Hur man gör det bra i sjätte klassen (för tjejer)

Att flytta in i sjätte klassen kan verka hårt, med sina stora test och större projekt. Många övergår lite hårt. Men med några regler och tips kan du komma ikapp, och kanske till och med njuta av den sjätte klassen. Det är faktiskt roligt när du vet vad du ska göra när du gör dig redo för klasskoppling.

Steg

  1. Bilden med titeln GÖR WELL I SJÄLPEN (FÖR GIRLS) STEG 1
1. Vara ren. Du är i ett rum fullt av studenter. Beroende på vädret och allas hälsa kan det finnas bakterier runt. Så det är bäst att upprätthålla hygien för din egen skull. När du är i sjätte klassen dömer vissa människor dig väldigt snabbt. Även lärarna märker när en student ser oren ut. Kom ihåg att hålla naglarna klippa och rena. Borsta tänderna, tunga och även insidan av dina kinder som tungan och kinderna håller på bakterier. Tvätta håret efter behov.
  • Du kan till och med lägga på lite läppglans om du vill, men överdriv inte sminken.
  • Bada varje dag och använd deodorant om du behöver.
  • 2. Sätt på färska, strykade kläder och rena skor. Använd inte kläder som är för avslöjande eller täta. Bära kläder som känner sig bekväma och passa din personlighet.
  • Om du är på din tid, bära bomullsunderkläder och bära tamponger eller dynor. Om ditt flöde är lite tyngre och du är inte bekväm med större tamponger, prova en tampong och en panty liner. Också, om du känner att du är på väg att starta din period, behåll kuddar i din skåp och ha ett fodrar varje dag.
  • Bild med titeln gör det bra i sjätte klassen (för tjejer) Steg 2
    3. Håll din skåp organiserad och typ av personlig. Lägg till en magnetisk spegel och ett par bilder om du vill. Håll dina böcker i enlighet med klasserna. (Om engelska är först, behåll din engelska bok på toppen) Det är en bra idé att hålla organiserad eftersom även om du kan ha ledig tid mellan klasserna, vill du vara beredd.
  • Sätt Sticky Note påminnelser inuti dina skåp och på dina böcker så att du inte glömmer kommande projekt, läxor eller uppdrag.
  • Håll kuddarna på baksidan av din skåp för nödsituationer och se till att pojkarna inte ser dem.
  • Börja inte Pack Ratting, för när du börjar kasta din skräp och mat i din skåp, kommer det att lägga upp en stor röra. Innan du slänger din bananskal och äppelkärna inuti din skåp, tänk på konsekvenserna. Din skåp börjar stinkande, lockar buggar och gjutning. Vart vecka, spraya lite luftfräschare inuti din skåp om det är tillåtet. Vissa människor är allergiska mot luktarna. Varje månad, torka din skåp med kleenex eller bara vanlig våt vävnad. Det kommer att hålla din skåp ren och dammfri.
  • Se till att du har en locker med ett lås som har en kombination som du kan komma ihåg, så ingen kan stjäla dina saker.
  • Om du har en skåp med en krok kan du hänga din ryggsäck eller jacka på den. Om du inte gör det, köp bara de du kan hålla fast vid med lim.
  • Bild med titeln gör det bra i sjätte klassen (för tjejer) Steg 3
    4. Lär dig hur du tar anteckningar. Notering är mycket viktigt i sjätte klassen. Det håller dig före klassen och uppdaterar din hjärna varje gång du tittar på det. Försök att uppmärksamma och ta anteckningar av bara de viktiga sakerna, så du har all information du behöver och inte tar upp mycket utrymme. Men om du har ett test, se till att du får allt som läraren säger. Gör ett Venn diagram som visar skillnader och gör ett diagram för att skilja saker. Här är hur: Ta bättre anteckningar
  • Bild med titeln GÖR WELL I SJÄLPEN (FÖR GIRLS) STEG 4
    5. Håll ditt skrivbord ren om du har en.Håll det snyggt från mat och sopor. Håll dina tillbehör i ditt pennväska och kom ihåg att inte skärpa, lägga upp papper eller lägga suddgummi i ditt skrivbord. Nu, torka ditt skrivbord som hur du torkar din skåp. Skriv inte på ditt skrivbord, det är tänkt som vandalism och ingen kommer att lita på dig med sina saker efter att du har gjort det.
  • Bild med titeln GÖR WELL I SJÄLPEN (FÖR GIRLS) STEG 5
    6. Använd din ryggsäck korrekt. Skjut inte bara dina läxor där ute. Få ett bindemedel och behåll alla viktiga papper i det. Fräscha din väska och kanske lägga till några söta nyckelkedjor eller några klistermärken för att göra det matcha din personlighet. Kom ihåg att alltid ta med ditt pennafall, lunchväska och bindemedel hemma i väskan. Behandla din ryggsäck med omsorg och respekt. Tvätta din ryggsäck för att hålla det rent och friskt varje gång i taget.
  • Bild med titeln GÖR WELL I SJÄLPEN (FÖR GIRLS) STEG 6
    7. Försök att göra vänner. Försök inte bli involverad i en grupp av populära tjejer om du inte är angelägen om att göra det, det är inte nödvändigt att tvinga dig att vara med människor du inte känner dig bekväm med.
  • Försök att vara vänner med någon trevlig och du kan lita på.
  • Ljuga inte för en dag kommer det att komma ikapp med dig och ingen gillar en ljuga falsk.
  • Visa inte på eftersom folk kommer att tro att du försöker vara bäst och de vill inte hänga med dig.
  • Låt inte någon skrämma dig eller komma under din hud. Berätta för en lärare eller någon du litar på om du är mobbad.
  • Försök inte dating sak eftersom du har hela ditt liv att leva och du vill inte att någon ska bryta ditt hjärta när du är 11 eller 12.
  • Försök att inte flörta eller agera som någon du inte är. Alla har krossat, så tror inte att man är fel. Du behöver inte ha ett intimt förhållande. Att vara vänner är tillräckligt bra, är det inte?
  • Bildbetaget gör det bra i sjätte klassen (för tjejer) Steg 7
    8. Kom ihåg att lärare är en stor del av skolan. Säga "Hallå" tillfälligt när du ser honom / henne någonstans andra än klassrummet och "Hej god morgon" När du går in i klassrummet. Säg inte saker högt och levande eller för ostlik, det kommer att krypa honom / henne och skämma bort dig. Lärare är människor, försvara din lärare och försöker hålla sig borta från klassens klokklown och goofballs eftersom de kan påverka dig eller få dig i trubbel. Tala inte när läraren pratar och försöker ställa frågor om du inte förstår, kommer folk inte att skratta åt dig om du har en.
  • Bilden med titeln GÖR WELL I SJÄLPEN (FÖR GIRLS) STEG 8
    9. Håll dig borta från olämpliga skämt eller ord. Om du fortsätter att vara runt dem, kan du blurt ut på en dålig tid. Människor kommer att känna sig förolämpade om du använder dem. Försök att stanna på ämnet om du har ett partner jobb och inte gå av-ämne. Håll dig vänlig och trevlig och försök att vara bäst.
  • Bild med titeln gör det bra i sjätte klassen (för tjejer) Steg 9
    10. Håll dig ovanpå dina projekt och test. Projekt och test är mycket viktiga.
  • När du har ett projekt måste du ha en partner med, välj någon du vet att du kan fungera bra med. Välj inte samma person om och om eftersom du vill göra vänner och läraren kommer att se att du inte kan arbeta med någon annan.
  • Granska dina anteckningar när du har ett kommande test och, om det behövs, fråga din lärare efter klassen för lite extra hjälp. Börja studera en eller två veckor före ett test, inte cram tills 1:30 på morgonen. Istället, ha en god natts sömn och en hälsosam frukost så du är redo att hantera testet.
  • Bild med titeln gör det bra i sjätte klassen (för tjejer) steg 10
    11. Gå till sängs tidigt så att du kan vakna tidigt och förbereda dig för skolan. Försök att gå upp på en tidigare timme så att du kan ha lite tid att förbereda. Dessutom kommer Timing att hjälpa dig i din vuxen ålder, så få övning. Det är också riktigt trevligt ute när du står upp. Gå till skolan några minuter tidigt. När du går från klass till klass, sluta inte i korridoren och chatta om du inte är säker på att du har tid. Komma till klassen, folk tycker det är extremt oansvarigt. Vissa människor har en stor mängd avundsjuka, så om de genomsnittliga tjejerna stöter på dig, oroa dig inte för dem, ignorera några förolämpningar och komma till klassen, för det är vanligtvis de genomsnittliga tjejerna att få dig att få dig i trubbel. Kom ihåg, när som helst de spela teater trevligt för dig, tänk på det.
  • 12. Ta hand om din hälsa. Människor kan också göra roligt med din vikt för att vara överviktig eller under. Om du är överviktig, kanske du vill försöka skära ner på fettet och få lite motion. Försök också att sova så tidigt som du kan så att du inte vaknar med mörka cirklar under dina ögon och så kan du koncentrera dig i skolan.
  • Bild med titeln gör det bra i sjätte klassen (för tjejer) Steg 11
    13. Gör en daglig rutin. Det sista du behöver är att vara psykiskt stressad. Bestäm hur mycket tid det tar dig att klara mig på morgonen. För de flesta tjejer tar det ungefär 1 1 / 2-2 timmar. Så om skolan börjar klockan 8, gå upp klockan 6 eller 6:30, eller om klockan 07.00 eller 6:30, som det är verkligen hjälpsamt. , När du kommer hem från skolan, om du har extra-curricular (dans, karate, skridskoåkning etc.) Du borde planera när du gör läxor eller när du avslutar dina projekt, bara räkna ut det.
  • Bildbetaget gör det bra i sjätte klassen (för tjejer) Steg 12
    14. Använd din lunch för att slappna av. Lunch är en tid att umgås och slappna av. Packa en hälsosam lunch med ett äpple eller banan på sidan. Ät med manners, för att vara artig. Kom ihåg att du fortfarande behöver ha energi för att komma igenom resten av dagen. Om du vill köpa lunch, se till att dina pengar är säkra. Se till att de genomsnittliga tjejerna inte sitter nära dig. De ska försöka skämma bort dig, och hela Skolan kommer att vara där för att titta på. När klockan ringer, kom till klassen.
  • Tips

    Stå upp för dig själv om du blir mobbad. Ignorera när du måste.
  • Kom ihåg att dina sanna vänner är de som accepterar dig.
  • Var snäll och vänlig.
  • Försök att komma ikapp om du faller bakom.
  • Träna och äta hälsosamt.
  • Köp lite andningsspray eller andetagsminnor för att hålla andan fräsch.
  • Om du har något fel på ett test och förstår inte varför att gå igenom testet med din lärare.
  • Försök inte vara vänner med människor som inte gillar dig.
  • Bli inte involverad i något drama.
  • Om du lägger på smink, tårs inte den på!
  • Agera inte som någon annan som du tycker är perfekt. Ingen är perfekt.
  • Studera aldrig sent för att, om du studerar sent, kan du misslyckas med testet. Så börja studera runt en eller två veckor före provet.
  • När du är i orientering, se till att hitta en viss sak att komma ihåg vilken klass du ska.
  • Stressa inte för mycket. Njut av att vara ett barn. När du är i gymnasiet, gymnasiet och college är när du behöver oroa dig, och det är svårare att vara det naiva unga barnet du en gång var.
  • Gör en nödväska med en pensel, extra hårband, chapstick / läppbalsam, och kanske en liten spegel.
  • Avsluta dina läxor när du kommer hem och lägg det i din ryggsäck på kvällen så att du inte behöver rusa på morgonen och eventuellt glömma något.
  • Slösa inte bort din tid på att försöka vara populär eller försöker imponera / få pojkar. Fokusera på skolarbete och / eller sport.
  • Ignorera dåliga beteenden. Kopiera inte, titta, eller lära dig dåliga beteenden. Tänk hur svårt det blir att komma tillbaka till ditt eget beteende.
  • Varningar

    Låt inte någon skrämma dig.
  • Fånga inte upp med klienter eller grupper som inte bryr sig om dig.
  • Kom ihåg att hålla din skåpkombination till dig själv. Håll det någon annanstans än låset själv, eller någon kommer att ha tillgång till allt i din skåp.
  • Visa inte eller skryta.
  • Lie inte, skvaller eller försök att vara cool.
  • Om någon frågar dig att hoppa över klassen, tänka på vem du är, och vem de är och gör en liten mindful pro / con-lista.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande