Hur man betalar in effektivt

Fundraising är en gammal handling. I Förenta staterna revolutionerade industriella pionjärer i början av 1900-talet hur idealen har väckt medel som ledde till att regeringens förordning om fonddonationer.Dessa dagar tar fundraising många former för många orsaker och / eller produkter. Från en bakgård Lemonade står till nationella middagar har människor hittat sätt att samla in pengar för många olika orsaker.

Steg

Metod 1 av 4:
Att veta din produkt
  1. Bild med titeln Vinn ett lokalt val Steg 9
1. Använd din egen produkt eller tillbaka din egen orsak. Lär känna vad du är fundraising eller sälja. Om det är en orsak, ha erfarenhet i sin förespråkare så att du bättre kan skräddarsy din tonhöjd. Om det är en produkt, använd den för att samla personlig inblick i dess inre verkningar.
  • Bild med titeln Vinn ett lokalt val Steg 7
    2. Vara säker på din produkt eller orsak. Innan du kan fundraise för det, måste du vara 100% bakom din produkt eller orsak. Människor är mer benägna att lita på någon som är äkta om vad han / hon säljer.
  • Att vara säker kräver omfattande kunskaper om vad du försöker att fundraise för.
  • Att vara säker kräver en förtrogenhet med allmänhet och / eller arbetar med potentiella givare / kunder.
  • Bild med titeln Vinn ett lokalt val Steg 5
    3. Få feedback från en mindre publik, först. Innan du försöker en större marknad, försök att prata med ett mindre lag först. Du kan träffas med andra medlemmar i samhället du är involverad i att prata om nyckelpunkterna i dina insamlingsplaner.
  • Du kan brainstorma idéer för taler.
  • Du kan prata om sätt att du kanske kan fundraise (Raffle, Bake Sale, Auktion, etc.)
  • Du kan diskutera potentiella svaga punkter i din produkt eller orsak.
  • Du kan utöva offentliga talkunskaper eller skriva färdigheter (som broschyrer eller annat kampanjmaterial).
  • Bild med titeln Bli en redaktör Steg 13
    4. Forskningskonkurrentinformation. Innan du går in i det offentliga ögat med din insamling, forskning som konkurrenter gör och hur de har kontaktat fundraising.
  • Om du till exempel är en jordbruksvård på en viss typ av produktion, kan du överväga att läsa en webbplats för en annan jordbruksvinst. Detta hjälper dig att få idéer från en liknande marknad, men bidra till att minimera plagiering eller fundraising till en översättad marknad.
  • Metod 2 av 4:
    Att veta din marknad och publik
    1. Bild med titeln Ansök om småföretagsbidrag för kvinnor Steg 4
    1. Forskning Informationen som offentligt tillhandahålls. Att veta din publik är en grundläggande nyckel till framgång i fundraising, affärer och offentligt talande. Det finns redan en mängd information som finns på produkter och företagsundersökning Denna information kan ge väsentlig bakgrundsforskning som produktrapporter, årlig vinst, kunddemografisk mm.
    • Ofta kan du hitta nationella marknadsrapporter online under specifika marknadsdemografi. Till exempel, i USA, kan du se jordbruksmarknadsrapporter under Förenta staternas avdelning för jordbrukswebbplats.
    • Icke-vinstdrivande organisation måste offentliggöra (åtminstone i Förenta staterna) en årsrapport som står för sina årliga utgifter och resultat. Dessa måste offentliggöras för att organisationen ska kunna behålla sin 501C3 ideella status.
    • Du kan också ta reda på en mängd information på organisationskonferenser, mässor eller utställningar.
  • Bildbeteckningen Ansök om småföretagsbidrag för kvinnor Steg 5
    2. Gör direkt kundforskning. Innan du funderar, gör du direkt kundforskning för att ta reda på vilka kunder som tänker på din produkt eller orsak. Denna information hjälper inte bara dig att anpassa ditt meddelande, orsaka eller produkt, men också att ge stor kvantitativ statistisk information.
  • Du kan anställa en direkt marknadsforskare som konsult för att undersöka din kundbas. Dessa konsulter har kunskapen att direkt samla information.
  • Du kan publicera en undersökning online med sociala medier för att polla dina kunder.
  • Du kan maila dina kunder för att samla information.
  • Du kan spåra allt som kan spelas in för att analysera för klient / kunddata. Detta kan innehålla närvaro, försäljning, sidvisningar, sidklick, sociala medier, etc.
  • Bild med titeln Bli en redaktör Steg 3
    3. Borsta upp på generationens etiketter. Språk är mycket kraftfullt och väldigt flytande. I marknadsföring kan en kundbas med olika generationella etiketter. Att veta dessa etiketter, och deras skillnader, kan vara ett kraftfullt marknadsföringsverktyg.
  • Gen 1 eller Gen Z - Det här är "Internet" -generationen, och är kända som barnen från de yngsta babyboomersna. De är mer tekniskt benägna än någon annan grupp.
  • Gen Y - Denna generation kan också vara känd som årtusenden eller "echo-boomers."De är barnens barnboende. Studier har visat att denna generation är mindre benägna att spendera pengar, och mer benägna att stanna hemma.
  • Gen x - Denna generation föddes mellan 1965-1975. Forskning visar att de kommer in i sina "toppköpsår", där dessa medlemmar har den mest disponibla inkomsten.
  • Boomers - Boomers, eller babyboomers, är generationen strax efter andra världskriget. Det är tänkt att det finns 76.4 baby boomers i USA. Denna stora demografiska visar sig vara mer välbärgade än den generation som föregår dem.
  • Den största generationen - den här minskande generationen utgör de som är födda mellan 1909-1945. Från en marknadsföringssynpunkt har dessa medlemmar sett en stor historia av marknadsföring, fundraising och reklam.
  • Metod 3 av 4:
    Att veta dina nummer
    1. Bild med titeln Köp ett hem med IRA Pengar Steg 6
    1. Vet hur mycket pengar du behöver. Så härligt som det skulle vara att ha en obegränsad budget, se till att du känner till din organisations pengarmål innan du planerar en fundraiser. Detta hjälper dig att bättre planera på vilken typ av fundraising du behöver göra.
  • Bild med titeln vara söt och smart som en college tjej steg 3
    2. Uppsatta mål. Att locka människor att ge till din sak, ställa in specifika målmängder och klargöra vad pengarna kommer att spenderas på. Till exempel, om du presenterar dina mål, ange något som:
  • "Vi är här i kväll för att höja $ 100.000 för Johns medicinska räkningar. John tillbringade två veckor i ICU och kunde använda vår hjälp."
  • Om du inte känner till ett visst belopp, försök och vara specifik med hur pengarna kommer att spenderas. "Alla intäkter från den här auktionen kommer att gå till att bygga ett nytt tak för vår lokala skola."
  • Bilden med titeln Få en Ph.D. I fysik steg 2
    3. Vara realistisk i vad du frågar. Förvänta dig inte en person att finansiera hela din kampanj. Tänk istället din publik och vad de sannolikt kommer att spendera. Genom att tänka på det genomsnittliga beloppet kommer dina givare att spendera, du kommer att ha en mer realistisk förväntan om hur mycket pengar du kommer att höja under en händelse.
  • Metod 4 av 4:
    Att veta din tonhöjd
    1. Bild med titeln Få en fastighetslicens i Virginia Steg 11
    1. Bedöm olika insamlingshändelser. Det finns hundratals sätt du kan samla in pengar för en orsak, från en baka försäljning till en $ 100-a-platta gala. Du måste överväga några av följande innan du är värd för en händelse:
    • Hur mycket du tänker höja - tänka på varför du ökar pengar. Om det är ett belopp du kan göra genom att fråga General Community, överväga en biltvätt, baka försäljning eller sälja godis. Du kan involvera yngre samhällsmedlemmar att delta i denna insamling, men notera att detta förmodligen inte kommer att höja en miljon dollar.
    • Vem du ber att donera - överväga vilken typ av människor du ber att donera. Om du är en lokal politiker som frågar affärsmän att donera, kommer du förmodligen att öka mer pengar än en lokal community club. Om du vill fundraise runt mer välbärgade individer, överväga en formell middag eller fest.
    • Vem kommer att vara inblandad - den typ av fundraising du kommer att göra kan bero på vem som är inblandad. Om du försöker samla in pengar för en skolaktivitet, kanske du vill planera en händelse där barn, tonåringar och vuxna kan vara inblandade.
    Expertips
    Direktlättnad

    Direktlättnad

    Humanitärt biståndsorganisationsdirect Relief är en prisbelönt humanitär biståndsorganisation, aktiv i alla 50 stater och mer än 80 länder. De fokuserar på att hjälpa människor som påverkas av nödsituationer och naturkatastrofer. Direktlättnad har varit högt rankad av välgörenhet Navigator, Guidestar och Centrum för High Impact Philanthropy vid University of Pennsylvania, för deras effektivitet, effektivitet och öppenhet.
    Direktlättnad
    Direktlättnad
    Humanitärt biståndsorganisation

    Gör din forskning innan du väljer en plattform. Direkt lättnad, en humanitär biståndsorganisation, säger: "Var noga med att kontrollera det fina trycket när du donerar via en elektronisk plattform, eftersom Det kan vara dolda avgifter. I allmänhet, om du donerar till en organisation via sin officiella hemsida, går cirka två till tre procent av den donationen som kreditkortsavgifter. Vissa externa donationsplatser har ännu högre avgifter som kan nå upp till tio procent, även om andra gillar Facebook och PayPal ger fond avstår alla avgifter för donationer till välgörenhetsorganisationer, Så det är viktigt att göra din forskning."

  • Bild med titeln Stoppa avskärmningsförfaranden Steg 5
    2. Öva och planera. Fundraising tar mycket arbete och planering. Om du planerar en händelse, se till att du ger dig riklig tid och resurser att planera före den faktiska händelsen. Överväga:
  • Vill du boka en plats? Hur många människor förväntar du dig att dyka upp?
  • Kommer du att servera mat och / eller dricka? Behöver du ett lokalt tillstånd för detta?
  • Ska du spela musik? Ska du boka ett band, DJ eller sångare?
  • Kommer dina eller andra att tala vid denna händelse? Vilken ton vill du ställa in för detta? Vill du ha en formell talare eller en rolig?
  • Vilken typ av klädkod ska de planera händelsen slitage? Vad förväntar du dig att givarna / klienterna ska bära?
  • Vilken typ av annonser kommer du tillåta? Kommer du att lämna ut flygblad? Ska du göra broschyrer? Kommer du visa en video eller en bildspel för att marknadsföra ditt arbete?
  • Hur kommer du att erkänna dina givare? Kommer du att skicka ut personliga tackkort?
  • Bild med titeln Utveckla kommersiell fastighetssteg 12
    3. Få andra inblandade. Om du är fundraising för en händelse, få likasinnade personer som är involverade! Det är lättare att marknadsföra din orsak eller produkt när du har andra att tro på samma sak. Fråga vänner, familj, anställda, grannar, etc. som hjälper dig i dina ansträngningar.
  • Bild med titeln Utveckla kommersiell fastighetssteg 11
    4. Tack dina givare. Det viktigaste steget till fundraising är att se till att alla är lyckliga. Tack alltid dina givare och alla som är involverade i projektet. Detta kommer att bidra till att etablera vänskap och potentiella framtida givare för ytterligare orsaker.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande