Hur man lägger till ditt företag till gps

Globala positioneringssystem (GPS) blir ett stort marknadsföringsverktyg för företag. Genom att lägga till ditt företag som en plats av intresse (POI) i GPS-kartläggnings kataloger, kan kunderna hitta dig i sin bil, på sin telefon och online. För att ta reda på hur du lägger till ditt företag till GPS gratis, logga bara på kartläggningsbolagens webbplatser och ange din POI.

  1. Bild med titeln Lägg till ditt företag till GPS Steg 1
1. Rapportera ditt företag till stora kartläggningsföretag. Det finns flera stora kartläggningsföretag från vilka GPS-tillverkare drar information. Ange ditt företag med dem alla, eftersom vissa GPS-enheter använder olika databaser.
  • Bild med titeln Lägg till ditt företag till GPS Steg 2
    2. Samla din företagsinformation. Den minsta information som krävs är ett företagsnamn, adress och telefonnummer. Vissa kartläggningssidor tillåter dig att ladda upp foton och videoklipp också.
  • Bild med titeln Lägg till ditt företag till GPS Steg 3
    3. Få webbadresser till varje kartläggningsföretag. De stora kartläggningsbolagen från vilka GPS-tillverkare drar information är NavTEQ, Tele Atlas, Express uppdatering av Info USA och Google Maps. Använd nyckelord "Lägg till POI" och namn för att hitta inlämningssida för varje kartläggningsföretag. Till exempel, "Navteq lägg till poi."
  • Bild med titeln Lägg till ditt företag till GPS Steg 4
    4. Rapportera ditt företag till alla de stora kartläggningsbolagen. Vissa GPS-enheter använder olika databaser, så att du lägger till ditt företag till varje på, hjälper till att se till att det blir en POI på GPS.
  • Leta efter ADD POI eller redigera POI-länken på varje webbplats. Du kan också se en räntebox, klicka på det.På Navteq, leta efter "Plats av intresse saknas."
  • Ange din företagsadress och slå "Sök." Kontrollera kartan som tycks se till att platsen är korrekt.Om inte, dra indikatorn till din exakta plats.
  • Lägg till dig informationsinformation. Webbplatsen visar en skärm som visar den företagsinformation du just har lagt till som en GPS-punkt av intresse.
  • Bild med titeln Lägg till ditt företag till GPS Steg 5
    5. Verifiera din information och skicka in.
  • Bild med titeln Lägg till ditt företag till GPS Steg 6
    6. Få bekräftelse. Vissa företag kommer att ge dig automatisk bekräftelse på nätet inom några sekunder. Andra har en process. För snabb uppdatering måste du svara på ett mail för att slutföra din lista. Google Maps skickar dig ett vykort inom 2-3 veckor. Du kommer att få ett PIN-nummer och information om hur du slutför din inlämning.
  • Tips

    Om du har ett företag med flera listor, erbjuder både Navteq Direct Access och ContentLink av teleatlasupplänkningar för flera platser.
  • På Google Maps kan du bara lista ett företag som motsvarar den IP-adress som du anger informationen. Så för multinationella företag måste en person från landet i varje butik plats att lista platsen separat om dina företag använder online-inlämningsmetoden. Kontakta Google Maps via e-post för flera internationella listor.
  • Varningar

    Det finns flera webbplatser online som laddas för att lista ditt företag. De stora kartläggningsbolagen tar inte ut, så om det finns en avgift i samband med notering, sök på annat håll.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande