Hur man lägger till en armatur till en figur i mixer

Att lägga till en armatur i mixer kan vara svårt, men snart kan det bli lätt att göra. Denna artikel förutsätter att läsaren känner till grunderna i blendergränssnittet och har arbetat med programmet under en tid.

Steg

  1. Bild med titeln Lägg en ankar i en figur i blender steg 1
1. Välj vart du vill att armaturen börjar vara med ankarpunkten. Med knapparna Tangentbord, 1, 3 och 7 växlar du mellan X-axeln, Y-axeln och Z-axeln.
  • Bild med titeln Lägg en ankar i en figur i blender steg 2
    2. Välj vart du vill att armaturen ska vara. Gå till den övre fältet och välj "Lägg till > Armatur" Du måste fitta med toppen av armaturen för att få det där du vill ha det. Försök sätta det på Figurens bröstkorg, medan armaturens ursprungliga punkt är i figurens mage.
  • Bild med titeln Lägg en ankar i en figur i blender steg 3
    3. Förlänga armaturens poäng genom att välja en punkt och förlänga den med E-tangenten. Detta kommer att kopiera den valda punkten och flytta den med musen tills du klickar på.
  • Bild med titeln Lägg en armatur till en figur i blender steg 4
    4. Högerklicka på din figur. När du har gjort resten av "ben" Struktur, välj din figur genom att högerklicka på den. Gå ner till bottenfältet och lägg till en armaturmodifierare och i OB. fält, skriv armatur.
  • Bild med titeln Lägg en ankar i en figur i blender steg 5
    5. Kuvert din rigging. Välj din armaturstruktur och byt alternativet för benvisning från oktaedron till kuvert. Välj nu figurens huvudarmatur och tryck på S-tangenten. Dra musen bort tills den gula bollen kuverar hela huvudet. Fortsätt att göra detta tills hela riggningen är kuvert."De lila benen kan också förstoras.
  • Bild med titeln Lägg en ankar i en figur i blender steg 6
    6. Inse att hela din struktur ska kunna flyttas i posera läge. Välj bara en armaturpunkt och flytta den med flyttverktyget och huvudet, armen eller ögonstången ska röra sig också.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Saker du behöver

    • Tangentbord med ett knappsats
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande