Hur man äter vegan på taco bell

Taco Bell erbjuder mycket läckra, on-the-go-alternativ, men deras meny kan verka lite begränsande för de som övar en vegansk livsstil. Tro det eller inte, den här populära restaurangkedjan har flera saker på deras meny som är certifierade Vegan av American Vegetarian Association (Ava). Nästa gång du slutar med, välj ett matobjekt som är helt vegan, eller justera några av ingredienserna till din smak.

Steg

Metod 1 av 2:
Välja naturligt veganalternativ
  1. Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 1
1. Njut av en fresco bönburrito för en helt vegansk entree. Fråga Taco Bell-anställda om de kan förbereda en "fresco" bönburrito, vilket kommer att ta bort vilken strimlad ost och ersätta den med Pico de Gallo, en tomatbaserad fyllning. Detta är ett bra alternativ för ett snabbt mellanmål eller en lätt måltid, beroende på vad du är i humör för.
  • Alternativet "fresco" är ett bra sätt att göra Taco Bell Foods lite mer veganskvänligt.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 2
    2. Beställ en kryddig tostada utan någon ost eller chipotle sås. Läs menyn för en kryddig tostada, som är en platt tortilla som är typiskt toppad med bönor, ost, chipotle sås, röd sås och några grönsaker. Eftersom den strimlade ost och chipotle sås inte är veganvänlig, fråga en restaurangmedarbetare att lägga till guacamole i din maträtt.
  • Lök är en annan populär toppning för den kryddiga Tostada. Du kan också lägga till lite kryddat ris och bönor om du vill ge din måltid lite mer djup.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 3
    3. Mellanmål på några chips och ett ostdopp. Be om en sidorordning av Nacho Chips med din måltid. Tänk på att, på egen hand, är Nacho-chips helt bra-det är nachoostens doppsås som orsakar ett problem. Du kan enkelt undvika detta problem genom att fråga en restaurang medarbetare för att ge dig Guacamole eller Pico de Gallo som ett dopp istället.
  • Du kan alltid beställa några vanliga chips och doppa dem i lite smält veganskost hemma hemma.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 4
    4. Beställ en skål med svarta bönor och ris för en enkel måltid. Du behöver inte oroa dig för några icke-veganska ingredienser i din entree-med ris och bönor, det du ser är vad du får. Lägg till det här i din beställning som huvud- eller sidrätter, beroende på vad du är på humör för.
  • Du kan toppa ditt ris och bönor med guacamole, kryddiga paprika, pico de gallo, röd sås eller mexikansk pizza sås för att verkligen ta din entree till nästa nivå.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 5
    5. Välj en fresco Spicy Potato Soft Taco istället för en taco med kött. Kontrollera menyn för en taco med bitar av kryddig potatis som basen istället för kryddat nötkött. Begär att din taco görs "fresco", så någon ost och gräddfil tas bort som standard. Bevis be om att någon chipotle sås avlägsnas, eftersom denna ingrediens inte är veganvänlig.
  • Känn dig fri att lägga till några extra påfyllningar till din kryddiga potatismjuka taco, som svarta bönor, lök eller kryddat ris.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 6
    6. Avsluta din måltid med några kanelvridningar. Trots populär tro är kanelvridningar helt vegan, eftersom de är gjorda med sojabönolja och är stekt i canolaolja. Tillfredsställa din söta tand utan att oroa dig för några ägg eller mjölkprodukter som kan vara i din efterrätt!
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 2 av 2:
    Anpassa din beställning
    1. Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 7
    1. Byt ut något nötkött med bönor. Tänk på att svarta bönor och kryddade refried bönor är listade som veganska ingredienser på Taco Bells hemsida, vilket gör dem säkra ersättningar för din taco eller wrap. Bönor är fyllda med protein, och kommer att lägga till mycket vikt i din beställning!
    • Refried bönor anses typiskt som en sida, medan svarta bönor anses vara en ingrediens. Med detta i åtanke kan det vara lättare att beställa svarta bönor som en ersättningsbeståndsdel.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 8
    2. Ta ut någon ost eller gräddfil. Fråga om din beställning kan vara "fresco", vilket innebär att någon ost och gräddfilter avlägsnas från din entree. Du kan lägga till lite extra djup i din beställning med lite extra guacamole, Pico de Gallo, kryddade refried bönor eller svarta bönor, om det behövs!
  • Du kan alltid strö lite veganvänlig ost på din entree när du kommer hem.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 9
    3. Välja bort att ha chipotle eller avokado ranchsås. Tänk på att några av Taco Bells såser inte är veganvänliga, som Avokado Ranch eller Chipotle Sauces. Istället, topp din måltid med Taco Bells röda sås, mexikansk pizza sås, eller någon av deras diablo, eld, heta eller milda såspaket.
  • Frukosten Salsa är också certifierad Vegan.
  • Bild med titeln Ät Vegan på Taco Bell Steg 10
    4. Lägg till Pico de Gallo till din entree. Fråga en restaurangmedarbetare om de kan lägga till eller ersätta Pico i din entree. Pico kan vara en bra ersättning för icke-veganska ingredienser, och kan hjälpa till att ge din taco eller linda lite mer fyllning.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Tips

    Besök Taco Bells hemsida för sin lista över veganingredienser: https: // Taco Bell.com / blogg / how-to-eat-vegan.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande