Hur man kommer undan med att göra ingenting i klassen

Försummelse att uppmärksamma i klassen varje gång är en dålig idé - det är inte svårt att ta några anteckningar, passera test och gör det bra. Men ibland finns det gånger när du känna till Du kommer inte att kunna arbeta - du hade bara ett massivt argument, det finns problem i ditt sinne osv. Hur kan du komma igenom hela klassen med alternativa saker i ditt sinne, och inte låta någon inse att du inte riktigt jobbar? Slappna av, för det är enkelt...

Steg

  1. Bild med titeln komma undan med att göra ingenting i klassen steg 1
1. Välj en mitten eller bakre radsätet. Försök att välja någonstans som du inte tror är märkbar - definitivt inte den främre eller nära en lärarbörd.Om du kan begrava dig i ett hörn eller buntas i mitten, är du mindre benägna att bli skarpt observerad av lärare. Försök dock att inte sitta med dina vänner, lärare kan observera eftersom de är misstänkta.
  • Bild med titeln komma undan med att göra ingenting i klassen Steg 2
    2. Ta ut din anteckningsbok och vänd den till en sida som redan har skrivits i. Tänk inte att du bara kan sätta dina fötter och börja dagdrömmera - Ta ut dina saker, öppna din bok till en ny sida och ha en penna / miniräknare / vad som krävs för lektionen. På så sätt kommer läraren att tro att du är organiserad och arbetar.
  • Bild med titeln komma undan med att göra ingenting i klassen Steg 3
    3. I början av klassen, försök att svara (eller fråga) en fråga. Detta kommer att ge intrycket att du faktiskt vet vad som händer och koncentrerar dig.
  • Bild med titeln komma undan med att göra ingenting i klass 4
    4. Täck dina spår - Skribba ner några hastiga anteckningar, starta det första steget i jobbet - och lämna det sedan. På det här sättet, om din lärare råkar gå förbi, kommer de inte bara se en massa doodles eller tomma sidor, men arbeta.
  • Bild med titeln komma undan med att göra ingenting i klassen Steg 5
    5. Glöm inte att doodle! Lärare verkar tro att du tar anteckningar om de ser dig skriva. Om du är i en baksida eller mellannivå, så kommer de inte att se vad du verkligen gör.
  • Bild med titeln komma undan med att göra ingenting i klassen Steg 6
    6. Om du lutar huvudet ner och håller handen över dina ögonbryn, kan du stänga dina ögon och zon ut. Se till att du har en bok framför dig. Från lärarnas synvinkel kommer det att se ut som om du läser.
  • Bild med titeln komma undan med att göra ingenting i klassen Steg 7
    7. Om du vill spela ditt handhållna videospel eller text på din mobiltelefon, sätt ditt bindemedel, lärobok, anteckningsbok eller läsning bok i knäet. Det ser ut som om du faktiskt läser, när du textar eller spelar!
  • Tips

    Släpp dina iPod-hörlurar genom en ärm och lägg din hand på ett öra. Om du är en tjej, fläta sladden i ditt hår. Om du är en kille, bära en huva för att täcka sladden. Ansikte din lärare medan du zonar ut.
  • Do inte Titta på läraren i ögat, förutom när du svarar eller ställer en fråga (se steg 3). Skriv ner något på brädet.
  • Håll ett öra öppet för vad din lärare säger så att om han / hon säger till dig, "Vad sa jag bara?" Du kan nonchalantly svara med de exakta orden som din lärare sa.
  • Under de första tio minuterna av klassen anländer alla elever, läraren får sina papper redo, och alla väntar på att de sena barnen kommer till klassen. Det här är en bra tid att doodle eller göra vad du vill, eftersom du inte gör något arbete ändå.
  • Det är bra att ha några sidor av allsidiga, imponerande noteringar ut som du kan lägga till från tid till annan så att din lärare tycker att du arbetar. De kan vara anteckningar från en tidigare klass, eller till och med bara att skriva under konstiga saker och undrar om ditt favoritband eller film.
  • Försök att välja en plats i bakre raden, så ingen kommer att se om du drar några knep.
  • Varningar

    Försök att avstå från att göra någonting blatantly, som att prata i din telefon, eller texta någon. Om du någonsin har gett en presentation framför klassen, vet du hur mycket du kan se från där uppe. Tänk nu hur mycket en lärare kan se.
  • Skulle du få tag i vakt med en fråga som du inte hörde, fråga aldrig läraren om han eller hon kunde upprepa eller omformulera den för dig, eftersom det visar läraren att du inte var uppmärksam. Om det händer gör ett svar, eftersom det visar att du bara inte förstår materialet, och inte att du zonade ut.
  • Låt aldrig du zonera helt ut. Du kanske inte uppmärksammar, men du vill fortfarande höra när test kommer att äga rum. Försök också att hålla ett öra ut för läraren och frågar en fråga, så du vet faktiskt vad du ska svara. (Det stör verkligen lärare när de försöker fånga dig själv, och du svarar med rätt svar.)
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande