Hur man är en leverantör vid en konvention

Så du har en produkt - eller en orsak - att sälja.Du vill gå ut och träffa folket, i alla sina stora, höga, högtrafikhjälp och rekrytera nya kunder eller aktivister!Den goda nyheten är att det finns en idiotsäker metod för att få resultat vid ett bord...Det är lätt, det är kul, och det kommer att få dig att må bra!Den dåliga nyheten är, det är inte det "sitta still och stirra på människor" Metod du lärde dig i din college frat. Kom igång på steg nummer ett med att vara en leverantör vid en konvention.

  1. Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 1
1. Var redo.Det betyder tre saker:
  • Har något attraktivt att rita människor till ditt bord. Detta kan vara ett smart / chockerande / attraktivt tecken, en stor bild eller stor, djärv text. Affischer och tri-faldiga bitar av affischbräda är mycket vanliga. Detta är faktiskt den minst viktiga delen av att komma beredd - men det hjälper verkligen!
  • Vet vad du ska säga i förväg. Om du fyller på din "rap" (Hisstal) på plats, folk kommer att vara förvirrade och de betalar dig inte mycket uppmärksamhet.
  • Har något sätt att spela in namn och kontaktinformation för alla som slutar med. Ditt mål är att rekrytera, så se till att du inte tar någons ord för det - du måste ha ett sätt att följa upp. Fodrad papper kommer att fungera, även om ett mer standard anmälningsblad med linjer är trevligt. Har alltid pennor. Du kan begära visitkort om du är på en professionell konvention och inte en händelse som deltar av allmänheten.
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 2
    2. Vet varför du är där: För att få namn på din sida.Vissa människor kommer att berätta för dig att helt enkelt gå till en konvention till "Få företagets namn / orsaka där ute" är tillräckligt.Detta är rent, unadulterated bs.Om du spenderar (vanligtvis hundratals) din organisations ekonomi för ett utrymme, och sedan sitter där - du slösar bort tid och resurser, inte minst din egen.
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 3
    3. Stå framför bordet. Sitt inte. Stå inte bakom och luta dig över. Stå framför, där du kan stoppa människor eller följa dem utan att känna sig besvärliga, och där du kan hålla energiserad och på tårna. Detta är en vänlig kontakt sport, och du borde vara limber. Du kanske gillar att dansa (dåligt) för att hålla din energi och modig upp. Gör vad som helst för dig!
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 4
    4. Chatta med leverantörerna runt dig - och sedan sälja dem.De kommer förmodligen att sitta still och uttråkad, och du kommer att lysa upp sin dag.Medan du chattar, slå dem med din rap! Du kanske gillar att cirkla rummet och registrera alla leverantörer först.De är sympatiska, de kan inte flytta, och det är bra att få dig igång.
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 5
    5. Ha en gripslinje. Du behöver en "gripslinje" att locka människor så att du kan göra din rap. Grab Lines är precis vad de låter som - de fångar din uppmärksamhet."Kolla in ett räntefri kreditkort!" och "Hej, jag behöver din hjälp för att spara masstransit i Detroit" är båda goda gripslinjer. De kräver - istället för att be om - personens uppmärksamhet, samtidigt som det gör det på ett artigt, optimalt sätt! En dålig gripslinje skulle vara hela din rap... eller en blygsam, "Hej, du har en sekund?" Ställ aldrig en fråga som din kund kan svara "Nej."
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 6
    6. Säg din gripslinje om och om igen, och sluta inte tills någon slutar vid ditt bord.Om det är möjligt att säga det till varje person, gör det.Om det är mer naturligt att säga det till varje tredje person, gör det.Bara se till att det inte finns någon paus mellan en person och nästa. Låter självsäker istället för desperat. Närma sig varje ny person som om de är din första, men sluta inte. Det är inte besvärligt att närma sig två personer i rad. Det är besvärligt att bli avvisad, sluta, och inte kunna börja igen i tio minuter. Kom bara ihåg det är ett nummer spel! De flesta kommer att säga nej eller ignorera dig. Varje tionde person kommer att sluta (ännu mer kommer att sluta när du blir mer självsäker), och att en av tio personer är vad du behöver för att slå ditt mål!
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 7
    7. Ange ett numeriskt mål och se till att du slår den.Låt dig inte säga "Vad jag än får är isbildning på kakan."Som lämnar dig unmotivated och lethargic.Bryta den ner i timmar, som i "Jag är här i fem timmar, jag behöver hundra personer - det är tjugo personer per timme."
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 8
    8. "Rap" för framgång. Rap är den viktigaste faktorn för att få namn på sidan - inte "kvalitet" av publiken, inte apati, och inte din personliga karisma. Inte ens kvaliteten på din produkt är lika viktig! Allt kommer ner till vad du säger - människor är mycket förutsägbara varelser och de svarar på förutsägbara saker. Det finns en lätt formel för ett övertygande tal - lära det, träna det och använda det för att lyckas!Det går:
  • Introduktion (vem är jag?)
  • Legitimering (vad ger mig rätt att prata med dig?)
  • Problem (vilket problem försöker lösa genom att sälja dig den här grejen / få dig att registrera dig?)
  • Lösning (vad gör produkten eller kampanjen? Vad är målen?)
  • Åtgärd (Vad kan du, kunden / aktivisten, gör just nu för att hålla reda på produkten, köp idag eller avancera orsaken?)
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 9
    9. Kom ihåg att din åtgärd alltid ska innehålla att du säger att personen ska sätta sitt namn på sidan.Återigen säger du, inte frågar.Det betyder inte att det är överdrivande.Det betyder att det är "antagande" med din fråga.Som i, "Jag förstår att du inte har pengar för att köpa en av dessa / har inte tid att skriva ett brev till din kongressman idag.Jag kan se att du är intresserad / du stöder vår sak, vilket är fantastiskt.Här, sätt ditt namn ner, och vi lägger dig på vårt varningsnät om något händer i ditt grannskap!"
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 10
    10. Följ snabbt, eller du kan förlora allt ditt hårda arbete!Oavsett om du säljer produkter eller får någon aktiv i en kampanj, finns det ungefär ett 48-timmars fönster där personen kommer ihåg dig och kom ihåg att de anmälde sig till bordet.Tons av vetenskapliga studier säger att när människor har sagt ja, de är mycket mer benägna att säga ja igen - vilket betyder att de kommer att komma till ditt möte eller köpa din produkt när du följer upp.Om du väntar mer än 48 timmar, förlorar du den här fördelen.
  • Bild med titeln vara en leverantör vid ett konventionssteg 11
    11. Ha så kul!Tabling leder en folkmassa, bygga ditt företag eller kampanj och träffa nya och intressanta människor.Om du gör det rätt, kommer du att känna dig kraftfull och energiserad - och du kommer utan tvivel att imponera på din chef!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande