Hur man donerar på fliken för en orsak (chrome extension)

Fliken för en sak är en kromförlängning som låter dig donera till välgörenhet direkt från krom. Om du är en kromanvändare och som donera till välgörenhet är det här artikeln för dig!

Steg

  1. Bild med titeln googlechrometextion.jpg
1. Öppna en ny flik på Chrome. Du kan bara donera om du öppnar en flik. Öppna flikar ger dig också hjärtan, och du kan använda hjärtan för att donera. Du kan inte donera med 0 hjärtan. Du behöver fortfarande öppna en flik om du har hjärtan eftersom fler hjärtan = bra, och du öppnar förmodligen en webbplats på den fliken som din webbläsare automatiskt öppnas, och du kan inte donera utan den nya fliksidan.
  • Bild med titeln Step1butwithanarrow.jpg
    2. Klicka på knappen längst upp till höger. Detta ger en meny som har alternativ, inklusive doneringalternativet. Du kan också klicka på hjärtknappen. Hjärtknappen ger en meny med bara saker som är relaterade till hjärtan, medan den vanliga menyknappen har alla inställningar / alternativ.
  • Bild titled ClickTheNateButton.jpg
    3. Klicka på "Donera hjärtan." Detta kommer att ta upp en meny med några, men inte alla välgörenhetsorganisationer. Du kan donera till någon välgörenhet du vill donera till det är på listan.
  • Bild med titled Donations.jpg
    4. Klicka på Donate-knappen på den välgörenhet du vill donera till. Du kan donera ditt nuvarande antal hjärtan, eller ett visst nummer. Om du donerar en viss mängd, har du fortfarande några hjärtan kvar.
  • Bild med titeln ClickTheNeButton.jpg
    5. Klick "Gjort." De "Gjort" knappen bekräftar att du donerade, och du måste klicka på den för att komma ut ur popupen. När du klickat, skickas donationen till välgörenheten. Bra jobbat! Du donerade framgångsrikt med fliken för en orsak till Chrome.
  • Tips

    Om du vill donera mycket och massor av hjärtan, försök använda en länk till din flik för ett orsakskonto. Du får 350 hjärtan om den person du skickar länken för att få förlängningen genom att klicka på länken.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande