branschrelaterade samhällen att etablera dig som en expert.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 04
    5. Fokusera på sökmotoroptimering (SEO). Låt sökmotorerna göra något av arbetet för dig naturligt på alla timmar på dagen. Om du inte är bekant med SEO kan du antingen undersöka och prova din hand eller anställa någon som hjälper dig. Klienter vill veta att deras hemsida kommer att ses, så om du kan erbjuda SEO-tjänster till dina kunder, så har du mer värde.
  • Metod 2 av 2:
    Annonsera din webbplats Off-line
    1. Använd en mängd tillgängliga media. Du kan göra det via tidningsannonser, visitkort och flygningar, radio och / eller tv-fläckar, och genom generellt ansikte mot ansikte interaktion.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 05
    2. Delta i branschrelaterade konferenser. Detta får inte medföra fler kunder om inte några av deltagarna letar efter tjänster, men du kan hitta andra att nätverk med. Nätverk kan hjälpa dig att erbjuda mer till kunder eller kan hjälpa dig att hantera E en högre kundvolym. Branschkonferenser har också värdefull information för att hålla dig ovanpå de senaste trenderna och tekniken på fältet, så att du kan ge mer värde till kunder.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 06
    3. Läs branschrelaterade tidskrifter. En av tidningarna är webbplatsmagasin, vilket är en gratis och betald utgåva och erbjuder värdefull information till designers och andra som driver online-företag. Tidningen erbjuder också annonsfläckar, och eftersom det riktar sig till internet marknadsförare och andra online-proffs, kan reklam webbdesigntjänster det visa sig lönsamt.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 07
    4. Nå ut till småföretag i ditt område. Föreslå att du hjälper varandra. Erbjuda att hjälpa dem att växa sin verksamhet om de använder dina tjänster. Erbjuda dem ett gratis samråd för att visa dem där de kan förbättra och hur du kan hjälpa till.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 08
    5. Skriv ut fliers och visitkort. Passera ut på lokala evenemang som du deltar, så länge du får göra det. Hängflyer upp på lokala företag med tillstånd. Lämna visitkort med andra lokala företag. Alltid ha dessa till hands, så om du slår på en konversation med någon medan du är borta från ditt kontor, är din kontaktinformation lätt tillgänglig för att lämna ut.
  • Bild med titeln Annonsera ditt webbdesign Business Steg 09
    6. Kör ett klient hänvisning incitamentsprogram både online och av. Reklam och marknadsföring går hand i hand. Genom att marknadsföra ett webbdesignsverksamhet till befintliga kunder och erbjuda ett incitament för dem för att få fler kunder, har du ett reklamteam som arbetar för dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande