Hur man skapar en bakningsstation i ditt kök

Ett dedikerat bakområde kan göra bakning enklare och roligare. Du behöver inte dra ingredienser och förnödenheter från hela köket eftersom allt är där. För att skapa en bakningsstation måste du först tänka på logistiken i var det kommer att gå och vad du ska göra för att skapa det. Då måste du lagra området med de verktyg och ingredienser du behöver för att komma igång bakning.

Steg

Metod 1 av 3:
Med tanke på logistiken
  1. Bild med titeln Skapa en bakstation i ditt kök Steg 1
1. Få rätt höjd. För en bakningsstation, som har arbetsområdet under mothöjden kan vara till hjälp, eftersom det kan hjälpa dig att få rätt hävstång när du rullar och skär bakverk. Om du inte kan ha ett lägre arbetsområde, försök att lägga till en liten, robust steg avföring till området, så du kan öka dig själv.
  • Generellt är en bra höjd mellan 30 tum och 36 tum från golvet, men det kan skilja sig beroende på hur lång du är.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 2
    2. Tänk på hur mycket utrymme du behöver. När du tänker på ett bakningsområde, ta ut alla dina bakverk. Du kan inte utforma ett utrymme tills du vet exakt hur mycket utrymme du behöver för att lagra allt. Att ha den visuella kan hjälpa dig att bestämma storleken på din bakstation.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 3
    3. Placera den nära ugnen. Eftersom bakverk är kokta i ugnen är det bäst att sätta din bakstation nära ugnen om möjligt. Att hitta den nära ugnen gör det lättare att överföra varorna före och efter att de är bakade, vilket minskar chansen att missa.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 4
    4. Prova det i ett mindre använt utrymme. Ett annat alternativ är att sätta ditt bakområde ur vägen, så att det inte skapar en röra i huvuddelen av ditt kök. Till exempel, vissa människor med ett stort skafferi inrättar ett bakområde där, så att det är ur vägen.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 5
    5. Tänk på ytan. Ett platt, marmorområde gör en idealisk plats att rulla bakverk. Även om du inte har marmorbänkskivor, överväga att lägga till ett marmorområde för dina bakverk. Om det är för dyrt, överväg att lägga till andra alternativ, till exempel en matta som är utformad för att rulla ut bakverk.
  • Marmor är ett bra val eftersom det är en hård yta, bra för rullande. Det är också mycket rengörbart, och det är coolt, vilket är bra för att arbeta med degs.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 6
    6. Glöm inte lagring. Du behöver självklart diskutrymme för ett bakområde, men lagringsområdet är lika viktigt. Du kommer att behöva utrymme för att lagra dina bakplattor. Medan vissa saker, som ingrediensbehållare, kan stanna på disken, vill du inte ha allt ute på disken. Ägna lite skåputrymme till din bakstation.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 7
    7. Prova en rörlig vagn. Ett alternativ att hålla allt tillsammans där du behöver det är att använda en liten rullande vagn med förvaring. Du kan flytta det enkelt runt köket, så du kan få det var du behöver det. På det sättet behöver du inte samla och flytta dina leveranser en efter en.
  • Denna typ av vagn kan tuckas ut ur vägen när du inte använder den, vilket gör det bekvämt.
  • Metod 2 av 3:
    Stocking det med de verktyg du behöver
    1. Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 8
    1. Lägg till redskap. Om du skapar ett bakningsområde, vill du ha redskap som är dedikerade till att baka som bor i detta område. På det sättet slösar du inte upp tid att gräva ut dem varje gång du vill baka. Du behöver saker som skedar för omröring, spatler för att ta bort kakor och rullpinnar för att rulla ut deg.
    • Glöm inte några skarpa knivar, liksom extras som cookie och kexskärare.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 9
    2. Ha dina blandnings- och mätverktyg redo. Du behöver också saker som att blanda skålar, mäta koppar och mäta skedar. Det kan vara praktiskt att ha några små skålar till hands för att hålla ingredienser innan du lägger till dem i degen.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 10
    3. Håll bakpannorna i detta område. Medan du kan bli frestad att hålla alla kokkärl i ditt kök på ett ställe, överväga att hålla dina huvudsakliga pannor och pajpannor i ditt bakområde. På det sättet kan du nå upp eller ner och ta det du behöver. Du bör också ha kyla rack i detta område.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 11
    4. Inkludera en kraftremsa. Bakning kräver ofta användningen av elektriska prylar, gadgets som måste vara inkopplade. Du kanske till exempel kan använda en stativblandare eller en matprocessor medan du bakar. Att lägga till en strömbrytare ger dig de extraproppar du behöver.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 12
    5. Ha dina apparater till hands. Små apparater, som handblandare, är lätta att lägga undan. Stora apparater, som stativblandare och livsmedelsprocessorer, poserar lite mer av en utmaning, eftersom de kan vara tunga och besvärliga att flytta. Vissa kök använder skjutvånor i skåp, vilket gör det enkelt att glida dem bort när de inte används. Andra har hissar som sträcker sig från nedre skåp. Alternativt kan du använda ett vackert trasa eller få en designerstativblandare och lämna den på full skärm om du har diskutrymme.
  • Metod 3 av 3:
    Hålla ingredienser praktiskt
    1. Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 13
    1. Ta reda på vad du behöver. Gör en lista över dina mest använda recept, och sedan tänka på de ingredienser du behöver för de recepten. Ta ut dina bakmaterial, och kolla efter vad du redan har. Du har förmodligen redan mjöl, socker och vanilj, men du får inte ha ingredienser som majsmjöl, majsstärkelse, jäst, brunt socker och majssirap, som är vanliga i vissa recept.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 14
    2. Få behållare att organisera dina vanliga ingredienser. Du har nog sett en uppställning av behållare för att hålla gemensamma ingredienser. Du behöver inte få en ganska matchande uppsättning, men att ha en kapsel för varje ingrediens är viktig. Du behöver en för mjöl, en för varje typ av socker du använder, och mindre behållare för saker som kryddor, salt, bakpulver och bakpulver.
  • Se till att varje behållare är märkt så att du inte behöver öppna den för att ta reda på vad det är.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 15
    3. Hålla det organiserat. Om din bakverkstation lagring är en jumble av flaskor och behållare, kommer du aldrig veta vad du har till hands och vad du behöver få. Det är så du hamnar med flera väskor med brunt socker, till exempel. Ha en plats och behållare för varje ingrediens du använder och organisera dem med hur du använder dem.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 16
    4. Göra det till ett exklusivt område för bakning ingredienser. Om du börjar lägga till i andra föremål, som slumpmässiga hushållsartiklar eller andra köksartiklar, kommer allt att vara rörigt, och du kommer inte att kunna hitta det du behöver. Se till att din bakstation är bara för att baka saker, även om det bara är ett litet område.
  • Bild med titeln Skapa en bakningsstation i ditt kök Steg 17
    5. Dela ingredienser om det behövs. Det är, om du använder vissa föremål i både bakning och matlagning, överväga att ha dem i båda områdena. Som rymmer ingredienser som kanel, muskotnöt och ingefära, men det är också sant för saker som omrörande skedar och visp.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande